تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 78

نام تاپيک: کلوپ W580

در آغاز فعالیت emma watson2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض گوشي سوني‌اريكسون W580

گوشي سوني‌اريكسون W580

گوشي سوني‌اريكسون W580

سرانجام دستگاه W580 سوني‌اريكسون كه دستگاهي با كيفيت بالاي پردازشگري موسيقي و بدنه‌اي باريك و كشويي است طراحي شد. دستگاه با يك دوربين 2مگاپيكسلي، بلوتوث استريو، راديو FM و طراحي درخشان تجهيز شده است.
    خصوصيات كليدي
    • طراحي جالب با تنها mm14 ضخامت
    • صفحه‌كليد راحت
    • نمايشگر 2 اينچي، K265 رنگي و TFT در وضوح تصوير QVGA
    • افكت‌هاي نوري
    • دوربين 2مگاپيكسلي
    • كارت‌حافظه Stick با ميكرو slot
    • پردازشگر موسيقي walkman2.0
    • راديو FM به‌همراه RDS
    • بلوتوث با A2DP
    • GPRS و EDGE
    • خصوصيات مربوط به پدومتري و سلامتي
    • كابل اطلاعاتي، هدفون‌هاي با كيفيت و كارت حافظه 512MB در جعبه دستگاه
    معايب اصلي
    • تنها 12MB حافظه داخلي دارد.
    • مكانيسم كشويي كمي لرزان است.
    • آگاهي نسبت به وقايع از دست‌داده را نشان نمي‌دهد.
    • دوربين فاقد فلاش و auto focus است.
    • ضبط ويديو در وضوح QCIF است.
    • دستگاه بدون وجود SIM كار نمي‌كند.
    توليدكنندگان سوئدي - ژاپني دستگاه واكمن‌دار كشويي جديدي را وارد بازار كرده‌اند.
    دستگاه W580 سوني‌اريكسون در اندازه 14*47*99 ميلي‌متر طراحي شده و تنها 94 گرم وزن دارد. اين دستگاه در سه رنگ سفيد، سياه و خاكستري در دسترس است. در تمامي رنگ‌هاي ذكر شده لبه‌هاي دستگاه در رنگ مشكي خواهد بود.
    در حالت بسته دستگاه تقريبا مستطيلي‌شكل است با سر دادن گوشي كليدهاي شماره‌گير دستگاه مشاهده مي‌شود در سمت چپ دستگاه كليد تنظيم صدا قرار گرفته است سطح بالايي كشويي محل جاي‌گيري كارت حافظت است كه به نظر محلي عجيب مي‌آيد.
    پورت ارتباطي سريع در سمت راست دستگاه قرار گرفته است. كليد روشن و خاموش كردن دستگاه در بالاي سطح زيرين دستگاه كشويي قرار گرفته است.
    باتري دستگاه در نوع 930mAh است و توانايي حفظ شارژ را تا 370 ساعت Standby و 540 دقيقه مكالمه مداوم را دارد. سيم‌كارت در زير محل باتري جاي مي‌گيرد.
    صفحه‌كليد دستگاه بسيار راحت و مناسب است. كليدهاي الفبايي و شماره‌گير 12عدد هستند و در چهار رديف هستند. به‌دليل ضخامت پايين دستگاه صفحه‌كليد بسيار تخت است.
    دستگاه W580 داراي نمايشگري دو اينچي و K262 رنگي است كه در نوع TFT و وضوح تصوير QVGA است. اين نمايشگر در مقابل نور مستقيم خورشيد بسيار خوب عمل مي‌كند.
    لنز دوربين دومگاپيكسلي دستگاه در پشت سطح كشويي دستگاه واقع شده است. با بسته نگه‌داشتن دستگاه لنز دوربين از خطر سايش و برخورد با اشيا محافظت مي‌شود.
    - تصاوير دوربين در وضوح تصوير 1200*1600 پيكسل است.
    از نظر موسيقيايي اين دستگاه توانايي خواندن فايل‌هاي WMA و EAACT و AACT و AAC و MP3 را دارد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by emma watson2; 07-04-2008 at 19:21.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

ببین دوست عزیز همه میدونن که من اصلا تعصب ندارم و از هر برندی موبایل داشتم غیر از موتورولا.
    توی اولویتهای شما همه چیز بود الا ظاهر گوشی.
    دبلیو580 گوشی بسیار زیبا و شیکی هستش که صدای متوسط اما با کیفیت داره اسپیکرش پشتش قرار داره.و دارای دوربین معمولی 2 مگاپیکسلی بدون فلاش هستش.
    سیستم عامل نداره .صفحه کوچک و با کیفیتی داره.
    فکر کنم واکمن 2 باشه.رابط کاربریش دقیقا مثل سایر گوشیهای سونی اریکسون هستش.
    توی هندسفری مثل سایر گوشیهای واکمن سونی اریکسون خوب هستش.
    کیبوردش مثل اس500 هستش در صورت استفاده غلط یعنی با ناخن و محکم فشار بدی پس از مدتی ترک برمیداره.
    از حالت اسلایدش بگم که رضایت بخش نیست و زیاد روان نیست و خوب باز نمیشه.(با مقایسه بین ان81/دی900 و یو600)
    وقتی من برای اولین بار این گوشی رو دیدم 330 تومان و ازش خیلی خوشم اومد.و الانم دقیقا نیمدونم چه قیمته حدود 240 هستش.
    گوشی جدیدی هستش و حدود 5-6 ماه به بازار اومده.
    -=-----------------------------------------------------
    کارآیی نسبت به قیمت:
    به نظر من اگه زیبایی و جدید بودنش رو در نظر بگیری یه جورایی می ارزه اما از نظر کارآیی اصلا و به هیچ وجه به قیمت نمی ارزه و قیمت واقعی این گوشی باید حدود 200 تومان باشه.
    چون توی این رنج قیمت گوشی شاخی مثل 5700 قرار داره
    در مورد اینکه اون دوستمون گفتش که 5700 قیافه نداره به نظر من نه که خوشکل باشه چون خودم به قیافه اهمیتی میدم اما متوسط هستش.
    اما برتری های 5700 نسبت به دبلیو580:
    1-سرعت بالاتر:
    نگید که این سیستم عامل داره سرعتش پایینه من سابقه استفاده از کا800/کا750/دبلیو610 دبلیو950 و یو600 و دی820 رو داشتم که سرعت 5700 خیلی بالاست.
    2-سی پی یو 369 که قویترین سی پی یو نوکیا هستش و میزان رم بالا فکر کنم 96 باشه که دلیل سرعت بالاش هم همینه
    3-این یکی از همه مهمتر هستش داشتن سیستم عامل سیمباین 9.2 که این ورژن نیز به سرعت بالای این گوشی کمک کرده و خیلی خیلی با ورژن های قدیمی از نظر سرعت فرق داره.
    من الان کلی نرم افزار نصب کردم که اصلا نمیتونم با جاوا کار بکنم.برنامه های پخش صوتی و تصویری برنامه های کاربردی و ...فکرش رو بکن تو با برنماه ی core player میتونی فایلهایDAT رو پخش کنه.
    گوشی حداقل باید سیستم عامل داشته باشه یه بار با گوشی که دارای سیستم عامل هستش کار بکنی میفهمی که یعنی چی.گوشی باید انعطاف داشته باشه و با نصب نرم افزارهای مختلف کارآیی گوشیت بسیار بالا میره
    4-صداش حدود 15درصد از دبلیو850 بلندتره توی اسپیکر
    5-کیفیت صدایی که این گوشی داره حتی غول سونی اریکسون یعنی دبلیو950 نداشت.مگاباس واقعی در اسپیکر.باس بسیار خوبی داره.دارای دو اسپیکر با صدای استریو و فراگیر
    6-صفحه نمایش با کیفیت و بزر 2.2 اینچ (دبلیو580 فکر کنم 1.9 اینچ باشه)با 16 میلیون رنگ
    7-فیلمبرداریش زمین تا آسمون با دبلیو580 فرق میکنه با کیفیت QVGA میگیره اما سونی اریکسون QCIF میگیره که بدترین کیفیت فیلمبردرای بین تمام گوشی هاست.
    دوربینشون هر دو تقریبا مثل همه اما 5700 فلاش داره.
    برتری دبلیو580 نسبت به 5700:
    1-صدای بهتر در هندسفری 5700 صداش از نظر بلندی توی همون مایه هاست اما یه نمه باسش کمتره در عوض صداش شفافتره
    2-زیبایی
    3-کشویی هستش اما اسلایدش جالب نیست
    4-کوچک تر بودن
    5-شارژ باتریش حدود 20 درصد بیشتره.به اون اعداد که توی ج س م ارنا بود توجه نکنید باتری 5700 واقعا خوبه.دبلیو580 به خاطر اینکه سیستمش ضعیفه و سی پی یو خفنی نداره و صفحش فاقد 16 میلیون رنگه اون باتری براش کافیه اگه باتری دبلیو580 روی 5700 بود که شارژش به یک ساعت هم نمیکشید
    از نظر قیمت هم هر دو در یک حد هستند تا یک ماه پیش 5700 قیمتش 240 بود الان به خاطر تعطیلات بالا رفته و حدود 270 شده.
    دبلیو580 هم تا یک ماه پیش حدود 250-60 بود.
    حالا هر کسی میفهمه که 5700 بهتره

آقا ، طرفداری الکی از نوکیا نکنید . نوکیا به نظر شخصی من کلا گوشی های جالبی نداره . تغریبا 80 درصد گوشی های نوکیا هم قیافه ندارن . در ضمن در رابطه با سرعت هم باید بگم که ، گوشیهای جدید نوکیا سرعت بالایی دارن ولی به راحتی و کوچکترین کار سنگین هنگ می کنه و پدر آدمو در میاره .
    درضمن آقا اگر دررابطه به w580 اطلاعات ندارین ، نظر ندین . این گوشی دارای سیستم جاوای بسیار قدرتمند هست ، واکمن 3 داره . مشکل شکنندگی کیبورد s500 توی w580 رفع شده (هم سونی اریکسون اعلام کرده و هم تست شده) . صداش هم خیلی خوبه و از w810 و w610 و k750 بیشتر بوده . درضمن اسپیکرش ، روش هست و اطراف دکمه play در پایین صفحه هست . اسلاید خیلی خوبی هم داره . مگر اینکه اون گوشی که شما دیدی خشک بوده باشه . درکل w580 خیلی خیلی گوشی خوبیه و واقعا به راحتی میشه اونرو به 5700 ترجیح داد .
    به هر حال امیدوارم از من ناراحت نشده باشی . من همیشه از طرفداری های بیخودی که از نوکیا میکنن ، قاطی می کنم . ممنون .

3. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mp4ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    InterNet

پيش فرض

خیلی باحاله

آخر فروم باز killerdeadlystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

دوست عزیز هر نوع اطلاعاتی در مورد گوشی می خوای به سایت زیر برو و بگیر

shop.ir

gsm.ir

داره خودمونی میشه stariq's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببینین من یه کم تو این زمینه ها بوقم یه جوری جواب بدین من بفهمم.

1. چه بازیهایی روی w580 میشه نصب کرد؟ لینک تاپیکی که در مورد این بازیها هست رو بدین لطفا

1. چطوری باید نصب کرد؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ببینین من یه کم تو این زمینه ها بوقم یه جوری جواب بدین من بفهمم.

1. چه بازیهایی روی w580 میشه نصب کرد؟ لینک تاپیکی که در مورد این بازیها هست رو بدین لطفا

1. چطوری باید نصب کرد؟
    همه بازیای جاوا روش نصب میشه.
    فایل بازی رو اجرا میکنی خودش نصب میشه !

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

با سلام
    می دونم اینجا جاش نیست اما دلیل دارم
    من خیلی وقت هستش توی اینترنت دنبال گوشی کارکرده w580 هستم و پیدا نمی کنم اینجا کسی اهل تهران هست که بخواد معاوضه کنه گوشی خودشو با من یه پولی هم سر می دم
    گوشی من w800 که فول تقویت شده(صداش n73 Music Edition رو می خوره) و 1 گیگ رم داره و صفحه اونو خودم مثل k850 پاینشو لمسی کردم خیلی تمیز و بدون هیچ ایرادی اگر کسی مایله خواهشا پیغام خصوصی بده که بعد اساتید و مدیران از ما دلخوری پیدا نکنن متشکرم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گوشی باحالیه تو ماهواره هم تبلیغ میکنه اگه دوربینش یک فلش Led کوچیک ناقالبه هم میزاشت خیلی خوب بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض نصب فارسی روی w580

سلام من خیلی شهرستانیم !!!میخوام w580 رو فارسی کنم چه کنم؟؟جوونمردی هست کمکم کنه؟؟؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

سلام من خیلی شهرستانیم !!!میخوام w580 رو فارسی کنم چه کنم؟؟جوونمردی هست کمکم کنه؟؟؟
    در فروم بشینید اموزش فلش کردن رو یاد بگیرید و بعد تنها کاری که می خواید بکنید اینه که کاستومایز فارسی بر روی گوشیتون بریزید تا مشکلتون حل بشه و فارسی داشته باشید!
    2 پیشنهاد به عنوان کسی که w580 مثل شما داره(خودمو می گم) یا فارسی نریز یا اینکه فلش کردن کامل یاد بگیر چون خیلی کارا میشه با این گوشی کرد از نظر هک در رده اول قرار داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •