ممنون از توضیح شما.
خواهش میکنم وظیفه بود.
برای تبدیل باید از برنامه خودش استفاده کنید چون این برنامه یه مبدل هم همراه خودش برا pc داره ولی برنامه DIV x همه فایلهای Av رو سا÷ورت میکنه.
ممنون از توضیح شما.
خواهش میکنم وظیفه بود.
برای تبدیل باید از برنامه خودش استفاده کنید چون این برنامه یه مبدل هم همراه خودش برا pc داره ولی برنامه DIV x همه فایلهای Av رو سا÷ورت میکنه.
Last edited by vafa1353; 11-10-2007 at 23:28.
AdvancedEnglishDictionary_UIQ3_Full.sis
Last Modified: Wed, 3 Jan 2007 19:09:13
File Type: sis
Note:
Advanced English Dictionary Full
UserID: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Key: D6K-KHM-VIV-UFX
Last edited by vafa1353; 12-10-2007 at 00:58.
اسکرین سیور ساعت
![]()
clockss_0_4.sis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vafa1353; 12-10-2007 at 01:06.
برنامه عالی برای کار در contacts
برنامه ای جالب که در صورت اجرای آن آنقدر در گوشی شما باران می بارد که گوشیتان پر از آب می شود!
پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.
سلام.
خیلی خیلی ممنون از این برنامه هاتون، منم مشکل شما رو داشتم و خیلی از برنامه هایی که دانلود کرده بودم مشکل داشتند. تقریبا از میون برنامه هایی که شما گفتین جز چند تایی بقیه برام جدید بودند. خیلی ممنون.
البته یه چیزایی هم فکر کنم من دارم که اینجا نیست که اگر فرصا شد حتما می ذارم. فعلا تشکر وظیفه ام بود که انجام شد.
ممنون.
مدیر سایت بازی نما
سلام vafa جان
ممنون از برنامه هايي جديدت . من يه برنامه مي خوام براي اينکه بتونم توي گوشيم اس ام اس هاي فارسي رو بخونم به اضافه يه کيبورد فارسي. يه فايل هم دارم که برات لينکشو گذاشتم ولي نتونستم نصبش کنم پيغام ميده که بايد رم رو از گوشي دربيارم و دوباره جا بزنم. اگه شما برنامه اي داري که ممنون مي شم اگه نداري هم لطف کن اين برنامه رو ببين و نظرت رو بگو. با تشکر
يه مطلب ديگه : فايلهاي کرک اين برنامه ها بعضا يه فايل EXE هستش . مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين برنامه ها رو با اين فايل ها کرک کرد.
ارادتمند
DEICIDE
پسوند فايل: deicideکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by deicide; 14-10-2007 at 12:44.
با اين توضيحاتي که تو اين پست ميدم مطمئنم که ديگه هيچ uiq3 داري بدون فارسي نميمونه.
1-گوشي خودتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و در حالت Transfer Mode قرار بديد.
2-در مسير Resource موجود در رم گوشيتون يه شاخه با نام Fonts بسازيد. (اگه شاخه resource هم وجود نداشت اون رو هم بسازيد).
نكته: ممكنه شاخه resource در مموري وجود داشته باشه ولي شما اونو نبينيد. براي وارد شدن به اين شاخه به درايو مموري رفته و در نوار آدرس تايپ كنيد: G:\resource و سپس enter كنيد. ( دقت كنيد G در اينجا نام درايو مموري هست )
3-فارسي ساز alamto رو دانلود و سپس اجرا كنيد.
4-وقتي گوشيتون شناخته بشه مسير درايو مموري به صورت اتوماتيك به ليست "مسير درياو..." اضافه ميشه و شما بايد اونو انتخاب كنيد.
5-از سمت چپ اين برنامه گزينه سوم فونت فارسي را انتخاب كنيد .
6-روي كليد نصب كليك كنيد و در جواب پيغامي كه ميده روي دكمه سمت چپ كليك كنيد.
شكل زير بايد ظاهر بشه كه نشون ميده فونت ها داره كپي ميشه.
auto cam
اين برنامه بسيار عالي و کاربردي رو وقتي نصب ميکنيد يک عکس دوربين کوچيک روي گوشيتون
ظاهر ميشه که شما در هر جاي صفحات گوشيتون باشيد وتوي هر منويي که باشيد ميتونيد
با يکبار فشار دادن قلمتون روي اين برنامه از اون زمينه عکس بگيريد.
يعني کاري شبيه کليد print screen در کامپيوتر را انجام ميده.
اميدوارم از اين برنامه خوشتون بياد.[مخصوص p990i & uiq3]
اين برنامه تقديم به دوستاني که با نظراتشون در بهتر شدن اين تا÷یک به من کمک ميکنند.
برنامه اي بسيار کاربردي براي فرستادن پيامک در زمان مشخص.
اين برنامه هر چند تحت جاواست اما کار کردن با برنامه بسيار آسونه و انگار مخصوص همين سري ساخته شده.
![]()
Last edited by vafa1353; 17-10-2007 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)