نه !
داره تموم میشه !
Please Wait.
نه !
داره تموم میشه !
Please Wait.
Regulations For The Trainees
Training Facility Mission:
This training facility will raise a new generation of model employees to serve the future of Umberella Corp. Applying the strictest and most rigorous training standards, this facility will, without regard of gender, race or creed, produce only the best candidates to be global future leaders of Umberella Coporation. We look forward to the development of your leadership qualities.
Training facility Guidelines:
Discipline, Obedience, Unity.
These three words are the basic principles which govern Umberella Corporation employees, and are to be considered the Law of this facility. Keep these words in mind at all times. Delicate yourselves to the training, and bring honour to yourself and the corporation.
James Marcus,
Director,
Umberella Coporation,
Managment Training facility
آئین نامه ها و دستورات برای کارآموزان
ماموریت بخش تسهیلات آموزشی :
این بخش نسل جدیدی از کارکنان نمونه را برای شرکت Umbrella به هدف بهره گیری از آنها در آینده ی شرکت ، پرورش خواهد داد. با اِعمال شدید ترین و سخت ترین استاندارد های آموزشی ، این بخش ، بدون وابستگی به جنس ، نژاد یا دین ، بهترین نامزد ها را برای رهبری جهانی آینده شرکت Umbrella ارائه خواهد کرد. ما خواستار بهبود کیفیت رهبری شما هستیم.
راهبرد بخش تسهیلات آموزشی:
انظبات ، فرمانبرداری ، اتحاد.
این سه کلمه ، سه اصل اساسی هستند که بر کارکنان شرکت Umbrella حکمرانی می کنند ، و باید قوانین این بخش تصور شوند. تمام مدت این کلمات رو در ذهن نگه دارید. نسبت به آموزش ها حساس و نازک بین باشید ، و برای خود و شرکت ، افتخار آفرین.
James Mavcus،
مدیر بخش،
شرکت Umbrella،
مدیریت بخش تسهیلات آموزشی.
(مترجم : ببخشید دیر شد ، هم گیر یه چیزی بودم که هنوز هم هستم هم اینکه این متن یکم اذیتم کرد)
Last edited by علیرضا; 21-11-2007 at 17:28.
خيلي ممنون منم فردا يكي ديگه ميزارم هر كس هم خواست به طور موقتي جاي آقا شهريار بياد بهم بگهچون مثل اينكه ايشون گرفتار امتحانات شدن
اخطار به تمامي كارمندان
واكسن هايي كه در قبل مورد تحقيق و آزمايش قرار داده شده اند اكنون فاسد شده و واگير دارند. اونا در مرتبه ي امنيت شماره ي 5 هستن و در اتاق هاي زير قرار دارند.
اتاق كنترل عمل طبقه ي اول (غربي)
اتاق انجمن طبقه ي دوم (جنوب شرقي)
رمز ورود : 8:15
متشكرم
-------------------------
شرمنه كه دير شد آخه امتحانا نميزاره![]()
مگی جان و علیرضا جان سلام.خدا رو شکر فردا آخرین میان ترممه،ولی خوب دیگه هرچی ترم میره بالاتر بیشتر باید وقت گذاشت.با این حال من از فردا آزاد ترم و زودتر میتونم به ترجمه ها برسم.لطفا برام فایل بفرستین.ممنون
سلام چه عجبي پيداتون شد![]()
چشم ميفرستم
خوشبحالتون كه امتحاناتتون تموم شد مال من حالا اومده خفتمو چسبيده!![]()
فقط اگه دير ترجمه گذاشتم شرمنده![]()
تذكر از طرف راهنما
كارت ورود كابين راننده مثل هميشه توي كيف منه . ولي من خيلي به ندرت به كارت ورود بچه هاي ديگه احتياج پيدا مي كنم تا اون چيز لعنتي رو باز كنم . به هر حال به نظر مي رسه كه من اون رو يه جايي گم كرده ام . اگه يه كارت معمولي بود مطمئنا كسي كه پيداش مي كرد برش مي گردوند ، ولي اين يه كارت متفاوته . من هم دنبال اين كارت خواهم گشت ، ولي اگر شما تصادفاً اون رو پيدا كرديد ، اون رو بر داريد و نگهش داريد .
پيشاپيش ممنونم .
ببخشيد طول كشيد ... اين بايد 3 ساعت پيش مي رسيد دستتون ...
A Verse Of PoetryThe Moon bows to the Earth,
The Earth swears loyalty to the Sun,
And the great Law of the Sun Governs all things,
This itself is the keystone,
The pointer of glory,
All our hands cannot open the door to heaven.Management Trainee's DiaryWhat is that Director Marcus is researching all the time? And what's with his weird interest in leeches? Interest? Seems more like love at times.. Rumor has it that there's something dangerous about those leeches. It is true that when Dennis just touched one, he got ill with a fever.Again today.. There were those horrible moans. Beyond that door, "let sleeping dogs..." No way I'll go near them. Even if the Director tells me, I no way want to end up like Dennis. That poor bastard. Scratching and scratching. Makes me itch just watching him.Must maybe go
IF can but hwo
Dennis gone, I go
Hungry....
Help....Mom.
یک قطعه شعرماه به زمین تعظیم میکندزمین با صداقت با خورشید عهد میبنددو قانون عالی خورشید بر همه چیز حکومت می کنداین خودش سنگ تاج استنشانه افتخاردستان همه ما نمی تواند در را به فلک باز کندیادداشت کارآموز مدیریتمدیر مارکوس چه چیزی را تمام وقت پژوهش میکند؟و چه علاقه عجیب و غریبی به زالوها دارد؟گرایش؟بیشتر زمان ها شبیه عشق به نظر میرسد.شایعه ای هست که میگه چیزهای خطرناکی در مورد آن زالوهاست.این حقیقت دارد که وقتی که دنیس به یکی از آنها دست زد همراه با تب بیمار شد.امروز دوباره از طرف اون در اون ضجه های وحشتناک شنیده میشد: "بذار سگها بخوابند...."راهی نیست که من به آنها نزدیک شوم.هرچند اگر سرپرست به من بگه،من به هیچ وجه نمیخواهم که پایانی شبیه دنیس داشته باشم.اون بیچاره حرومزاده.زخم و خراشیدگی من رو به میل شدید وامیداره وقتی بهش نگاه میکنم.شاید باید رفتاگر توانست،ولی چطور؟دنیس رفت،من گرسنه میروم....مادر کمک....
(طرف به کلی قاطی کرده)
خيلي ممنون آقا شهريار من كه اصلا وقت ترجمه ندارم فقط گاهي ميام توي انجمن و ميرم امتحانام شروع شده خوش به حال شما تموم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)