یادش بخیر یک زمانی چقدر طرفدار اینا بودم.تو فرومه خود گروه تو ایران فعالترین عضو بودم اما بعد از اون مصاحبه مایک گروه رو گذاشتم کنار.مردکه بیجنبه![]()
راستی اسم اون آهنگه که اشتباس.
یادش بخیر یک زمانی چقدر طرفدار اینا بودم.تو فرومه خود گروه تو ایران فعالترین عضو بودم اما بعد از اون مصاحبه مایک گروه رو گذاشتم کنار.مردکه بیجنبه![]()
راستی اسم اون آهنگه که اشتباس.
The_Matrix جان ممنون !
Amin_Asterix کدوم مصاحبه هر چی فکر میکنم باز گیج تر میشم !!؟؟؟!!!؟؟؟!!
آقایون، کدوم مصاحبه؟ من هر چی فکر می کنم چیزی یادم نمیاد؟
بابا گروه با البوم اخرش گند زد! شدن WESTLIFE یا Backstreetboys خیلی افتضاح به نظر می رسه که روابط اعضای گروه هم داره به هم می خوره! این ویدیوی اخرش هم که همش Chester رو نشون می داد! واقعا حیف شد کار های قبلیشون خیلی جذاب بود!
کدوم مصاحبه یکم توضیح بده.
آره کاملا موافقم کارای قبلیشون خیلی بهتر بود این آلبوم نسبت به قبلیا خیلی عادی بود![]()
اوه ببخشید من یکجا ارسال میکنم یادم میره بیام ببینم نکته ای توش بوده یا نه که ملتو گیج نکنه![]()
نمیدونم چرا این همه الپی باز اون مصاحبه معروف رو یادشون نیست!ولی خوب همون که بعد از انتشار آلبوم مایک گفت هر کی از آلبوم خوشش نیومده بره طرفدار یک گروه دیگه شه و ما میخوایم اینجوری باشیم و...
تو فروم خود لینکین پارکم میگن هر کی با آلبوم مخالفت کرده زدن لهش کردن مدیرا.این نهایت بیجنبگیه اینا میتونست باشه!یدشون رفته که هر چی دارن از هواداراشونه.اگر همینجور یدندگی کنن همین چندتا طرفدارشونم میپره.واقعا الپی با اون همه هوادار باید تاپیکش اینجا 5 صفحه بره جلو؟اینا دلیلش چیه؟همش تقصیر خودشونه!
من که تقریبا موسیقی رو با الپی گذاشتم کنار.یادش بخیر lpu.ir.روزی 100 تا ارسال داشت الان هفته به هفته کسی توش نمیره.الپی شکست خورد و فراموش میشه.اینو یکی پارسال بهم گفت و من باور نکردم.الکی فحش دادم اما الان به حرفش رسیدم![]()
البته من هنوزم طرفدار کارای قدیمشون هستم.in the end و breaking the habit هنوزم شارژم میکنن اما خوب...
نمیشه همین جوری قضاوت کرد.باید صبر کرد و دید که چه روندی رو می خوان دنبال کنن.خوب مسلما کسی انتظار چنین البومی رو نداشت.سبک عوض بشه و خیلی اروم بخونن.
من فکر نکنم که الکی این البوم رو داده باشن بیرون.اگه به بیلبورد های راک جدید تا تاپ 100 نگاه کنی میببینی که هنوز LP حتی با توجه به سبک ارومی که فعلا در پیش گرفتن طرفداراشون زیاد هست.
فقط باید صبر کرد و دید که امسال توی کنسرت هاش چکار می کنه و چه برنامه ای واسه البوم بعدی داره.اینجوری شما هم اگه واقعا دنباله رو لینکین پارک باشی نا امید نمیشی.
به هر حال این نظر من بود.![]()
وقتی خودشون میگن سبکمون اینه به چی امید ببندیم؟تازه من حرفی نداشتم!ولی وقتی مثل یک آدم عقده ای که فکر کردن الان کسی شدن بگن اگه از آلبوم خوشتون نیموده پاشین برین جای حرفی نمیمونه!تازه رو اینا کشمکش با جو هان رو هم به کارنامه مایک اضافه کن!اینا دیگه اونای قبلی نیستن
منم مثل بچه آدم کلا موسیقی رو با الپی گذاشتم کنار...!!شاید اگر نزاشته بودم الان 1000 تا ارسال تو انجمن موسیقی داشتم!قبلا هر جا موسیقی بود اولین نفر اسم من بود اما الان به همون فوتبال و بازی راضیم
شاید 10 سال دیگه یک گروه با این مشخصات پیدا بشه و منم برگردم به موسیقی.شایدم این خشمم بخوابه اما خوب فعالیتمو تو این کلوپ ادامه میدم.من برای همیشه یک طرفدار الپی باقی میمونم البته الپی تا 2006.فکر میکنم بعدش مایک ترکیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)