تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 15 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 144

نام تاپيک: عوامل اجتماعی خرافه پرستی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حضرت آقا خرافات رو چطوری میخوای از یک انسان خرافاتی بگیری؟
    خواهشا مثل اون دوستمون کیانوش خان صرفا حرف و شعار قشنگ نزنین.

چون شاید جهان بینی تئوریک من و شما و کیانوش فرق چندانی با هم نکنه ولی جهان بینی عملیمون زمین تا آسمون فرق داره.
    اینایی هم که از شما میپرسم دلیلش شخصی کردن بحث نیست.
    چون نه هویت حقیقی شما اینجا مشخص هست نه هویت حقیقی بنده که هی میگین بحث رو شخصی نکن.

شما وقتی قادر نباشی در زندگیت یک انسان خرافاتی رو با این راه حل هایی که میدین از خرافاتش باز دارین، با عرض معذرت همه اینارو باید بذارین دم کوزه.
    خرافات مثل سم میمونه که باید آرام آرام کشیدش بیرون.
    برای آرام آرام خارج کردن خرافات هم نمیشه سریعا دست به دامان علم شد و طرف رو کوبید.
    باید مرحله به مرحله خرافاتش رو تضعیف کنی و براش جایگزین بذاری.

من هم نگفتم خرافات همه چیز علم هیچ !!!
    اما تو کفه ترازو باید برای هر انسانی وزن اینهارو در نظر بگیری و نسخه متناسب با اون رو بپیچی.

کما اینکه به قیمت فریب دادن خفیف باشه و رفته رفته تقویت کردن.

در باب مبارزه با خرافات باید همانند تزریق واکسن که یکجور میکروب ضعیف شده است عمل کرد.
    حالا شما بگو خوب نیست بدن رو گول بزنیم و فریبش بدیم، بذاریم مرد بار بیاد با بیماری مستقیم بجنگه !!!
    بزرگوار حرفای شما سراسر مغلطه و سفسطه هست
    من راهکاری برای از بین بردن و گرفتن خرافات ندادم که محکوم به شعار دادن شدم از طرف شما
    فعلا فقط داریم روی تعریف خرافات بحث میکنیم

با این شیوه بحث شما هیچ سودی در بحث و صحبت نیست

راه مقابله با خرافات و کلا اراجیف فقط علم و دانش هست نه چیز دیگه و با گسترش علم و دانش اتوماتیک خرافات از بین میره
    ولی مشخصا شما بر خلاف ایدیتون! با علم سرخوشی ندارین و علم یک هجویه بیشتر نمیدونید
    پس بحث کردن بیفایده هست

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بزرگوار حرفای شما سراسر مغلطه و سفسطه هست
    من راهکاری برای از بین بردن و گرفتن خرافات ندادم که محکوم به شعار دادن شدم از طرف شما
    فعلا فقط داریم روی تعریف خرافات بحث میکنیم

با این شیوه بحث شما هیچ سودی در بحث و صحبت نیست

راه مقابله با خرافات و کلا اراجیف فقط علم و دانش هست نه چیز دیگه و با گسترش علم و دانش اتوماتیک خرافات از بین میره
    ولی مشخصا شما بر خلاف ایدیتون! با علم سرخوشی ندارین و علم یک هجویه بیشتر نمیدونید
    پس بحث کردن بیفایده هست
    خدا پدر اونیکه به جوانان ایرانی، مخصوصا جوانان اسیر در فضای مجازی دو کلمه مغلطه و سفسطه رو یاد داد بیامرزه.
    که هرجا حرف یکی رو نفهمیدن بهش بگن داری مغلطه میکنی !!!

(البته اینی که گفتم تا حدودی شامل خودم هم میشه، بیشتر یک تلنگر هست)

اگر راهکاری برای از بین بردن خرافات ندارین و صرفا در دنیای فانتزی خودتون به این نتیجه رسیدین که با علم میشه به جنگ خرافات رفت در همان دنیای خودتان بمانید.

من ترجیح میدم با کسانی بحث کنم که توانایی پیاده کردن علم و دانش ور در زندگی خودشون و دیگران داشته باشن نه فقط در بین علم و دانش پرواز کنن بدون هیچ کاربردی !!!

از این دانشی که در اختیارتون هست با بازی واژه ها لذت ببرین.

شبتون خوش.
    Last edited by B.Russell; 29-04-2014 at 23:49.

3. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خدا پدر اونیکه به جوانان ایرانی، مخصوصا جوانان اسیر در فضای مجازی دو کلمه مغلطه و سفسطه رو یاد داد بیامرزه.
    که هرجا حرف یکی رو نفهمیدن بهش بگن داری مغلطه میکنی !!!

(البته اینی که گفتم تا حدودی شامل خودم هم میشه، بیشتر یک تلنگر هست)

اگر راهکاری برای از بین بردن خرافات ندارین و صرفا در دنیای فانتزی خودتون به این نتیجه رسیدین که با علم میشه به جنگ خرافات رفت در همان دنیای خودتان بمانید.

من ترجیح میدم با کسانی بحث کنم که توانایی پیاده کردن علم و دانش ور در زندگی خودشون و دیگران داشته باشن نه فقط در بین علم و دانش پرواز کنن بدون هیچ کاربردی !!!

از این دانشی که در اختیارتون هست با بازی واژه ها لذت ببرین.

شبتون خوش.
    استاد!

عنوان تاپیک خوانا هست بله؟عوامل اجتماعی خرافه پرستی شما میفرمایید به عوامل و دلایلش کاری ندارم! تعریف درستی هم از خرافات ارائه نمیدید! بعد میفرمایید این تمسخر و توهینه که خرافات رو نقد کنیم!!و نمیدونم ایکس باکس و سینما هم عامل جنایات و قتل و توهم و خرافات مدرنه چون بعضی جنایات و قتل ها از بازی کامپیوتری و فیلم سینمایی الهام و انگیزه گرفتند(مغلطه)!!!و .... هیچ استدلالی هم ارائه نمیدید منطق و علم رو هم که اصلا قبول ندارید!

لطفا وقت ارزشمندتون رو انقدر در دنیای تئوری و بدون کاربرد مجازی تلف نکنید برید راهکارهای عملی و کاربردی رو پیگیری کنید (که اصلا هم نمیگید چی هستند؟ما فرض میکنیم همین مناظره!) با میلیون ها انسان صحبت کنید تا ریشه خرافات خشک بشه امیدوارم عمر و حوصله کافی داشته باشید!
    مشکل اینه که میخواید مقابله منفی بکنید به جای اینکه خرافات و عقاید غلط رو بررسی کنید و سعی در ردشون کنید اونم نه با منطق با احساس!سعی کنید افکار و عقاید درست و مثبت رو ترویج و جایگزین کنید!

ایام به کام

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .

خُرافَة khorafah یک کلمه ی عربی هست و معناش اعتقاد و باورِ اشتباه یا باورِ مبنی بر خیال و افسانه هست .
    تَخریف یعنی پرت و پلا گفتن یا سخن افسانه ای و خیالی گفتن .
    خرافة معنیهای دیگه هم داره در عربی که میوه ی پائیزی یکیش هست ( خَریف یعنی پائیز ) .
    جمع خرافة هم خرافات هست .
    در ایرانی به کسی که پرت و پلا و حرف بی ربط میزنه و سنش بالا باشه میگن خرف شده
    در عربی به گوسفند میگن خَروف . جمعش هم خِرفان هست .

در زبان عربی وقتی میخوان بگن حرف بیهوده و یاوه و پرت و پلا میگه , میگن یُخَرِّف .
    سرچشمه ی خرافات از نبود یا کمبود علم و دانش هست .
    گاهی هم نبود یا کمبود علم و دانش ( جهل ) باعث میشه که یک باورِ درست و صحیح , خرافه به حساب بباد
    مثل گالیله ی بینوا که وقتی کشف کرد زمین مرکز عالَم نیست تهدید به مرگ شد به جرم خرافه گوئی و کفر گوئی چون در زمانِ حکومتِ کلیسا کشف کرد که زمین به دور خورشید میچرخه و مرکز عالَم نیست .
    چون دلیلش برای نادانهای کلیسا قابل قبول نبود محکوم شد به خرافه گوئی و کفر گوئی درصورتیکه حقیقت بود حرفش و باورش .
    زمانی هم باور بر این بود که زمین روی شاخ یک گاو هست و هر وقت عصبانی بشه زلزله میاد . اما بعداً که علم و دانش افزایش پیدا کرد این باور تبدیل شد به خرافه .
    اختلاف مردم بر سر خرافه بودن یا نبودنِ یک باور فقط سه دلیل داره
    نبود یا کمبود علم و دانش
    فراموشی ( فراموش کردن علم و دانش )
    لجبازی
    حتی لجبازی هم به علت نبود یا کمبود علم و دانش ( نادانی ) هست .
    اگر اعتقاد به دعا دارین فقط دعا کنین که علم و دانش مردم افزایش پیدا کنه چون سرچشمه ی همه ی مشکلات و بدبختیهای بشر از جهل و نادانی هست .
    علم و دانش هم قدرت هست هم نور و راهِ زندگی رو روشن میکنه .
    نبودش هم تاریکی هست و ظُلمات .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-05-2014 at 22:05. دليل: تصحیح

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

استاد!

عنوان تاپیک خوانا هست بله؟عوامل اجتماعی خرافه پرستی شما میفرمایید به عوامل و دلایلش کاری ندارم! تعریف درستی هم از خرافات ارائه نمیدید! بعد میفرمایید این تمسخر و توهینه که خرافات رو نقد کنیم!!و نمیدونم ایکس باکس و سینما هم عامل جنایات و قتل و توهم و خرافات مدرنه چون بعضی جنایات و قتل ها از بازی کامپیوتری و فیلم سینمایی الهام و انگیزه گرفتند(مغلطه)!!!و .... هیچ استدلالی هم ارائه نمیدید منطق و علم رو هم که اصلا قبول ندارید!

لطفا وقت ارزشمندتون رو انقدر در دنیای تئوری و بدون کاربرد مجازی تلف نکنید برید راهکارهای عملی و کاربردی رو پیگیری کنید (که اصلا هم نمیگید چی هستند؟ما فرض میکنیم همین مناظره!) با میلیون ها انسان صحبت کنید تا ریشه خرافات خشک بشه امیدوارم عمر و حوصله کافی داشته باشید!
    مشکل اینه که میخواید مقابله منفی بکنید به جای اینکه خرافات و عقاید غلط رو بررسی کنید و سعی در ردشون کنید اونم نه با منطق با احساس!سعی کنید افکار و عقاید درست و مثبت رو ترویج و جایگزین کنید!

ایام به کام
    شاگرد !

شما بهتر هست یک بار دیگه نوشته اول من رو بخونید، نوشته ام اگر صرفا به ریشه یابی عوامل خرافات بپردازیم، دردی از کسی دوا نمیشود.
    یعنی همون کاری که علم بدون کاربرد انجام میده.

بعدش هم نوشتم مهم اینست که روش های مقابله با خرافات رو بررسی کرد.
    تاپیک هم از من نخواسته که بیام خرافات رو تعریف کنم !!

هیچ جا هم نگفتم نقد خرافات = تمسخر و توهین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ماشالله مثل حلوا حرف تو دهن آدم میذارین)

گفتم شیوه ای که در کشور ما و خیلی از جاها در قبال خرافات گرفته شده تمسخر و توهین بوده، زیرا فرد نقاد هرگز احساساتی که یک فرد خرافاتی نسبت به یک پدیده خرافی دارد را ندارد، بنابر این صرفا با علم و منطق خودش میخواهد او را نقد کند پس راه به جایی نمیبرد !

مثالش رو هم ابکس باکس و... اوردم، که لذتی توهم انگیز هست مثل تمسک های توهمی که من به جفت اونایی که بهش خو میگیرن و برای فرار از بدبختی بهش پناه میبرن میتونم بگم خرافاتی یا متوهم چون از نظر من تمسک به اون چیزا بی معنیه.

همچنین نگفتم من میتونم برم با کل آدما صحبت کنم و کاری کنم از خرافات دست بردارن.

متاسفانه پشت سر هم کلی گویی میکنید، در حالیکه من سعی میکنم شمارو در مثال های واقعی قرار بدم و راهکار علمیتون رو بدونم که جز طفره رفتن و انگ زدن کار دیگری انجام نمیدین.

مثال کاربردی :

فردی اعتقاد داره در صورت قمه زدن یک ثواب عظیمی میبره و از نوجوانی هم این کارو انجام داده و الان میانسال هست.

شما به عنوان یک اندیشمند با دنیایی از معلومات و آگاهی لطفا بفرمایید به این انسان چگونه با علم میگین این کارو نکنه و دست از این خرافات برداره؟ من اون علمت رو ببوسم بذارم روی چشمام.

(خواهشا همین یک مثال رو جواب بدین به جای عریضه نویسی مجدد که کار من نیست و...)

8. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مثال کاربردی :

فردی اعتقاد داره در صورت قمه زدن یک ثواب عظیمی میبره و از نوجوانی هم این کارو انجام داده و الان میانسال هست.

شما به عنوان یک اندیشمند با دنیایی از معلومات و آگاهی لطفا بفرمایید به این انسان چگونه با علم میگین این کارو نکنه و دست از این خرافات برداره؟ من اون علمت رو ببوسم بذارم روی چشمام.

علم بر خلاف خرافات و ... ادعایی در زنده کردن مرده نداره!
    علم جامعه شناسی و روانشناسی و ... ریشه یابی میکنه و بعد با کشف علتها دست به سالم سازی میزنه
    پس علم اول تعریف درست انجام میده و بعد علتها رو پیدا میکنه و با ریشه یابی علتها دست به از بین بردن معلول ها و سالمسازی میزنه
    نه اینکه دیمی و از روی معده بدون حتی داشتن تعریف درست بپره بخواد همه چیز رو درست کنه( البته تمام کارهای مملکت ما دقیقا با همین روش هست که ثمرش رو داریم میبینیم)
    برای اینگونه موارد علم میگه کسی که شما مثال میزنید شاید نشه دیگه کاری براش کرد و جهل مرکب خودش خواهد ماند
    ولی چیزی که مهمه علم میگه کودکان و ایندگان رو باید دریابید و با همه گیر کردن علم و دانش به کودکان فهموند که حقیقت چیه و در یک پروسه چند نسلی جامعه رو سالمسازی کرد
    همه چیز یک شبه و با یک ساعت کار بدست نمیاد که بخوایم حتما یک پیرمرد 70ساله قمه زن رو براه درست برگردونیم
    چیزی که پیشینه چندصدساله داره رو با یک روز نمیشه حل کرد و باید سالها کار کرد تا درستی رو جایگزین غلط کرد

حالا راهکار غیرعلمی و بهتر از علم شما چی هست؟
    ما هم بریم قمه زنی فقط بگیم قمه نزن زنجیر بزن؟
    ایا شما واقعا روشی دارید که یک پیرمرد قمه زن از قمه زدن منصرف کرد؟( البته در دنیای واقعیتون حتما دارید و در دنیای مجازی خیر!!!!!)

10. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

علم بر خلاف خرافات و ... ادعایی در زنده کردن مرده نداره!
    علم جامعه شناسی و روانشناسی و ... ریشه یابی میکنه و بعد با کشف علتها دست به سالم سازی میزنه
    پس علم اول تعریف درست انجام میده و بعد علتها رو پیدا میکنه و با ریشه یابی علتها دست به از بین بردن معلول ها و سالمسازی میزنه
    نه اینکه دیمی و از روی معده بدون حتی داشتن تعریف درست بپره بخواد همه چیز رو درست کنه( البته تمام کارهای مملکت ما دقیقا با همین روش هست که ثمرش رو داریم میبینیم)
    برای اینگونه موارد علم میگه کسی که شما مثال میزنید شاید نشه دیگه کاری براش کرد و جهل مرکب خودش خواهد ماند
    ولی چیزی که مهمه علم میگه کودکان و ایندگان رو باید دریابید و با همه گیر کردن علم و دانش به کودکان فهموند که حقیقت چیه و در یک پروسه چند نسلی جامعه رو سالمسازی کرد
    همه چیز یک شبه و با یک ساعت کار بدست نمیاد که بخوایم حتما یک پیرمرد 70ساله قمه زن رو براه درست برگردونیم
    چیزی که پیشینه چندصدساله داره رو با یک روز نمیشه حل کرد و باید سالها کار کرد تا درستی رو جایگزین غلط کرد

حالا راهکار غیرعلمی و بهتر از علم شما چی هست؟
    ما هم بریم قمه زنی فقط بگیم قمه نزن زنجیر بزن؟
    ایا شما واقعا روشی دارید که یک پیرمرد قمه زن از قمه زدن منصرف کرد؟( البته در دنیای واقعیتون حتما دارید و در دنیای مجازی خیر!!!!!)
    اتفاقا تو علم و مخصوصا علومی نظیر علوم روانشناسی، مرحله به مرحله با طرف راه میان.
    و فقط حقایق علمی رو در نظر نمیگیرن، بلکه میان خرافات رو به مرور تضعیف میکنن و سپس از بین میبرنش.
    مثلا همین انسانی که به قمه زدن خو گرفته، ابتدا باید با باور خودش باهاش ارتباط برقرار کرد.

سپس از همون باور خودش براش دلیل آورد که این حرکتت منطقی نیست، در ابتدا مهم منطق اون فرد خرافاتی هست نه منطق کسی که بیرون گود نشسته.
    قمه زنی رو تبدیل میکنن به زنجیر زنی، بعد به سینه زنی، بعد به هیچی زنی و در نهایت به رساندن فرد به مرحله ای که شما توش هستی !!

اینکه همون اول بری بهش بگی مردک الاغ کدوم آدمی با قمه سر خودش رو نصف میکنه، یکی میخوابونه زیر گوشت در حالیکه حق هم با شما هست ولی چون با علم مطلق بدون در نظر گرفتن احساسات وارد شدین شکست میخورین.

من تو تاپیک دیگری هم این حرف دکتر هلاکویی رو درباره تعامل انسان ها با هم اورده بودم که :

انسان ها هنگام نقادی باورهای دیگران صرفا از دریچه منطق به باورهای آنها نگاه میکنند، در حالیکه هر انسانی باورش مرکب از منطق و احساسات است و بدون در نظر گرفتن احساسات اون طرف باورهایش را زیر سئوال میبرند و این در جهان ارمغانی جز جنگ ایدئولوژیک نداشته.

12. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اتفاقا تو علم و مخصوصا علومی نظیر علوم روانشناسی، مرحله به مرحله با طرف راه میان.
    و فقط حقایق علمی رو در نظر نمیگیرن، بلکه میان خرافات رو به مرور تضعیف میکنن و سپس از بین میبرنش.
    مثلا همین انسانی که به قمه زدن خو گرفته، ابتدا باید با باور خودش باهاش ارتباط برقرار کرد.

سپس از همون باور خودش براش دلیل آورد که این حرکتت منطقی نیست، در ابتدا مهم منطق اون فرد خرافاتی هست نه منطق کسی که بیرون گود نشسته.
    قمه زنی رو تبدیل میکنن به زنجیر زنی، بعد به سینه زنی، بعد به هیچی زنی و در نهایت به رساندن فرد به مرحله ای که شما توش هستی !!

اینکه همون اول بری بهش بگی مردک الاغ کدوم آدمی با قمه سر خودش رو نصف میکنه، یکی میخوابونه زیر گوشت در حالیکه حق هم با شما هست ولی چون با علم مطلق بدون در نظر گرفتن احساسات وارد شدین شکست میخورین.

من تو تاپیک دیگری هم این حرف دکتر هلاکویی رو درباره تعامل انسان ها با هم اورده بودم که :

انسان ها هنگام نقادی باورهای دیگران صرفا از دریچه منطق به باورهای آنها نگاه میکنند، در حالیکه هر انسانی باورش مرکب از منطق و احساسات است و بدون در نظر گرفتن احساسات اون طرف باورهایش را زیر سئوال میبرند و این در جهان ارمغانی جز جنگ ایدئولوژیک نداشته.
    پس شما هم در اخر به علم متوصل شدید بله؟

روش و راهکار شما که مرحله به مرحله باید پیش رفت چه کسی در اختیار شما گذاشته؟ غیر از علم؟

یا اینکه دکتر بدون علم گفتن که احساسات رو هم باید در نظر داشت یا با استفاده از علم به این نتیجه رسیدن؟

پس نتیجه تنها راه نجات علم و دانش هست و لاغیر..........

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس شما هم در اخر به علم متوصل شدید بله؟

روش و راهکار شما که مرحله به مرحله باید پیش رفت چه کسی در اختیار شما گذاشته؟ غیر از علم؟

یا اینکه دکتر بدون علم گفتن که احساسات رو هم باید در نظر داشت یا با استفاده از علم به این نتیجه رسیدن؟

پس نتیجه تنها راه نجات علم و دانش هست و لاغیر..........
    بله ولی به نظر میاد نگرش من به علم با نگرش شما به علم تفاوت هایی داشته باشد.

اون علمی که بنده ازش صحبت میکنم، قابلیت انعطاف داره، تجربه گرا و احساس گرا هست و مثل قوانین فیزیکی برای هر علل اولیه ای یک پاسخ نهایی را صادر نمیکند.

که دیگه بخواهیم بریم سر بحث علم بازم تاپیک دیگر میطلبد و همینجوری هم کلا منحرف شدیم از بحث !!!

15. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شاگرد !

شما بهتر هست یک بار دیگه نوشته اول من رو بخونید، نوشته ام اگر صرفا به ریشه یابی عوامل خرافات بپردازیم، دردی از کسی دوا نمیشود.
    یعنی همون کاری که علم بدون کاربرد انجام میده.

بعدش هم نوشتم مهم اینست که روش های مقابله با خرافات رو بررسی کرد.
    تاپیک هم از من نخواسته که بیام خرافات رو تعریف کنم !!

هیچ جا هم نگفتم نقد خرافات = تمسخر و توهین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ماشالله مثل حلوا حرف تو دهن آدم میذارین)

گفتم شیوه ای که در کشور ما و خیلی از جاها در قبال خرافات گرفته شده تمسخر و توهین بوده، زیرا فرد نقاد هرگز احساساتی که یک فرد خرافاتی نسبت به یک پدیده خرافی دارد را ندارد، بنابر این صرفا با علم و منطق خودش میخواهد او را نقد کند پس راه به جایی نمیبرد !

مثالش رو هم ابکس باکس و... اوردم، که لذتی توهم انگیز هست مثل تمسک های توهمی که من به جفت اونایی که بهش خو میگیرن و برای فرار از بدبختی بهش پناه میبرن میتونم بگم خرافاتی یا متوهم چون از نظر من تمسک به اون چیزا بی معنیه.

همچنین نگفتم من میتونم برم با کل آدما صحبت کنم و کاری کنم از خرافات دست بردارن.

متاسفانه پشت سر هم کلی گویی میکنید، در حالیکه من سعی میکنم شمارو در مثال های واقعی قرار بدم و راهکار علمیتون رو بدونم که جز طفره رفتن و انگ زدن کار دیگری انجام نمیدین.

مثال کاربردی :

شما پس روش برخوردتون خیلی هوشمندانه هست دقیقا مثل یک بیماری شما قصد درمان علائم رو دارید نه علت !! تا آخر زمان بفرمایید علائم بیماری رو درمان کنید دیگه جای چه بحثی میمونه بدون شناخت عوامل دردی دوا نمیشود که هیچ!نتیجه بدتر خواهد بود چون علت وجود بیماری سر جاشه و رشد میکنه هرچقدر هم شما معلول رو درمان کنی!!

کسی حرف تو دهن شما نذاشت :

تنها چیزی که یاد گرفتیم توهین به باورهای دیگران بوده
    و فقط و فقط یک کلمه یادگرفتیم، هی میگیم علم علم علم !!!
    خب حالا واضح و شفاف بفرمایید استدلال منطقی برای رد عقیده غیر شخصی تحمیل شده از نظر شما توهین تلقی میشه؟!؟از پستتون قطعا قابل برداشته ... بنده باید بیام با خرافات و احساسات خرافات و احساسات رو رد کنم؟
    (که البته آخر هم خودتون به علم متوصل میشید!! )

متاسفانه با اینکه تعریف مختصر و لغوی خرافه قرار داده شد شما هنوز بر برداشت اشتباه خودتون پافشاری میکنید ایکس باکس بازی و سینما یک نوع تفریح با چهارچوب و انتظارات مشخص هست نه لذت توهم انگیز نه عامل قتل و جنایات شما آخرش استدادلالی برای این مغلطه خودتون نیوردید:فیلم و ایکس باکس عامل جنایت و توهم هست چون برخی جنایات از اینها الهام و انگیزه گرفتند! مخاطب و کاربر ایکس باکس و فیلم به اینها تمسک کرده و ازش خواسته های غیر معقول(قدرت ثروت سلامتی و ...) داره؟ نفرمایید لطفا!یک جست و جویی در مورد entertainment بکنید بد نیست ...

بالاخره اون کارنامه درخشان و عملی که در طول عمر کوتاه شما جامعه رو متحول خواهد کرد رو هم نفرمودید از چه راهی به دست اومده روش خودتون رو بگید؟!

واقعا این صحبت شما خنده تلخی برام داشت که در بحث جامعه شناسی مثال و تلاش شما سرمایه گذاری روی انسان های میانسال و تلاش برای تغییر اونهاست!!! آموزش از سنین پایین خرافه زدایی و عقل گرایی در سیستم آموزش یاد دادن پرسش و شک و تردید و نه قبول بی چون و چرای همه چیز!همین بچه به بزرگترش تذکر میده وقتی سنش بیشتر شد بحث میکنه و قطعا خودش از این مسائل دور میمونه ... در کشورهای پیشرفته مسائل جنسی رو اینطور آموزش میدن به جای اینکه به بچه بگن تو رو لک لک و فرشته مهربون و ابر و باد و خورشید دادن!حتی در ابعاد جزئی تر آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی و رعایت اونها رو که به دلیل نرخ وحشتناک مرگ و میر جاده ای در کشور خودمون اومدن از سنین پایین شروع کردن تا حد خوبی نتیجه گرفتن و خواهند گرفت! در چنین بحثی با ابعاد وسیع اجتماع نباید انقدر سطحی نگر باشیم!شما میفرمایید بذاریم احساسات با عقاید تثبیت بشن ذهن کاملا شکل بگیره بعد بریم اونم بدون منطق با احساسات ذره ذره و مرحله ای اینها رو برای یک فرد بزرگسال تغییر بدیم!!

موفق باشید!

در مثال شما هم صدق میکنه ما میریم بررسی میکنیم علت این عمل چیه سطح تحصیلات پایین؟پروپاگاندای حاکم؟ورود مناسک غیر واقعی به آداب و سنن پذیرفته شده مذهبی؟سرکوب افکار و امیال و جهت ندادن به توانایی های انسانی و ... بعد سعی در برطرف کردن علت برای جلوگیری از تکرار یا کاهش معلول! مثل موضوع قتل و جنایات در جوامع پیشرفته انگیزه و دلایل بررسی میشن در جوامع عقب افتاده صرفا سیستم مجازات کاربرد داره هیچ بررسی در ادامه نخواهد شد حذف معلول!تمام!

بله ولی به نظر میاد نگرش من به علم با نگرش شما به علم تفاوت هایی داشته باشد.

اون علمی که بنده ازش صحبت میکنم، قابلیت انعطاف داره، تجربه گرا و احساس گرا هست و مثل قوانین فیزیکی برای هر علل اولیه ای یک پاسخ نهایی را صادر نمیکند.

که دیگه بخواهیم بریم سر بحث علم بازم تاپیک دیگر میطلبد و همینجوری هم کلا منحرف شدیم از بحث !!!
    برعکس خرافات علم همیشه انعطاف پذیر بوده به معنای اضافه و کم شدن پذیرفتن نظریه جدید و رد نظریه قبلی اما همه اینها در چهارچوب عقل انسان بوده نه احساسش!تجربه گرا قطعا اما احساس گرا !؟...

بیشتر از این وقت نخواهم گذاشت برای این تاپیک و بحث بیهوده که طرفین در مورد تعاریف اولیه اشتراک نظر ندارن هر نقل قول و پاسخ به این پست فاقد اعتبار و بدون پاسخ از طرف بنده خواهد بود

-پایان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •