يعني چي چيكار دارين؟؟؟؟؟
خوب قرمزش دخترونست بيشتر......
واسه پسرا يكم زاقارته
يعني چي چيكار دارين؟؟؟؟؟
خوب قرمزش دخترونست بيشتر......
واسه پسرا يكم زاقارته
سامبوليسك؛ آقا من الان نزديك 3 ماهه دارم اما بغير از بغل در مموري كه يكم رنگش رفته بقيش عين روزه اولشه؛ و خوشحالم هستم كه نفروختم![]()
منم N76 دارم ! از همه چیزش راضی هستم !
- عکس عالی نیست اما در حد معمولی پاسخگو هست ( نور کافی باشه مشکلی نداره )
- کیفیت فیلم چون از نوع QVGA هست بسیار بالاتر از گوشی های دیگه ای مثل N73 هست که کیفیت CIF دارند.
- در شیک و با کلاس بودنش که شک نکنید.
- کنترل کننده های موسیقی که روی در گوشی هست با اون LCD کوچک با وضوح 256هزار رنگش که دیگه یکی از ویژگی های برتر این گوشی هست که توی N73 این کیفیت برای تنها LCD اصلی هست که کمی با اون کیفیت دوربین جور در نمیاد. !( LCD اصلی N76 با وضوح 16 ميليون رنگ هست )
- در مورد رنگ ! من قرمز دارم ! خودم مشکی می خواستم اما اون موقعی که من خریدم ( حدود 5-6ماه پیش ) خود n76 به زور پیدا بود چه برسه به این که رنگ و انتخاب کنم ! قرمز گرفتم اما الان خوشحالم که مشکی ندارم !
به دو علت:
1. اگر دقت کرده باشید روی این گوشی اثر انگشتی که میمونه نمایان تر از گوشی های دیگه هست و اگر مشکی باشه هی می بایست تمیز کنید که اثر دست روش نمونه ! توی قرمز خیلی خیلی کمتر معلومه
2. همون طوری که اشاره کردین خودون قسمت آب کاری شده بالاخره رنگش رو از دست میده و وقتی گوشی مشکی باشه به علت تناقض رنگ در خطای دید خیلی به چشم میاد در صورتی که تو قرمز ها اینجوری نیست !
- کلا خیلی راضی هستم و تصمیم ندارم عوض کنم ! چون از زمانی که رو سایت Gsmarena این مدل معرفی شد و وضعیت اون Coming Soon بود خوشم اومده بود از شکل و تریپ گوشی ! تنها مشکل هم همون رفتن رنگ هست که الان بعد از 5-6 ماه برای من گوشه هایی از کناره درش رفته که علتش فکر کنم برخورد ناخن و دست زیاد هنگام باز و بسته کردن در گوشی تو این مدت باشه ! بقیش سالمه !
اطلاعات و مشخصات کامل این گوشی رو از لینک زیر میشه دید:
gsmaria_com/Phones/Phone.aspx?phone=1635
بررسی تخصصی این مدل شیک از سری N :
gsmaria_com/Reviews/Review.aspx?review=129&page=1
آره GPS داره اما نميدونم چرا كار نميكنه؛يعني مثه n95 نيست يه ايتم كمتر داره، كسي تونسته باهاش كار كنه؟
منم تو منوی مال خودم دیدم ولی اون با بولوتوث می خواد به یه دستگاه دیگهgps وصل بشه و فکر کنم N76 سخت افزار لازمو نداره . . . اگه کسی بیشتر می دونه راهنمایی کنه . . . (لطفا)
به نظرم سنگین باشه در مقایسه با مدل های موتورولا
ولی سیمبین بالا سرعت بالا تری داره از فونت منوها خوشم اومد خودم ان 70 دارم
من 2ماهه که دارم
کیفیت تصویرش که توپه کیفیت صداش هم همینطور
ولی معایبش
همش جای انگشت روی صفحه و درش میمونه
بلندی صداش ضعیفه
دوربینش با اینکه 2 است ولی از مدلای سونی اریکسون پایینتره (تقریبا از همشون)
دوربینش یه درصد خیلی جزیی سبز نشون میده (توی 4-5 تا از اونا امتحان کردم)
رنگ قسمت آبکاریش خیلی زود میره (عین مال من)
عمر باطیش کمه من که حتما باید 2 روزه شارژش کنم
والا منم وقتي اين تاپيكو زدم فقط دليل اصليم پيدا كردن يه راهي واسه همين بوداما متاسفانه هيچ راهي نيست به نظرم جز مراقبتهاي ويجججججججججه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)