الان ATI X550 دارم ارزش داره اینا رو بخرم یه نه (اگه با کارت خودم زیاد تفاوت نمیکنه بیخود پول ندم)
راستی کسی گرافیک دسته دوم برای فروش نداره؟خریدارم البته اگه به کارم بیاد
الان ATI X550 دارم ارزش داره اینا رو بخرم یه نه (اگه با کارت خودم زیاد تفاوت نمیکنه بیخود پول ندم)
راستی کسی گرافیک دسته دوم برای فروش نداره؟خریدارم البته اگه به کارم بیاد
به نظر من صبر کنی و یه کارت Geforce 8600GT حدود 130 تومن بگیری ارزش بیشتری داره.
این کارو بکن به نفعته
ولی اگه خواستی 8400 بگیری به نظر من RADEON 2400XT بگیر
اقا محمد سر کار گزاشتی ملت رو؟؟؟؟وقتی پولت رو رسوندی به 8600gt میگی صبر کنم gts بگیرم!!!!
اینجوری بخوای فکر کنی هیچ وقت نمیتونی چیزی بگیری چون هر چی میری بالا میبینی بازم هست.البته الان صبر کردن به نفعت هست چون میتونی یه چیز قابل قبول بگیری.
موفق باشی
در مورد lost planet هم ویرژیل جان نمیدونم چرا صداش در نمیاد!!!اخه خیلی جالبه این دوتا دوستمون افت فریم نداشتن.
من الان تهران نیستم که مشخصات تنظیمات بازی رو ببینم ولی میدونم همش رو اخر بود و رزولوشن 1280.1024
و دایرکس 9.
البته جالبه رو وگاس هیچ مشکلی نداشتیم!
Last edited by solo_88; 26-10-2007 at 13:42.
خوب چه کنم فعلا پول نیست به بحران بی پولی بر خوردم
تازه یه مدت باید بگزه این گرافیک های درایکت 10 بیان تو بازر ادم ببینه کارایی کدومشون بهتره بعدش میخرم فعلا منصرف شدم خیلی ممنون از همه
به نظر من صبر کن یه 8800gt بگیر که حالا حالا ها باهاش مشکل پیدا نمیکنی.
DirectX 9 که جای صحبت نداره. من 1440*900 همراه با High بودن تمام جزئیات و AA و AF روی 16x بین 65 تا 70 فریم میگرفتم.
در مورد lost planet هم ویرژیل جان نمیدونم چرا صداش در نمیاد!!!اخه خیلی جالبه این دوتا دوستمون افت فریم نداشتن.
من الان تهران نیستم که مشخصات تنظیمات بازی رو ببینم ولی میدونم همش رو اخر بود و رزولوشن 1280.1024
و دایرکس 9.
البته جالبه رو وگاس هیچ مشکلی نداشتیم!
حالا قیمت این چنده؟(لابد 180 هزار تومان اره؟)
هنوز نیومده ولی قیمتش بین 8600GTS و 8800GTS باید باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)