تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 71

نام تاپيک: قابل توجه دوستان که k850 را به خاطر دوربینش می خواهند ...

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تایید میشه به غیر از جمله ی آخر چون من به این دوستمون خیلی احترام میذارم و خودش هم دبلیو 950 داره
    شما لطف دارین

خوب تو این یکی دو روزی که من نبودم خوب تو سر و کله هم زدین...
    من نمیدونم GSMARENA چه مشکلی داره
    مثال:
    چند وقت پیش سایت GSM.IR یه نظرسنجی گذاشته بود که بهترین گوشی کدومه
    تو این نظر سنجی اسم سامسونگ نبود که با این کار تمام طرفداران سامسونگ گفتند ین سایت از ما حمایت نمیکنه پارتی بازی کرده به درد نمیخوره و...
    ولی الان میبینم که سامسونگ رو گذاشته در قسمت نظر سنجی دوم
    پس بهتره که اول کمی تفکر کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

اولا در مورد دوربین عکاسی:
    امکان نداره دوربین عکاسی k850 بدتر از k800 باشه چون اونوقت به دوربین k850 نمیگفتن 5 مگا پیکسل و به دوربین کا800 3.2

در مورد دوربین فیلمبرداری:
    هرچقدر فیلمبرداری کا850 افتضاح باشه از فیلمبرداری کا800 بهتره
    برای مثال هرچقدر فیلمبرداری کا800 مثل کا750 باشه (هردو 176*144) اما یه فرقی باهاش داره اونم تو تعداد فریم هاست کا800 میتونه تا 35 فریم در ثانیه فیلمبرداری کنه ولی کا750 نهایت تا 17 فریم در ثانیه (که با فلش کردن گوشی این کار امکان پذیر است) و این نشان دهنده اینه که حتی اگه سایز دوربین فیلمبرداری یکسان باشه تو قدرت فیلمبرداری تفاوت داره و این نشان دهنده اینست که دوربین کا850 حتما از این دو مدل قبلی هم بهتره هم قوی تره...

و در مورد صداش که حتما قابل فلش کردن خواهد بود(و مسلما از اسپیکری قویتر از کا800 برخورداره)

و چیزهای دیگه ای هم که گفتی همش چرتو پرت هستش و بهونه ای واسه خراب کردن کا850 ....
    بله دوستمون راست میگن من هم فکر میکنم شما نوکیا دارین و میخایین sony ericsson رو خراب کنید مثل همونی که یه زمانی همین جا میخاست بگه که مثلا بلوتوث نوکیا سرعتش بیشتره و میگفت واسه کا 750 پچ هست که سرعت بلوتوث رو زیاد کنه مثل نوکیا شه و من هم پست هاشو جستو جو کردم و دیدم همه ی پست هاش تو بخش نوکیاست (من هم به ایشون یاد اوری کردم که تو بلوتوث و شارژ نگه داشتن باطری سونی اریکسون اوله)

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بله درست میگید اینا اضافه شده اما انتظار میرفت از اینی که هست خیلی کاملتر باشه.
    مثلا؟؟به نظره من که سیستم عامل فقط کم داره.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلا؟؟به نظره من که سیستم عامل فقط کم داره.
    عزیز دل برادر خودت رو نزن به کوچه ی علی چپ!!!

صفحه ی بزرگتر

کیفیت فیلم برداری بهتر

ُسیستم عامل
    که خودتون هم اشاره کردین.این اخریه خیلی مهمه چون الان رو همه ی گوشی های رقابتی

هست.حتی سامسونگم داره رو مدل های جدیدش میزاره!!!!

بیخیال.منظورم این بود که اونطوری که باید نترکوند.شاید یه دلیلشم وجود گوشی های قویتر دیگه

تو بازار هست که همزمان یا قبل از این گوشی وارد شده.

مثلا این گوشی باید قبل از n95 میومد تا ملت بفهمن فرق 5 مگا پیکسل با 5 مگاپیکسل رو!!!!!

این گوشی تنها مزیتش دوربینش هست که الان تقریبا همه ی کمپانی ها یه گوشی با دوربین 5 و با کیفیت

بالا دارن تولید میکنن و روانه ی بازار.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

عزیز دل برادر خودت رو نزن به کوچه ی علی چپ!!!

Lcd که متناسب با سایز گوشی هست.
    سیستم عامل و کیفیت فیلم رو قبول دارم.
    ولی نمیشه از امکانات دیگه ای مثل auto rotating و باز شدن اتوماتیک کاور لنز و دکمه لمسی و مدیا سنتر جدید و ...
    گذشت.معمولا دوربین گوشی های سونی اریکسون یک سر و گردن بالاتر از بقیه برندها بوده.این هم در مورد K750 و هم K800 صدق میکنه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بله دوستمون راست میگن من هم فکر میکنم شما نوکیا دارین و میخایین sony ericsson رو خراب کنید مثل همونی که یه زمانی همین جا میخاست بگه که مثلا بلوتوث نوکیا سرعتش بیشتره و میگفت واسه کا 750 پچ هست که سرعت بلوتوث رو زیاد کنه مثل نوکیا شه و من هم پست هاشو جستو جو کردم و دیدم همه ی پست هاش تو بخش نوکیاست (من هم به ایشون یاد اوری کردم که تو بلوتوث و شارژ نگه داشتن باطری سونی اریکسون اوله)
    هم اکنون به یک کاراگاه نیازمندیم. بابا دمت گرم حیف این یکی چند تا پست بیشتر نداره

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا دوربین گوشی های سونی اریکسون یک سر و گردن بالاتر از بقیه برندها بوده.این هم در مورد K750 و هم K800 صدق میکنه
    سلام.اینطور که معلومه شما از مریدان ک850 هستی!!!!

دوست من.من نگفتم که امکانات جدید نداره اما مثلا باز شدن اتوماتیک کاور لنز شد امکانات؟؟؟؟

من گفتم ازین بیشتر انتظار میرفت و گرنه معلومه که باید امکاناتش از ک800 بیشتر باشه.

در مورد دوربینش هم من شدیدا از دوربین سایبر شات سونی چه از لحاظ سرعت شاتر چه از

لحاظ تنظیمات حمایت میکنم!!!اما یه گوشی که نقطه ی قوتش دوربینش هست باید قبل از

گوشی های 5 مگاپیکسل دیگه بیاد تو بازار.

بیخیال!!!!

موفق باشی.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دوست من.من نگفتم که امکانات جدید نداره اما مثلا باز شدن اتوماتیک کاور لنز شد امکانات؟؟؟؟

من گفتم ازین بیشتر انتظار میرفت و گرنه معلومه که باید امکاناتش از ک800 بیشتر باشه.

بیخیال!!!!

موفق باشی.
    تایید میشه خیلی دیر اومد

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا دیر معرفی شد که بخواد وارد بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بیخیال!!!!

موفق باشی.
    نه بابا من اتفاقا خیلی به فکر این گوشی نیستم.قضیه کاور لنز رو اگر نگیم امکانات نو آوری که هست.در مورد connectivity ها که فقط wifi نداره.
    باز من متوجه نمیشم شما چه چیزه دیگه ای کم میبینید توی این گوشی.
    به قول خودتون بی خیال.
    حرفهاتون هم تایید میشه.

راستی در مورد سیستم عامل هم فکر میکنم علت اینکه سونی اریکسون روی سری K سیمبین نمیگذاره این باشه که سرعت اون در مقابل گوشی های جاوا کمتر هست.شما وقتی میخوای با N73 عکس بگیری تا برنامه رو باز کنه و روی موضوع فوکوس کنه گوشی مثل K800 عکسش رو گرفته و save هم کرده.خوب این موضوع برای گرفتن عکس در مواقعی که سوژه زود از دستت میپره تا حدودی ارزشمنده.

آقا یه وقت این ادامه پیدا کردن صحبت رو پای کل نزاری ها.دوستانه داریم بحث میکنیم.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •