تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین آلبوم LP کدام است ؟

راي دهنده
45. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Hybrid Theory

24 53.33%
  • Reanimation

6 13.33%
  • Meteora

26 57.78%
  • Collision Course

3 6.67%
  • Minutes to Midnight

16 35.56%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 108

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Linkin Park

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

یادش بخیر یک زمانی چقدر طرفدار اینا بودم.تو فرومه خود گروه تو ایران فعالترین عضو بودم اما بعد از اون مصاحبه مایک گروه رو گذاشتم کنار.مردکه بیجنبه
    راستی اسم اون آهنگه که اشتباس.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم مصاحبه؟

داره خودمونی میشه р а я i c а's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

The_Matrix جان ممنون !
    Amin_Asterix کدوم مصاحبه هر چی فکر میکنم باز گیج تر میشم !!؟؟؟!!!؟؟؟!!

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

آقایون، کدوم مصاحبه؟ من هر چی فکر می کنم چیزی یادم نمیاد؟

داره خودمونی میشه AmirDanT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا گروه با البوم اخرش گند زد! شدن WESTLIFE یا Backstreetboys خیلی افتضاح به نظر می رسه که روابط اعضای گروه هم داره به هم می خوره! این ویدیوی اخرش هم که همش Chester رو نشون می داد! واقعا حیف شد کار های قبلیشون خیلی جذاب بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادش بخیر یک زمانی چقدر طرفدار اینا بودم.تو فرومه خود گروه تو ایران فعالترین عضو بودم اما بعد از اون مصاحبه مایک گروه رو گذاشتم کنار.مردکه بیجنبه
    راستی اسم اون آهنگه که اشتباس.
    کدوم مصاحبه یکم توضیح بده.

داره خودمونی میشه р а я i c а's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بابا گروه با البوم اخرش گند زد! شدن WESTLIFE یا Backstreetboys خیلی افتضاح به نظر می رسه که روابط اعضای گروه هم داره به هم می خوره! این ویدیوی اخرش هم که همش Chester رو نشون می داد! واقعا حیف شد کار های قبلیشون خیلی جذاب بود!

آره کاملا موافقم کارای قبلیشون خیلی بهتر بود این آلبوم نسبت به قبلیا خیلی عادی بود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اوه ببخشید من یکجا ارسال میکنم یادم میره بیام ببینم نکته ای توش بوده یا نه که ملتو گیج نکنه
    نمیدونم چرا این همه الپی باز اون مصاحبه معروف رو یادشون نیست!ولی خوب همون که بعد از انتشار آلبوم مایک گفت هر کی از آلبوم خوشش نیومده بره طرفدار یک گروه دیگه شه و ما میخوایم اینجوری باشیم و...
    تو فروم خود لینکین پارکم میگن هر کی با آلبوم مخالفت کرده زدن لهش کردن مدیرا.این نهایت بیجنبگیه اینا میتونست باشه!یدشون رفته که هر چی دارن از هواداراشونه.اگر همینجور یدندگی کنن همین چندتا طرفدارشونم میپره.واقعا الپی با اون همه هوادار باید تاپیکش اینجا 5 صفحه بره جلو؟ اینا دلیلش چیه؟همش تقصیر خودشونه!
    من که تقریبا موسیقی رو با الپی گذاشتم کنار.یادش بخیر lpu.ir.روزی 100 تا ارسال داشت الان هفته به هفته کسی توش نمیره.الپی شکست خورد و فراموش میشه.اینو یکی پارسال بهم گفت و من باور نکردم.الکی فحش دادم اما الان به حرفش رسیدم
    البته من هنوزم طرفدار کارای قدیمشون هستم.in the end و breaking the habit هنوزم شارژم میکنن اما خوب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه ببخشید من یکجا ارسال میکنم یادم میره بیام ببینم نکته ای توش بوده یا نه که ملتو گیج نکنه
    نمیدونم چرا این همه الپی باز اون مصاحبه معروف رو یادشون نیست!ولی خوب همون که بعد از انتشار آلبوم مایک گفت هر کی از آلبوم خوشش نیومده بره طرفدار یک گروه دیگه شه و ما میخوایم اینجوری باشیم و...
    تو فروم خود لینکین پارکم میگن هر کی با آلبوم مخالفت کرده زدن لهش کردن مدیرا.این نهایت بیجنبگیه اینا میتونست باشه!یدشون رفته که هر چی دارن از هواداراشونه.اگر همینجور یدندگی کنن همین چندتا طرفدارشونم میپره.واقعا الپی با اون همه هوادار باید تاپیکش اینجا 5 صفحه بره جلو؟ اینا دلیلش چیه؟همش تقصیر خودشونه!
    من که تقریبا موسیقی رو با الپی گذاشتم کنار.یادش بخیر lpu.ir.روزی 100 تا ارسال داشت الان هفته به هفته کسی توش نمیره.الپی شکست خورد و فراموش میشه.اینو یکی پارسال بهم گفت و من باور نکردم.الکی فحش دادم اما الان به حرفش رسیدم
    البته من هنوزم طرفدار کارای قدیمشون هستم.in the end و breaking the habit هنوزم شارژم میکنن اما خوب...
    نمیشه همین جوری قضاوت کرد.باید صبر کرد و دید که چه روندی رو می خوان دنبال کنن.خوب مسلما کسی انتظار چنین البومی رو نداشت.سبک عوض بشه و خیلی اروم بخونن.
    من فکر نکنم که الکی این البوم رو داده باشن بیرون.اگه به بیلبورد های راک جدید تا تاپ 100 نگاه کنی میببینی که هنوز LP حتی با توجه به سبک ارومی که فعلا در پیش گرفتن طرفداراشون زیاد هست.
    فقط باید صبر کرد و دید که امسال توی کنسرت هاش چکار می کنه و چه برنامه ای واسه البوم بعدی داره.اینجوری شما هم اگه واقعا دنباله رو لینکین پارک باشی نا امید نمیشی.

به هر حال این نظر من بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نمیشه همین جوری قضاوت کرد.باید صبر کرد و دید که چه روندی رو می خوان دنبال کنن.خوب مسلما کسی انتظار چنین البومی رو نداشت.سبک عوض بشه و خیلی اروم بخونن.
    من فکر نکنم که الکی این البوم رو داده باشن بیرون.اگه به بیلبورد های راک جدید تا تاپ 100 نگاه کنی میببینی که هنوز LP حتی با توجه به سبک ارومی که فعلا در پیش گرفتن طرفداراشون زیاد هست.
    فقط باید صبر کرد و دید که امسال توی کنسرت هاش چکار می کنه و چه برنامه ای واسه البوم بعدی داره.اینجوری شما هم اگه واقعا دنباله رو لینکین پارک باشی نا امید نمیشی.

به هر حال این نظر من بود.
    وقتی خودشون میگن سبکمون اینه به چی امید ببندیم؟تازه من حرفی نداشتم!ولی وقتی مثل یک آدم عقده ای که فکر کردن الان کسی شدن بگن اگه از آلبوم خوشتون نیموده پاشین برین جای حرفی نمیمونه!تازه رو اینا کشمکش با جو هان رو هم به کارنامه مایک اضافه کن!اینا دیگه اونای قبلی نیستن
    منم مثل بچه آدم کلا موسیقی رو با الپی گذاشتم کنار...!!شاید اگر نزاشته بودم الان 1000 تا ارسال تو انجمن موسیقی داشتم!قبلا هر جا موسیقی بود اولین نفر اسم من بود اما الان به همون فوتبال و بازی راضیم
    شاید 10 سال دیگه یک گروه با این مشخصات پیدا بشه و منم برگردم به موسیقی.شایدم این خشمم بخوابه اما خوب فعالیتمو تو این کلوپ ادامه میدم.من برای همیشه یک طرفدار الپی باقی میمونم البته الپی تا 2006.فکر میکنم بعدش مایک ترکیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •