تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 59

نام تاپيک: K800 بهتره يا N73...؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

4 k800 خیلی بهتره --- شک نکنید

یکی از دوستای من K800 داره و یکی دیگه از دوستام N73 . ما یه روز نشستیم و این دوتا گوشی رو با هم مقایسه کردیم.
    و اما نتیجه:
    1- فلش کا 800 فوق العاده قوی هستش . توی شب و فضای تاریک داخل اتاق می تونه مثل روز عکس بگیره چون فلشش زنون هستش. اما ان73 فلشش خیلی معمولیه.

2-کا 800 دارای AF Assistant هستش که توی تاریکی دوربین با کمک اون فوکوس دقیق می کنه اما n73 این سیستم رو نداره.

3- کیفیت عکس در فضای بسته مثل اتاق در k800 بسیار عالیه. اما n73 تصاویر بدی می گیره . علتش هم اینه که ISo رو بالا نمی بره به خاطر همین عکساش خیلی ماته. من رفتم توی آپشن های N73 و ISO رو بالا بردم ولی هیچ تاثیری نداشت و تصاویر همچنان مات بود.

4-روی n73 که ما داشتیم آنتی ویروس F-secure نصب بود که آنتی ویروس فوق العاده قوی هستش اما سرعت سیستم خیلی بد بود. ولی تو کا 800 خبری از ویروس نیست و احتیاج به آتنی ویروس نداره و این یه برتری بزرگه

5-ما چند Application رو همزمان در دوتا گوشی راه انداختیم ( مثل برنامه رهیاب تهران ) - کا 800 خیلی سریع بالا می اومد ولی n73 همیشه عقب تر بود.

6-جوی استیک n73 خیلی برآمده است و کار کردن باهاش راحت نیست و به گفته بسیاری از سایتهای معتبر ، جوی استیک بسیار بدی داره اکا جوی استیک k800 خیلی خوب بود .

7-n73 اگر به کامپیوتر وصل بشه نمی تونه خودشو شارژ کنه اما کا 800 به محض اتصال به کامپیوتر شروع به شارژ کردن خودش می کنه.

8- اگر شما بخواهید n73 رو به کامپیوتر وصل کنید باید اول مموری رو از دسترس گوشی خارج کنید که این عمل طی چند مرحله توی گوشی انجام میشه و شما مجبورید به منوی Setting از Inbox بریدد و این کا رو انجام بدید. اما در K800 این عمل کاملا اتوماتیکه.فقط کافیه گوشی رو به usb وصل کنید. خودش مموری رو از دسترس خارج میکنه و به ویندوز می سپاره.

9- وقتی شما گوشی n73 رو به کامپیوتر وصل میکنید فقط مموری جانبی رو به شما میده اما K800 نه تنها مموری جانبی بلکه حتی مموری داخلی گوش یور هم به شما میده و شما در My Computer دو درایو دارید یکی مموری جانبی و یکی مموری داخلی گوشی.

10-خیلی از n73 ها اگر ممورشون تا 70 درصد به بالا پر بشه دچار مشکل میشن ولی تجربه شخصی من م نشون میده که گوشی های سونی اریکسون حتی با یک رم 2 گیگ که تا خرخره پر از فایل باشه به راحتی کار می کنه.این به خاطر اینه که سونی اریکسون از Memory Stick استفاده میکنه که رعا تبادل اطلاعاتش با سیستم خیلی بالاست.

11-من توی n73 من تصویر بردای ماکرو ندیدم در صورتی که کا 800 می تونه به صورت ماکرو عکس بگیره.حتما می دونید که توی تصویربرداری از اشیا خیلی نزدیک مثل گلها ، شما احتیاج به ماکرو دارید و کا 800 به خوبی این کار رو انجام میده.

12-بلندی صدا شاید تو n73 بیشتر باشه اما کیفیت و شفافیت صدا تو k800 خیلی بهتره.

من اگه بخوام ادامه بدم می تونم ده ها عیب n73 رو بگم مثل کم بودن عمر باطری ( و البته احتمال انفجار باطری تو بعضی مدل ها ) ، فایل منیجر بسیارضعیف-زو م دیجیتالی کم و هزاران مورد دیگه ...

ولی به همین قدر بسنده می کنم و بهتون می گم که به نظر من خرید n73 با قیمت بالا و این همه ایراد خیلی غیر منطقیه.و کا 800 از هر نظر برتری داره. کسایی که سیمبین بودن n73 امتیاز می دن بهتره برن ببینن الان چقدر نرم افزارهای خوب برای جاوا نوشته شده و دو م این که جاوا ویروسی نمیشه و سرعتش هم خلی بالاست در ضمن کلی هم نرم افزار جاوا هست که توی گوشی های سیمبین به خوبی اجرا نمیشه

سرتون درد نمیارم اما بقیه اش با خودتون ... اگه دوست داشتید پولتونو بریزید توی جوب N73 گزینه بسیار خوبی هستش.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یکی از دوستای من K800 داره و یکی دیگه از دوستام N73 . ما یه روز نشستیم و این دوتا گوشی رو با هم مقایسه کردیم.
    و اما نتیجه:
    1- فلش کا 800 فوق العاده قوی هستش . توی شب و فضای تاریک داخل اتاق می تونه مثل روز عکس بگیره چون فلشش زنون هستش. اما ان73 فلشش خیلی معمولیه.

2-کا 800 دارای AF Assistant هستش که توی تاریکی دوربین با کمک اون فوکوس دقیق می کنه اما n73 این سیستم رو نداره.

3- کیفیت عکس در فضای بسته مثل اتاق در k800 بسیار عالیه. اما n73 تصاویر بدی می گیره . علتش هم اینه که ISo رو بالا نمی بره به خاطر همین عکساش خیلی ماته. من رفتم توی آپشن های N73 و ISO رو بالا بردم ولی هیچ تاثیری نداشت و تصاویر همچنان مات بود.

4-روی n73 که ما داشتیم آنتی ویروس F-secure نصب بود که آنتی ویروس فوق العاده قوی هستش اما سرعت سیستم خیلی بد بود. ولی تو کا 800 خبری از ویروس نیست و احتیاج به آتنی ویروس نداره و این یه برتری بزرگه

5-ما چند Application رو همزمان در دوتا گوشی راه انداختیم ( مثل برنامه رهیاب تهران ) - کا 800 خیلی سریع بالا می اومد ولی n73 همیشه عقب تر بود.

6-جوی استیک n73 خیلی برآمده است و کار کردن باهاش راحت نیست و به گفته بسیاری از سایتهای معتبر ، جوی استیک بسیار بدی داره اکا جوی استیک k800 خیلی خوب بود .

7-n73 اگر به کامپیوتر وصل بشه نمی تونه خودشو شارژ کنه اما کا 800 به محض اتصال به کامپیوتر شروع به شارژ کردن خودش می کنه.

8- اگر شما بخواهید n73 رو به کامپیوتر وصل کنید باید اول مموری رو از دسترس گوشی خارج کنید که این عمل طی چند مرحله توی گوشی انجام میشه و شما مجبورید به منوی Setting از Inbox بریدد و این کا رو انجام بدید. اما در K800 این عمل کاملا اتوماتیکه.فقط کافیه گوشی رو به usb وصل کنید. خودش مموری رو از دسترس خارج میکنه و به ویندوز می سپاره.

9- وقتی شما گوشی n73 رو به کامپیوتر وصل میکنید فقط مموری جانبی رو به شما میده اما K800 نه تنها مموری جانبی بلکه حتی مموری داخلی گوش یور هم به شما میده و شما در My Computer دو درایو دارید یکی مموری جانبی و یکی مموری داخلی گوشی.

10-خیلی از n73 ها اگر ممورشون تا 70 درصد به بالا پر بشه دچار مشکل میشن ولی تجربه شخصی من م نشون میده که گوشی های سونی اریکسون حتی با یک رم 2 گیگ که تا خرخره پر از فایل باشه به راحتی کار می کنه.این به خاطر اینه که سونی اریکسون از Memory Stick استفاده میکنه که رعا تبادل اطلاعاتش با سیستم خیلی بالاست.

11-من توی n73 من تصویر بردای ماکرو ندیدم در صورتی که کا 800 می تونه به صورت ماکرو عکس بگیره.حتما می دونید که توی تصویربرداری از اشیا خیلی نزدیک مثل گلها ، شما احتیاج به ماکرو دارید و کا 800 به خوبی این کار رو انجام میده.

12-بلندی صدا شاید تو n73 بیشتر باشه اما کیفیت و شفافیت صدا تو k800 خیلی بهتره.

من اگه بخوام ادامه بدم می تونم ده ها عیب n73 رو بگم مثل کم بودن عمر باطری ( و البته احتمال انفجار باطری تو بعضی مدل ها ) ، فایل منیجر بسیارضعیف-زو م دیجیتالی کم و هزاران مورد دیگه ...

ولی به همین قدر بسنده می کنم و بهتون می گم که به نظر من خرید n73 با قیمت بالا و این همه ایراد خیلی غیر منطقیه.و کا 800 از هر نظر برتری داره. کسایی که سیمبین بودن n73 امتیاز می دن بهتره برن ببینن الان چقدر نرم افزارهای خوب برای جاوا نوشته شده و دو م این که جاوا ویروسی نمیشه و سرعتش هم خلی بالاست در ضمن کلی هم نرم افزار جاوا هست که توی گوشی های سیمبین به خوبی اجرا نمیشه

سرتون درد نمیارم اما بقیه اش با خودتون ... اگه دوست داشتید پولتونو بریزید توی جوب N73 گزینه بسیار خوبی هستش.

1.فلاش کا800 قویتره ولی اگه بخوای از یه منظره تو شب عکس بگیری
    به علت نور زیاد فلاش اصلا منظره معلوم نیست!!!

2. 73وقتی میخواد فوکوس کنه فلاشش روشنه میشه و تعجب میکنم شما چطور ندیدین!

3.در عوض کیفیت عکس های محیط باز 73 بهتره

4.چون برنامه های سیمبین9.1
    باید ساین بشن ویروسی واسه 73 هم نیست ضمنا کنترل انتی ویروس با خودته
    میتونی غیز فعالش کنی

5.من نمیدونم به جز بازی مگه چند تا برنامه ی درد خور هست واسه جاوا که شما باز کردین
    و73 کند بوده؟؟
    ضمنا سیستم عامل 73 فایل ها و برنامه های خودشو خیلی سریع باز میکنه
    و برنامه های جاوا رو علاوه بر اون هم باز می کنه
    حتی اگرم کند تر باشه ایرادی به73 وارد نیست بلکه یه مزیته !
    مگه کا800 میتونه برنامه های سیمبین رو باز کنه؟؟

6.این یه مسله ی شخصیه و هر کس نظری داره ولی چیزی که همه بر اون اتفاق نظر دارن
    کم دوامی جواستیک کا800 است

7. خیلی سرعت sharge
    usb پایینه ولی به هر صورت این یه مزیته واسه کا800
    هرچند که بدلیل یکی نبودن پورت ها در 73
    هنگام وصل به کامپیوتر میشه sharge
    بشه

8.شما اصلا با nokia pc suite
    کار کردین ؟؟ حتما نکردین که همچین حرفی میزنین

9.در حالت pc siute
    این کار لازم نیست این توضیح هم بدم که 73 به 4 حالت به کامپیوتر وصل میشه
    که تمامی نیازهای ما رو برطرف کنه

10.اول اینو بگم که سرعت data rate
    مموری mini sd
    که در نوکیا های 73 و 93 و95
    بالاترینه تو مموری ها چون جدید ترین نوع مموریه به بازار اومده
    و اینکه گوشی من 1.7
    گیگش پره و همچین مشکلی نداره !!!

11. عزیزم شما چیزیو ندیدی ملاک نیست که نباشه
    این حالت close up
    نام داره و اجالتا یکی از مواریه که 73 خیلی سرتره از کا800

12.وقتی روزی 10 miss call
    داشتین میفهمین که بلندی صدا چه قدر ارزش داره!!!
    ضمنا کیفیت 73 به نظر من بهتره چون صدای 3بعدی داره !!!
    ولی کا800 این مزیتم نداره !!

عمر باتریشم اگه بخوای نسبت به کا800 بسنجی کمتره ولی نه اونقدر
    در حدود 20%
    اونم اگه از فلاشش استفاده نکنی چون خوره ی باتری است

در مورد فایل منجر هم اصلا بحثی ندارم چون حرف شما100 %غلطه
    زوم دیجیتاله کا800 از قضا از 73 کمتره
    73
    20ایکس زوم داره فقط باید از اپشن فعالش کنی
    این حرف شما دقیقا به این معناست که شما در حد ابتدایی هم کار با این گوشی بلد نیستید !!
    Last edited by ali racer; 03-10-2007 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اینم فراموش کردم
    فیلمبرداری ان73 خیلی بهتر از کا800
    و نوکیا pc suite
    هم خیلی برنامه ی کاملیه این دو موضوع و بلندی صدا
    مهمترین برتری های 73
    هستند
    البته اگه از صفحه ی بزرگتر
    cpu قویتر
    سیستم عامل بهتر و برنامه های خیلی بیشتر
    صرفه نظر کنیم !!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

در کل ان73 بهتره ولی کا800 هم نسبت به قیمت و زیبایی و خوشدستی که داره ارزش خرید داره.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

عمرا تو برند نوکیا با 260 تومن گوشی مثل k800 پیدا کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

عمرا تو برند نوکیا با 260 تومن گوشی مثل k800 پیدا کنید

یه نمونه بارزش که 10000000000% بهتر از ک800 هست همین 5700 ....

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

5700 چه برتری نسبت به k800 جز صدا

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظر من کا800
    نسبت به قیمتش خیلی گوشی خوبیه
    شایدم نسبت به قیمت بی رقیب باشه
    مثل کا750

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

به نظر من کا800
    نسبت به قیمتش خیلی گوشی خوبیه
    شایدم نسبت به قیمت بی رقیب باشه
    مثل کا750
    کاملا تایید میشه
    K800 نسبت به قیمتش گوشی خوبیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

5700 چه برتری نسبت به k800 جز صدا

این دیگه از اون حرفها بود...
    اینا رو بین...

کیفیت صدا

بلندی صدا

کیفیت تصویر

اندازه LCD

طراحی زیبا تر

CPU قویرتر در نتیجه سرعت بیشتر

حافظه رم و فلش بیشتر

سیستم عامل سیمبین 9.2 ویرایش 3.1 در مقابل جاوا !!!

مموری فابریک 1 گیگ

...بازم اگر خواستی بگم !!!

---------------------

راستی این تیکه رو هم ویرایش کردم اضافه کنم...

کیفیت فیلم برداری هست....ک800 در مورد دوربینش باید گفت که عکس برداریش واقعا رو دست نداره...اما در مورد فیلم برداری مزخرف هست...حاضرم با 5700 مقایسه کنم...اصلا ک800 حرفی برای گفتن نداره...
    Last edited by Mr.K2; 04-10-2007 at 21:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •