ببین وقتی من دبلیو 950 داشتم روی ال سی دی اون یه لایه پلاستیک مانند بود نه مثل سایرگوشیها که راحت کنده بشه . کنده نمی شد خیلی باحال بود و به هیچ وجه خود ال سی دی کثیف نمیشه . اینم همونه
ببین وقتی من دبلیو 950 داشتم روی ال سی دی اون یه لایه پلاستیک مانند بود نه مثل سایرگوشیها که راحت کنده بشه . کنده نمی شد خیلی باحال بود و به هیچ وجه خود ال سی دی کثیف نمیشه . اینم همونه
ايولببین وقتی من دبلیو 950 داشتم روی ال سی دی اون یه لایه پلاستیک مانند بود نه مثل سایرگوشیها که راحت کنده بشه . کنده نمی شد خیلی باحال بود و به هیچ وجه خود ال سی دی کثیف نمیشه . اینم همونه
يعني پ 1 از اين محافظ ها نداره ؟!؟!؟!؟![]()
نه پی1 نداره. این محافظ رو به خاطر این گذاشتن که بیشتر به جای قلم ما با دستمون کار میکنیم. و حکم یه محافظ خوب داره. اما یه بدی هایی داشت یکی اینکه آثار انگشت به راحتی روش میموند. و اینکه یکم از کیفیت ال سی دی پایین میاد البته یه کم.
که به نظرم مزیتش بهتر است از عیبش.
میتونین از LCD protector ها که معمولا برای LCD دوربین های دیجیتال به کار میره استفاده کنید.
یک دلق پلاستیکی خیلی شفاف هست.
نه عزيز همچين قابليتي نداره
احتمالا منظورشون اون قابلیتی هست که با میشه با تکون دادن گو شی آهنگ رو عوض کنید .این قابلیت رو داره.
نام این قابلیت یا بهتر بگم فناوری روز و تکنولوژی جدید این کمپانی ( shake ) هستش که فناوری جدیدی رو هم قراره در سری های جدیدش مشاهده کنیم که با خصوصیات روحی براتون موزیک دلخواه رو به نمایش میزارهاحتمالا منظورشون اون قابلیتی هست که با میشه با تکون دادن گو شی آهنگ رو عوض کنید .این قابلیت رو داره
حالا دیگه چه جوری والا خوده ما بچه های موبایلستان Mobilestan.net هم موندیم توش انشااله وقتی این فناوری در یک گوشی جدید معرفی شد اون رو در همین P30 world دوست داشتنی مطرح میکنیم
ممنون داش الكسنام این قابلیت یا بهتر بگم فناوری روز و تکنولوژی جدید این کمپانی ( shake ) هستش که فناوری جدیدی رو هم قراره در سری های جدیدش مشاهده کنیم که با خصوصیات روحی براتون موزیک دلخواه رو به نمایش میزاره حالا دیگه چه جوری والا خوده ما بچه های موبایلستان Mobilestan.net هم موندیم توش انشااله وقتی این فناوری در یک گوشی جدید معرفی شد اون رو در همین P30 world دوست داشتنی مطرح میکنیم
البته فك كنم اولين بار سامسونگ ساختتش
من شنیدم قرار با نام تجاری ماریا عرضه بشه .مگه اسمش w960 نیست پس این همه بحث در مورد اسمش چیه
راستی یکی پیدا بشه برای ماهایی که سوادمون کمه قسمت مربوط یه ریویو w960 سایت gsmarena و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ترجمه کنه سواب داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)