موافقم...OK
موافقم...OK
کدومشون سینی به اندازه کل مساحت دوربین دارن؟ اگه منظورت دوربین دیجیتاله که ربطی به این بحث ندارهمثل همون سایبرشاتهاتون که یه بقول شما یه سینی اندازه کل مساحت دوربین گذاشتن پشت که خیلی هم بزرگتر از جی 800
مدل پدلشو نمیدونم رفته بودم الکامپ اون خانم برای قسمت سونی دوربین رو گرفته بود توی دستش و روی ال سی دی هر کی از جلوش رد میشد دور صورتش یه مربع میکشید .
دبلیو 960 که صفحه لمسی . معلومه بهتر از نظر اس ام اس . راستش نمیدونم چی بگم ولی صفحه کلیدش خوب بود از نظر من . مشکلی ندیدم توش ! تورخدا با وجود گوشیای بزرگی مثل 6630 که خز هم شده و دست همه هست و راحت دارن باهاش کار میکنن نگید بزرگ !
بابا این یه تکنولوژِیه جدیده به اسم face detection یعنی قابلیت تشخیص چهره. ملت همه تو کف این مونده بعد اینطوری در موردش صحبت میکنی؟ یه خورده با انصاف باش.مدل پدلشو نمیدونم رفته بودم الکامپ اون خانم برای قسمت سونی دوربین رو گرفته بود توی دستش و روی ال سی دی هر کی از جلوش رد میشد دور صورتش یه مربع میکشید .
چقدر جالبه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی![]()
به دوربین میگی اگه طرف اخمو بود ازش عکس نگیر , دوربین میگه : بله ارباب !!!
خود دوربین بهترین حالت صورت رو برای عکاسی انتخاب میکنه . و فعلا فقط توی دوربینهای سایبر شات سونی نصب شده ( ربطی به گوشی و این چیزها نداره , بهتره بحثش همینجا تموم بشه ) .
اره تو 20.30 نشون داد از از اون خبر نگاره عکس گرفت ته خنده بود.
من که تازه رسیدم!!!
میدونم عقب افتادم ولی از d600 تشکر میکنم!
آقا تو سایتهای روس خوندم رده G تا 4 گیگ حافظه رو پشتیبانی میکنه!!! چون g600 تو روسیه هست(این جور که معلومه!)
تو GSMArena-PhoneArena-... چیزی در این باره نزده بود ، کسی اطلاعی چیزی داره ؟!
Last edited by perjixen; 13-11-2007 at 23:24.
جی 800 هم لرزه گیر دست داره هم فلاش زنون و هم face detection یا قابلیت تشخیص چهره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)