تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: داستان هاي عجيب تر از علم ( فرانک ادواردز )

پروفشنال somayeh_63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

الهی J A V I D جان غصه نخور
    اینجا بعضی وقتا بچه ها یه چیزایی میگن که اصلا فکر نمیکنن ممکنه به کسی بربخوره
    مطمئنا اقای احمدزاده هم قصد ناراحت کردن شما رو نداشت
    ما همه میدونم که همه یه طوری سرگرم کار و زندگی هستن و وقت کمی دارند
    اما همین که شما کتاب رو برای ما اسکن می کنید و میذارید بازهم ازتون ممنونیم
    و منتظر ادامه ی کتاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدزاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خيلي ناراحت شدم اين همه زحمت بكش كتاب اسكن كن بعدم بگن چيز خاصي نداشت ! من نمي تونم همه كتابو با هم اسكن كنم اونقدرم وقت ندارم كه بشينم تايپ كنم وگرنه همشو با هم مي ذاشتم تا الانم هشت فصلشو گذاشتم ... بعضي دوستان خوب جواب بقيه رو مي دن

آدرس تاپيكي كه چيز خاصي نداره !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به خدا قصد جسارت نداشتم
    اون موقع كه من تاپيك شما رو ديدم دو فصل يه سه فصل كتاب رو گذاشته بودي و چند روزي هم بود كه آپ نشده بود
    منم فكر كردم تاپيك غير فعال هستش
    و درضمن خدا شاهده آدرس تاپيك رو نداشتم وگرنه همينجا ميذاشتم

ديدي كه بعدا ادرس رو پيدا كردم خودم اومدم دعوتت كردم بياي تاپيك ما هم سر بزني

خلاصه شرمنده
    الان ديدم هشت تا فصل گذاشتي متوجه شدم كه اونجا هم فعاله
    اصلا اصلا اصلا قصد توهين و جسارت نداشتم
    پوزش

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

دهکده ای که ناپدید شد
    جولابل شکارچی حیوانات به تماشای دهکده ای ایستاده بود که در جلوی او قرار داشت احساس عجیبی درباره ظاهر این دهکده کوچک اسکیمویی داشت
    باد سردی که از طرف دریاچه انجیوکانی می وزید پوست حیواناتی را که بر بالای در کلبه اویزان کرده بود به این سو و ان سو میبرد چند قایق شکسته در ساحل افتاده بودند صدایی شنیده نمی شد حتی سگی پارس نمی کرد جو از خودش پرسید پس مردم کجا رفته اند ؟
    اين سوا لی بود که در ان روز سرد سال 1930 جو از خودش پرسيد و تا امروز بدون جواب باقی مانده هست
    جو سالهاي زيادی مردم اين دهکده کوچک و صميمی اسکيموی را ميشناخت
    اين دهکده در پنج مايلی شمال قرارگه منتی در چرچيل قرار داشت
    در ان روز سرنوشت ساز جو چندين کيلومتر از خانه خود دور شده بود تا از ميان دشت يخ زده عبور کند
    و چند سا عتی را با دوستان خود بگذراند اما تنها سکوت از او استقبال کرد
    به مو جب گزا رشی که او به پليس نو رث وست داد او کنار دهکده ایستاده و چند بار دوستان خود را صدا زد
    اما هيچ پاسخی نشنيد چنين رفتاری از مردم این دهکده کچک بعيد بود
    پرده ورودی يکی از چادرها را بالا زد و دوباره دوستان خود را صدا زد باز هم پاسخی نشنيد
    به کلبه های ديگر هم رفت ولی آنجا هم کسی نبود
    در حدود يک ساعت در دهکده ماند و به چند کلبه ديگر هم رفت
    می خواست بداند چه بر سر مردم آنجا آمده است در يکی از کلبه ها ظرف های پر از غذا پيدا کرد
    که دست نخورده بر روی آتش آويزن شده بود اما این آتش ماه ها سرد شده بود
    در يکی از کلبه ها چند لباس نوزاد که از پوست فک دريايی دوخته شده بود مشاهده کرد ولی سوزن هنوز در لباس بود و نشان می داد که مادر ناگهان کار دوختن را رها کرده است
    در ساحل چهارقايق وجود داشت که يکی از آنها متعلق به رييس دهکده بود این قايق ها بر اثر برخورد موج با آنها شکسته شده بودند
    و به نظر می رسيد که مدت هاست از آنها استفاده نشده است
    وقتی ماموران حوف های جولابل را شنيدند همراه او به دهکده رفتند و به تحقيق و بر رسی دهکده پرداختند ولی آنها هم از مشاهده دهکده خالی از سکنه بسيار تعجب کردند
    در کلبه ها تفنگ های اسکيموها در کنار در کلبه به ديوار تکيه داده شده بود و در انتظار صاحبان خود بودند که هرگز باز نگشتند در قطب شمال تفنگ با ارزشتر از هر چيز ديگر تلقیمی شود مکانی که زندگی در گرو داشتن آن هست هيچ اسکيمويی به يک مسافرت طولانی بدون تفنگ نميرودبا اين وجود تفنگ ها در کلبه ها بودند و اسکيموها رفته بودنداما چه بر سر سگ ها آمده بود حيوانات بزرگ و نيرومندی که اهميت آنها تقريبا در آن سرزمين به اندازه تفنگ بود
    در حدود صد کيلومتر دورتر از دهکده لابل و ماموران هفت سگ را پيدا کردند که به درخت بسته شده بودند و همگی از گرسنگی مرده بودند اما مبهم ترين قسمت اين معما چيزی بود که آنها در جهت مخالف اجساد سگ ها پيدا کردنددر آنجا محلی بود که اسکيموها جسد ا عضای قبيله خودرا به شيوه سنتی در زير توده اي از سنگ دفن می کردند ولی اين قبر باز شده بود و سنگ ها با دقت در دو ستون چيده شده بود مسلما گشودن قبر کار اسکيموها نبود و حيوانات هم نميتوانستند سنگ ها را به اين صورت بر روی هم بچينندکار شناسانی که به تقاضای ماموران به دهکده آمده بودند به مدت دو هفته به بر رسی و تحقيق در آن دهکده پرداختند و از بر رسی غذاهای مانده در ظرفها به اين نتيجه رسيدند که اسکيموها دو ماه قبل از آمدن جولابل به دهکده آنجا را ترک کردند از قرار معلوم سی نفر ساکنين اين دهکده ا اعم از زن مرد و بچه بدليل نا معلومی در اغاز فصل زمستان خانه خود را ترک کرده بودند
    آنها آنقدر با عجله از آنجا رفته بودند که از تمام چيز های خود از قبيل غذا تفنگ سگ و لباس صرف نظر کرده بودند وجود قايق های آنها خود دليل محکمی بود که آنها هرگز از درياچه عبور نکردند وقبرهای گشوده شده نيز بر پيچيدگی معما می افزود
    ماهّا بر رسی و تحقيق نتوانست حتی نشانه اي از افرادی که در دهکده آنجيوکانی زندگی ميکردند بدست بدهد پليس محلی نتوانست
    اين معمای اسرار اميز را حل کند و تا به امروز اين معما همچنان لا ينحل مانده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدزاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ياسين جان دستت طلا
    يه چند روزي نبودم

ممنون كه زحمتش رو كشيدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

چرا دیگه نمی نویسین؟
    من این کتاب های فرانک ادواردز رو خیلی دوست دارم (مخصوصا با ترجمه ی سیروس گنجوی!)
    البته این کتاب عجیب تر از علم رو دو سال پیش خوندم
    خیلی باهاش حال کردم
    تو کتاب خونه ی مدرسه مون پیداش کرده بودم
    کتابهای دیگه ش هم به نظر جالب میاد
    عجیب تر از رویا
    عجیب تر از افسانه

و سری جدید عجیب تر از علم که گویا 6 جلده
    و یه نفر تو قسمت علمی و متفرقه اسکن و آپلودش می کرد
    الان خیلی وقته خبری ازش نیست
    از شما هم همین طور

ببخشید خیلی حرف زدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

کجااااااااااییییییین؟؟؟؟؟ ؟؟؟!
    Last edited by habstem; 02-08-2008 at 16:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

آقا درسته که تاپیک دو سال پیشه ولی بازم پست میدم. کسی نیست ادامه بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •