100 گیگا بایت اپلود که کلی وقت و هزینه برده بود رفت هوا ...
دوستانی که vpn vpn میکنند آخه همه که نمیدونند این چیه . تازه کلی توی سرعت دانلود و اپلود تاثیر میزاره .
امروزا این نوشته امضام بدجوری داره مغزمو قلقلک میده .![]()
100 گیگا بایت اپلود که کلی وقت و هزینه برده بود رفت هوا ...
دوستانی که vpn vpn میکنند آخه همه که نمیدونند این چیه . تازه کلی توی سرعت دانلود و اپلود تاثیر میزاره .
امروزا این نوشته امضام بدجوری داره مغزمو قلقلک میده .![]()
دیوونه جون باور کن امریکایی ها همین رو میخوان که ماها همینی که در امضا هستش همین فکر کنیم.
والله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی عزیز فعلا که رپیدشیر رو امریکا فبلـتر نکرده ... حرفت منو یاد فیلم دایی جان ناپلون انداخت ...: (( کار ، کار انگلیساس )) . عزیز دل انگیز کارای دولت و حکومت خودمون ما رو داره دلزده میکنه از این کشور . آخه چه دخلی داره به امریکا و سایر ایادی استکبار!!!
من كه نميتونم وارد بشم تا با همراهي شما اين مشكلو حل كنيم
بیاین با همراهی هم این مشکل رو حل کنیم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181415
راستي مگا آپلود محدوديت دانلود نداره ؟؟؟؟؟
جهت اطلاع دوستان باید بگم هنوز برای من بالا میاد راپید.
![]()
بله ، نمیتونی وارد بشی چون الآن aQua داره اون تاپیک رو همراهی میکنه !!!
به هر حال اینجا میگم ، من امروز زنگ زدم به داتک ، به مسئول مربوطه اعتراض کردم ، گفت ما فقط دستور رو انجام میدیم که اونم از قوه قضائیه است . ما فقط میتونیم اعتراض کاربران رو به گوش اونا برسونیم . در ضمن گفت تا الآن حدود 700 تا Email اعتراض آمیز دریافت کردن . و گفت که بهشون قول داده شده تا 24 ساعت آینده دوباره این موضوع بررسی بشه .
درخواست من از دوستان اینه که با یک تلفن یا Email یا ترجیحا هر دو ! اعتراض خودشون رو به ISP ها برسونن تا اونا هم مجبور بشن بیشتر پیگیری کنند .
این پست رو دوباره یادآوری می کنم!!!!!!!!!!!!!!
دوست من میشه بگی چه جوری این مشکل رو حل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کار صهیونیست هست من می دونم![]()
با VPN .
MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!
هر کی بوده طرفدار فیل ترینگ Rapidshare بوده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)