تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: اگر سازنده بازی بودی چی می ساختی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

من که اصلا فکرشو نکردم ولی در اینده در صدد اینم که یه بازی بسازم ( با همکاری بعضیها)

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

سلام

نه با شما نبودم .

این بازی جنرال رو میدونستم ( ولی چون استراتژی هست و توی یک مرحله است زیاد صدا نکرده )

بیشتر همه این بازی رو به صورت شبکه بازی میکنن

ولی یک بازی ساخته بودن که متاسفانه اسمش یادم نیست

من منظورم بازیها یی گسترده تر و معروف تر و به سبک اول یا سوم شخص بود ( مثل call of duty یا medal of honor بود )

فکرشو بکن همین call of duty که ورژن 4 این بازی توی عراق هست ( با اون گرافیک توپ ) ورژن 5 این بازی در کجا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ اگه تو ایران باشه چی میشه ؟؟؟!؟
    دموی 4 این بازی رو که دیدی عراقی ها رو تند تند میکشن ! خوب حالا فکر کن توی ورژن 5 که گرافیکش حتما در حد واقعیت است سرباز های ایرانی رو بکشین !! خوب اگه اینجوری بشه بازم بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این بازی طبق واقعیت پیش میره . آمریکا کافیه فقط 2 تا موشک به ایران بزنه ----- از همین 2 تا موشک بازی درست میکنن !!!!!!!!!!!!!!! اونم یه بازی چرب و چیلی مثل فیلم 300
    ببین دوست من بذار یکی از قوانین بزرگ طبیعت رو بهت یاد بدم..

پدر و مادر بچه هاشونو بزرگ می کنن و براشون زحمت می کشن.. اگه خدای نکرده کوچکترین خللی این پروسه اتفاق بیافته فاجعه به وجود میاد.. اینو درک می کنی ؟

مثلا.. فرض کنید که پدر شما از بدو کودکی باهاتون بد برخورد کرده باشه.. مثلا همیشه بد دهن بوده ، کتکتون میزده ، شب خونه راتون نمی داده ، آبروتون رو می برده و هزار تا مسئله ی دیگه.. آیا یه همچین شخصیتی وقتی بزرگ شد احترام پدرشو نگه می داره ؟ یا نه حتما باید احترامشو نگه داره چون فقط و فقط به خاطر اینکه بزرگش کرده و تو خونش بوده و ازش مراقبت کرده ؟

آیا احترام یه همچین پدری واجبه ؟ هر کی گفت بزنید تو دهنش..

من یا بار داشتم برمی گشتم خونه. چهارشنبه سوری بود. یهو دیدم یه جمعیتی داره سرازیر می شه طرفم.. خب من اهمیت ندادم چون اصلا از این چهارشنبه قرتی بازی ها خوشم نمیاد چون فرهنگ درستشو نداریم.. هیچی ... دیدم یه مامور شبیه این canine ها اومد جلو و هرچی قدرت داشت چماقشو کوبید به پام نه سرم.. .. رفتم جلو گفتم چرا منو زدی من که کاری نکردم .. باورتون نمی شه تا حالا با یه همچین صحنه ای مواجه نشده بودم... تعداد چماق ها رو به عدد 5 تا 10 افزایش داد و به یه سرباز گفت : اینو پرتش کن هلفدونی. حالا این سرباز مثل بچه آدم اینکارو می کرد که خوب بود بازم.. یقه مو گرفته بود و همینجوری می کشید. حف بهش می زدی مطمئنم گازت می گرفت. منم خب چی می تونستم بگم. آدم با یه زندانی سیاسی هم یه همچین برخوردی نمی کنه چه برسه به من که یه Civilian باشم.
    آقا هیچی ما که رنگ یه همچین جاهایی رو ندیده بودیم بد نشد یه بار تجربه کنیم.. حالا من ترسیدم خدا خدا می کنم از دست این hobgoblin ها جون سالم به در ببرم .. دیدم یه بنده خدایی رو گرفتن به جرم مصرف مشروبات الکلی منم کنارش .. یهو یکی اومد نمی دونم چکاره بود ولی از همون hobgoblin ها بود.. رو کرد به من گفتش: (با صدای فوق العاده خشن) اینه ؟
    گفتم Jesus Christ این چی می گه .. گفتم آقا من کاری نکردم و هزار تا ماجرای دیگه.. آخرش بعد از 3 ساعت که آویزون شدیم یکی اومد انگار همسایه مون بود منو کشوند آورد بیرون گفت من تو رو می شناسم تو پسر فلانی هستی و ... ولی من اصلا نمی شناختمش.. گفتم به هر حال خدا بهم رحم کرد. برم بیرون مطمئنا یه سیکار برگ می کشم. ... می خواستیم از در بریم بیرون که... یه هیولای بزرگ (باورتون نمی شه دقیقا یه هیولا بود) گفت کجا ؟؟؟؟ من زبونم بند اومده بود از این هیبت..
    گفت: این یه بار تعهد داده بازم که اینجاست... حالا شما هر چی بگو که کاری نکردم مگه باور می کرد.. حیف پروردگارم که به خاطر اون هیولا 200 بار قسم ش دادم..
    گفتم خدایا چطور این قول مرحله ی آخر رو شکست بدم که ناگهان یه فکری به ذهنم رسید.. از cheat code استفاده کردم و بهش کوفته قلقلی دادم..
    شانس که نداشتیم از در اومدیم بیرون نگو داشتن ساختمون سازی می کردن یهو ... که خونم تموم شد و سوختم..

آره آقا امیر ایرانی... خلاصه اینکه پدرم باهام بد برخورد کرد... اگه باهام خوب برخورد می کرد مگه ممکن بود ترکش کنم و فراری شم ؟
    این بابای من حتی به من امکانات خم نمی داد.. گفتم پدر، امکانات Please... گفت پسر، خفه، نیست..

حالا من خیلی دلم می خواد که لااقل پدرمو تو دنیای مجازی زجر بدم اونطوری که تو دنیای حقیقی منو زجر می داد...
    خیلی منتظر این بازی Call of Duty 5 هستم.. خدا کنه زودتر بیاد.. لحظه شماری می کنم تا پدرمو اذیت کنم که ببینه اذیت کردن بچه هاش چقدر بده..

راستی اگه بابای من عرضه داشت می رفت از این بازی ها می ساخت.. این عرضه رو بابای من نداره..
    این عرضه رو بابای دوستای خارجی من دارن...

و اگه بابام خیلی ادعاش می شه بره فیلم 400 رو بسازه که روشون کم شه..

Long Live.... Call of Duty 5

داره خودمونی میشه amirpersia68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پدر و مادر بچه هاشونو بزرگ می کنن و براشون زحمت می کشن.. اگه خدای نکرده کوچکترین خللی این پروسه اتفاق بیافته فاجعه به وجود میاد.. اینو درک می کنی ؟

مثلا.. فرض کنید که پدر شما از بدو کودکی باهاتون بد برخورد کرده باشه.. مثلا همیشه بد دهن بوده ، کتکتون میزده ، شب خونه راتون نمی داده ، آبروتون رو می برده و هزار تا مسئله ی دیگه.. آیا یه همچین شخصیتی وقتی بزرگ شد احترام پدرشو نگه می داره ؟ یا نه حتما باید احترامشو نگه داره چون فقط و فقط به خاطر اینکه بزرگش کرده و تو خونش بوده و ازش مراقبت کرده ؟

آیا احترام یه همچین پدری واجبه ؟ هر کی گفت بزنید تو دهنش..

من یا بار داشتم برمی گشتم خونه. چهارشنبه سوری بود. یهو دیدم یه جمعیتی داره سرازیر می شه طرفم.. خب من اهمیت ندادم چون اصلا از این چهارشنبه قرتی بازی ها خوشم نمیاد چون فرهنگ درستشو نداریم.. هیچی ... دیدم یه مامور شبیه این canine ها اومد جلو و هرچی قدرت داشت چماقشو کوبید به پام نه سرم.. .. رفتم جلو گفتم چرا منو زدی من که کاری نکردم .. باورتون نمی شه تا حالا با یه همچین صحنه ای مواجه نشده بودم... تعداد چماق ها رو به عدد 5 تا 10 افزایش داد و به یه سرباز گفت : اینو پرتش کن هلفدونی. حالا این سرباز مثل بچه آدم اینکارو می کرد که خوب بود بازم.. یقه مو گرفته بود و همینجوری می کشید. حف بهش می زدی مطمئنم گازت می گرفت. منم خب چی می تونستم بگم. آدم با یه زندانی سیاسی هم یه همچین برخوردی نمی کنه چه برسه به من که یه Civilian باشم.
    آقا هیچی ما که رنگ یه همچین جاهایی رو ندیده بودیم بد نشد یه بار تجربه کنیم.. حالا من ترسیدم خدا خدا می کنم از دست این hobgoblin ها جون سالم به در ببرم .. دیدم یه بنده خدایی رو گرفتن به جرم مصرف مشروبات الکلی منم کنارش .. یهو یکی اومد نمی دونم چکاره بود ولی از همون hobgoblin ها بود.. رو کرد به من گفتش: (با صدای فوق العاده خشن) اینه ؟
    گفتم Jesus Christ این چی می گه .. گفتم آقا من کاری نکردم و هزار تا ماجرای دیگه.. آخرش بعد از 3 ساعت که آویزون شدیم یکی اومد انگار همسایه مون بود منو کشوند آورد بیرون گفت من تو رو می شناسم تو پسر فلانی هستی و ... ولی من اصلا نمی شناختمش.. گفتم به هر حال خدا بهم رحم کرد. برم بیرون مطمئنا یه سیکار برگ می کشم. ... می خواستیم از در بریم بیرون که... یه هیولای بزرگ (باورتون نمی شه دقیقا یه هیولا بود) گفت کجا ؟؟؟؟ من زبونم بند اومده بود از این هیبت..
    گفت: این یه بار تعهد داده بازم که اینجاست... حالا شما هر چی بگو که کاری نکردم مگه باور می کرد.. حیف پروردگارم که به خاطر اون هیولا 200 بار قسم ش دادم..
    گفتم خدایا چطور این قول مرحله ی آخر رو شکست بدم که ناگهان یه فکری به ذهنم رسید.. از cheat code استفاده کردم و بهش کوفته قلقلی دادم..
    شانس که نداشتیم از در اومدیم بیرون نگو داشتن ساختمون سازی می کردن یهو ... که خونم تموم شد و سوختم..

آره آقا امیر ایرانی... خلاصه اینکه پدرم باهام بد برخورد کرد... اگه باهام خوب برخورد می کرد مگه ممکن بود ترکش کنم و فراری شم ؟
    این بابای من حتی به من امکانات خم نمی داد.. گفتم پدر، امکانات Please... گفت پسر، خفه، نیست..

حالا من خیلی دلم می خواد که لااقل پدرمو تو دنیای مجازی زجر بدم اونطوری که تو دنیای حقیقی منو زجر می داد...
    خیلی منتظر این بازی Call of Duty 5 هستم.. خدا کنه زودتر بیاد.. لحظه شماری می کنم تا پدرمو اذیت کنم که ببینه اذیت کردن بچه هاش چقدر بده..

راستی اگه بابای من عرضه داشت می رفت از این بازی ها می ساخت.. این عرضه رو بابای من نداره..

شما با من دعوا داری !!!!!!! مرد حسابی چه خبرته !!!!

شما مشکل داری به من چه ! مساله خاک کشورته میفهمی !!!!؟؟؟؟ تو دلت پره

این حرف هایی که زدی چه ربطی داشت ! بعشم شما نمیخواد به کسی چیزی یاد بدی

ببین تو میخوای به کی چیزی یاد بدی !

شاید به خاطر اون ضربه چماقه
    شما میخوای به خاطر یه نفر هزاران نفر رو بکشی ( میخوای هم وطن هات رو هم بکشی ) من رو هم میخوای بکشی ( مگه من چی کار کردم)
    با بازی call of duty 5
    خواهشن در مورد بازی سازی صحبت کن /....نه از مخابرات یا چهار شنبه سوری

باشه پس تو call of duty 5 همدیگر رو میبینیم

ببین رفیق بیخیال ........ خوب
    Last edited by amirpersia68; 27-10-2007 at 00:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

شما میخوای به خاطر یه نفر هزاران نفر رو بکشی ( میخوای هم وطن هات رو هم بکشی ) من رو هم میخوای بکشی ( مگه من چی کار کردم)
    با بازی call of duty 5

می خوای بازم بگم ؟ خیلی می شه ها.. من که همشو نمی تونم توضیح بدم. اون موقع می فهمی چقدر زیاده..
    و اگه بخوای چیزای special ش رو توضیح بدم با اردنگ پرتم می کنن بیرون.. برو نوشابه تو بخور دوست من.
    ولی خیلی برات متاسفم که نمی فهمی این چیزا رو..

ولی باشه.. من بی خیال می شم ولی به هیچ عنوان حرفتو قبول نمی کنم..
    زندگی مو تو این کشور هدر دادم با این استعدادم. به قرآن این چیزا از درک شما خارجه.. شاید تو ناز و نعمتی این چیزا
    رو درک نمی کنی.
    بیخی.. سالهاست داریم با اینو اون بحث می کنیم به نتیجه نمی رسیم حالا می خوایم اینجا برسیم ؟

خب بیا همت کن ببینم می تونی یه بازی بسازی سربازای آمریکایی رو بکشن. عمرا.. مطمئن باش اینقدر ترسوییم که می ترسیم فردا به خاطر این موضوع موشک بارونمون کنن.

منم اصلا با آمریکا حال نمی کنم.. فک نکنی یه بار عاشق آمریکا و بوشم.. هم اینا و هم اونا هر دوشون یه "junk" هستن.

دیگه چیزی نگو..

ولی نه.. خداییش حال کردی کلیپ تصویری رو... قشنگ بردمون تو اون فضا...
    البته همچین بی ارتباط با تاپیک هم نبودا.. اینم یه ایده ی بازی سازی بود دیگه.. هنر داشتی داداش..

همین الان یه ایده ای به ذهنم رسید..
    بیایم یه بازی بسازیم در مورد چهارشنبه سوری که تو اون جوونا رو باید با چماق بزنی بفرستی شون تو هلفدونی... هر چقدر بیشتر بزنی شون بیشتر امتیاز میده و بازی هم از نظر سختی اینجوری شروع شه:

Hard- Difficult-Very Difficult- Insane- Genocide

اگه بازی رو تونستی تو حالت Genocide به پایان برسونی، تمام چیت کدها باز می شه.. مثلا چماق بی نهایت، پتک بی نهایت، جان بی نهایت، اره برقی ، بمب اتم و غیره.. چطوره ؟

راستی بچه ها چقدر بی ذوقین.. کسی نظری در مورد کلیپم نداشت ؟
    Last edited by Shadow of Destiny; 27-10-2007 at 14:44.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

دستت درد نكنه همه كارات عاليه ديگه چي بگيم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

قربونت برم سم جون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

نه با شما نبودم .

این بازی جنرال رو میدونستم ( ولی چون استراتژی هست و توی یک مرحله است زیاد صدا نکرده )

بیشتر همه این بازی رو به صورت شبکه بازی میکنن

ولی یک بازی ساخته بودن که متاسفانه اسمش یادم نیست

من منظورم بازیها یی گسترده تر و معروف تر و به سبک اول یا سوم شخص بود ( مثل call of duty یا medal of honor بود )

فکرشو بکن همین call of duty که ورژن 4 این بازی توی عراق هست ( با اون گرافیک توپ ) ورژن 5 این بازی در کجا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ اگه تو ایران باشه چی میشه ؟؟؟!؟
    دموی 4 این بازی رو که دیدی عراقی ها رو تند تند میکشن ! خوب حالا فکر کن توی ورژن 5 که گرافیکش حتما در حد واقعیت است سرباز های ایرانی رو بکشین !! خوب اگه اینجوری بشه بازم بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این بازی طبق واقعیت پیش میره . آمریکا کافیه فقط 2 تا موشک به ایران بزنه ----- از همین 2 تا موشک بازی درست میکنن !!!!!!!!!!!!!!! اونم یه بازی چرب و چیلی مثل فیلم 300
    چی ؟ معروفتر از Generals ؟

...

با بازی call of duty 5

نه دیگه نشد !!! شما منظور Shadow of Destiny رو متوجه نشدین . از باباش به عنوان استعاره استفاده کرده .
    ولی اگه ایراد نداره من از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه کنم :
    ببین چند تا بازی تا حالا درباره جنگ جهانی دوم ساخته شده ؟ اگه قضیه عرق ملی و این حرفها باشه که آلمانیه باید همۀ اونا رو بی خیال بشه !

یا اصلا خود آمریکا . بسیاری از بازیهای تولید شده که در آمریکا فروش خوبی هم دارند ، چند گروه داره که یکی از اونها آمریکاست و مثلا یکی دیگه هم بر ضد آمریکا !
    یعنی میگی همۀ آمریکایی ها طبیعتا فقط و فقط گروه آمریکا رو بازی میکنند ؟

نه دوست من ، ربطی به این مسائل نداره ، الآن دیگه رقابت بیشتر بر سر گرافیک بالاتر و کیفیت بهتره . که ایران از این لحاظ فعلا جایی در دنیای بازی نداره .

داره خودمونی میشه amirpersia68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صلوات بفرستید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ای بابا مگه اینجا مسجده ؟!!!
    کتک کاری که نشده ! داریم با هم بحث میکنیم . اتفاقا اگه کسی شورش نکنه بحث جالبیه .
    اگر هم کسی پایه این بحث نیست خوب ، کاری نداره ! تمومش میکنیم .
    باید یاد بگیریم بدون مجادله به حرف همدیگه گوش کنیم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

ای بابا مگه اینجا مسجده ؟!!!

شرمنده که شدت خنده زیاد بود ولی چرا دروغ بگم خداییش به همین اندازه خندیدم.

کتک کاری که نشده ! داریم با هم بحث میکنیم . اتفاقا اگه کسی شورش نکنه بحث جالبیه .
    اگر هم کسی پایه این بحث نیست خوب ، کاری نداره ! تمومش میکنیم .
    باید یاد بگیریم بدون مجادله به حرف همدیگه گوش کنیم .
    دقیقا همینطوریه که شما می گید. نمی دونم چرا این دوستمون فکر می کنه که داریم دعوا می کنیم. مگه بچه ایم ؟

ادامه ی بحث:

دوستان لطفا به دقت بخونید این متن زیر رو... به خدا اینا واقعیت هاست... اینکه چرا پیشرفت نمی کنیم مخصوصا تو قسمت بازی سازی.. و چرا در کل اینقدر به کشور ما بی حرمتی می شه و اینکه اصلا چرا بعضی از جوونای خومون از این پدر بیزار می شن...

یا اصلا خود آمریکا . بسیاری از بازیهای تولید شده که در آمریکا فروش خوبی هم دارند ، چند گروه داره که یکی از اونها آمریکاست و مثلا یکی دیگه هم بر ضد آمریکا !
    نکته ی خیلی قشنگی رو اشاره کردی.. حالا من یه چیزی بگم :

الان تو آمریکا هم این بازی ها داره فروش می ره کسی جیکشم در نمیاد درسته ؟ حالا من این سوال رو می پرسم که اگه یه همچین بازی تو کشور ما با فروش انبوه مواجه بشه و دولتمردا از این قضیه اطلاع پیدا کنن (البته دولتمردای ما که تو باغ بازی و اینجور مسائل نیستن) ولی به هر حال اگه بویی ببرن، اینقدر ظرفیت دارن که بذارن به همین راحتی فروشنده ها این نوع بازی ها رو بفروشن ؟ اصلا شاید به خاطر امنیت ملی فردا فروش هر چی کنسول رو حرام اعلام کنن !!!!!! والا به خدا... به قرآن جدی می گم. اینا به خاطر امنیت ملی دست به هر کاری می زنن. دیگه بازی هم نمی تونیم بکنیم به خاطر مسائل سیاسی..
    ولی خداییش نگاه کن تا وقتی آمریکا به عراق یا جاهای دیگه حمله می کنه خود مردم آمریکا علیه کشور و دلتمرداش قیام می کنن و می ریزن تو کوچه خیابون تظاهرات می کنن. یعنی تو کشور ایران، مخالفی یا بهتره بگم مخالفاش جرات می کنن دست به یه همچین کاری بزنن ؟ حالا تو تلوزیون می گن آزادی بیان داریم.. تا همینجاش به خاطر همین دو تا حرف ساده ی عاقلانه ای که داریم می زنیم ما رو نفرستادن جایی که عرب نی انداخت، کافیه..
    بنده خدا حسنی اومد دو کلوم حرف حساب زد، ظرفیت شنیدن حرفاشو نداشتن.. کشور ایران بی ظرفیت ترین کشور دنیاست چون هر حرف کوچیکی رو به سیاست کثیف ربط می دن.

با این اوصاف بخوایم بازی درست کنیم ؟ از کدوم خوبی کشورمون حرف بزنیم.. نه تو رو قرآن از کجاش بگیم ؟
    مثلا بیایم تو بازی بگیم: کشور ایران خیلی خوش آب و هواست دارای فرهنگی غنی و از لحاظ تکنولوژی در حدیست که خارجی ها توش موندن که چطور کشور ما به این پیشرفت دست پیدا کرده و دیگه اینکه دولتمردا با مردم خوب... همه پولدار.. خوش و خرم دارن کنار هم زندگی می کنن..
    و نهایتا مرحله آخرش که تو اون ایرانیا یه موشک هسته ای می زنن اسراییل رو نابود می کنن و بوش رو هم با cheat code به موش تبدیل می کنند..
    عجب بازی قشنکی. کلی طرفدار پیدا می کنه..

تا حالا فکر کردین که اگه کشور ایران بخواد بازی بسازه حتی خود مردم کشور ما هم نمی خرنش. چه برسه به کشورهای دیگه.. اصلا لازم نیست که روی هر سی دی قفل بذارن. کی می خواد بخردش ؟ حالا مثلا چه نوع بازی بخواد بسازه ؟ این سوال مهمیه.. رانندگی در تهران یا GTA ایرانی ؟ مبارز و یا شایدم دختران محجبه ؟ بابا بیخی ... ما بازی دیده ها که نمی ریم سراغ اینجور چرندیات عزیزم..

کجای کاری دوست من..

اصلا تا حالا فکر کردی که چرا اینقدر آمریکا باهامون بده ولی با کشورهای آسیایی دیگه رابطه ی بهتری داره ؟ بخاطر اینکه نفت بهشون نمی دیم ؟ ها!!
    برو یخورده تحقیق کن که چرا من وقتی با هر خارجی (یا حتی جالبه بدونی کشورهای همسایه ی خودمون) چت می کنم بهم می گنن تروریست ؟ یکی دقیقا این کلمه رو بهم گفت.. گفتم چرا ؟ دیگه جوابمو نداد..
    می دونی تمام این مطالب رو برای چی نوشتم ؟ یبار اشتباه نکن. می خواستم اینو بدونی که دیگه تو دنیا ماها رو آدم حسابی هم حساب نمی کنن. ناراحتم نه به خاطر چهارشنبه سوری و آدامس و بادکنک...
    مگه من دوست دارم ببینم هموطنانمو بکشن. اگه اینجوری بود تو متن بالا می نوشتم "خیلی منتظرم بازی Call of Duty 5 بیاد تا دوستامو زجر بدم اونطور که زجرم می دادن". مگه دوستام باهام چیکار کردن که بخوام زجرشون بدم. من تو اون بازی فقط و فقط با پدرم کار دارم نه کس دیگه. درسته که تو این بازی سیغ و کباب هردوش می سوزه ولی باید اینکارو بکنم..

من اینو می خوام بدونم که چرا کشور ما بودجه ای صرف اینگونه مسائل اختصاص نمی ده با اینکه همه می دونیم چقدر تاثیر بازی های ودیوئی می تونه تو جوامع امروزی زیاد باشه. اصلا دیگه تو این دوره و زمونه کسی به توپ و تانک اهمیت نمی ده.. تا رسانه و اینجور مسائل رو دارن غم ندارن..
    خب مطمئنا همه ما جواب این قضیه رو می دونیم پس نیاز به توضیح نیست.

به نظر من تمام حرفامون به تاپیک مربوط بوده. چون داریم پی می بریم چرا کشور ما از لحاظ ساخت بازی در درجه منهای 256 درجه ی سانتیگراد قرار داره..

Think about it

این دوستی که این تاپیکو زدن خیلی علاقه مند بودن که کارای ما رو ببینن. حیف اون همه وقت که صرف آپلود گذاشتم..

فعلا...
    Last edited by Shadow of Destiny; 28-10-2007 at 00:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •