دوست عزیز ، دلیل خاصی برای بالا آوردن این تاپیک بود؟
تا جایی که دیدم کسی سوالی یا مطلبی در مورد این گوشی نداشته...
دوست عزیز ، دلیل خاصی برای بالا آوردن این تاپیک بود؟
تا جایی که دیدم کسی سوالی یا مطلبی در مورد این گوشی نداشته...
مجتبی جان دوستان در راستایه اونیکی تاپیکه خریده گوشی شبیهه n-gage پرسیده بودن که این گوشی چیه و امکاناتش چیه
منم آدرسه اینجا رو دادم و آوردمش بالا
شاید دیدن رفعه ابهام شدن دیگه پست ندادن![]()
به به عجیبه !!!!!!!!!! بلاخره دیدم یکی دیگه هم ان گیج داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر می کردم یکیش دست منه یکیش هم دست فتحل جون قاجار !!!!!!!!!!!!!!!
برادر می گم این برنامه هات رو یکی یکی دارم دانلود می کنم ! یه سری بازی هم داره ها ! اگه بتونی اونا رو برام پیدا کنی یه دنیا ممنونت می شم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک هم حقشه بیاد بالا !!!! خدا وکیلی حیف این برنامه ها نیست؟
منظورم هم از بازی بازی های سیمبیان نیست ! منظورم بازی هایی مثل سونیک و ریمن هست که فایلهاشون فقط مخصوصا ان گیج هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن من انگیج کلاسیک دارم ! که به نظر خودم خیلی از انگیج کیو دی بهتره !(بیچاره ده دفعه پرت شده روی زمین ولی هنوز پابرجاست !)
برنامه ای برای فرستادن مسیج ها (همچنین فایل های دریافتی !) به مموری کارت ! خیلی کاربردیه !
من این برنامه رو یه جا همین جا ها دیدم !
خودم الان می رم تستش کنم ! اگه درست بود توی پارسااسپیس آپلود می کنم تا از دست نره برنامه !
حجمش هم خیلی کمه ! یکم مشکوک میزنه !
لینک غیر مستقیم از ریپد شاره :
لینک مستقیم از پارسا اسپیسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه سالم هست و تست شد !
.
Last edited by bersam; 30-11-2008 at 20:56.
midtownmadness
این بازی رو هم همین الان آپلود کردم ! یک بازی خیلی جالبه که روی انگیج هم تست شده !
البته فرمتش سیمبیان هست ! و برای اجرا کردنش به Fileman یا برنامه های مشابه نیاز دارین !
در ضمن اگه ارور داد یا مشکل از فضا بود ! یه خورده از فایل های قدیمی توی حافظه ی گوشی رو پاک کنین !!!
----------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی سالم هست و تست شد !
.
Last edited by bersam; 30-11-2008 at 21:00.
Atlantis
این بازی هم یکی از بازی های خیلی قشنگ هست ! که به ان گیج می خوره ! البته باید حافظه ی گوشی خیلی خالی باشه !!
اولش یکم گیج میشین ! ولی بدیش اینه که فقط مرحله ی اول هست ! و تا به بازی عادت میکنی می زنه مرحله ی دوم رو بخرید !
بازی توی یه صحراست ! و سرجمع خیلی قشنگه !
بازی سالم هست و تست شد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
Last edited by bersam; 30-11-2008 at 20:59.
Bounce
بازی معروف که کارکتر آن یک توپ است ! بازی خیلی جذابیه ! که قبلا تا مرحله 11 بیشتر نداشت ولی توی این 21 مرحله داره ! که واقعا سرگرم کننده هست !
بازی سالم هست و تست شد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
اونو ریختم جوون بودم به خیکه شمر نمیرفت!تاپیک رو کشیدم بالا !!!!!!!!!!!!!!
این چند روزه کامپیوترم مشکل پیدا کرده ! خداوکیلی هر چی بازی و مازی و اینا داری آپ کن !!!!!!!!! منم یه سری برنامک دارم ! البته می دونم که توی اون برنامه هات همشون رو گذاشتی !
یه برنامه هم دارم که باهاش می تونی اس ام اس فارسی بتایپی ! ولی بازم مربع مربع نشون می ده ! ولی با این حال میشه تایپ کرد ! یعنی برای اون طرف درست می آد !!!!!!!!!!!
ببینم این برنامه ی این طرف درست بود یا قاطی ؟
فارسی میخوایم چی کار...
والا سرعته دانلودم افتضاحه
مگه چیا میخوای آخه؟
هر چی symbian series 60 بگیری میخوره بهش
اینم چند تا لینک برو حالشو ببر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مموری جدا و سر هم نداریمببین یه سری بازی و اینا توی تاپیک گذاشتم ! ولی من خودم اینا رو نمی خوام ! مثلا من بازی هایی مثل Rayman 3 و SonicN رو می خوام ! می دونی که فرمتشون چه شکلیه ؟ نیاز به نصب هم ندارن ! همین طوری میریزیشون روی گوشی !
یادمه همون اولا این بازی ها رو توی مموری های جدا می فروختن ! من اونا رو می خوام !
فک کنم همینا رو جلال تو تاپیک بازیهای n-gage گزاشته
فرقی نداره فرمته اینها هم sis یا biz هست!
اینایی که میدیدی بازه و فقط میخواست کپی کنی همون extract شده ی sis هست!
نمیدونم اینم همون ماله منه یا نه
ولی یه برنامه هست که فک کنم 2 کیلو بود و sms ها رو روی مموری سیو میکنه مستقیم
منم دارمش و سالهاس باهاش کار میکنم و راضیم
mmc یا همین چیزا بود
احتمالا همونه
برای بازی ها اینجا رو دیدی؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68618
البته برای مدتها پیشه این تاپیک
یادم نمیاد چی به چی بوده
راستی مموری کارتت چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)