دوست من ناراحت نشو از حرفام, من قبلا هم گفتم اصلا مهم نیست که سونی اریکسون واسه htc تاچ پرو نسخه 2 رو ساخته مهم اینه که یک گوشی خوب بدن بیرون ماها بتونیم ازش استفاده خوب بکنیم. راستی من نگفتم امنیا آشغاله گفتم که وقتی که امنیا dead میشه باید بندازیش سطل آشغال چون تا قبل از dead شدنش بغیر از مشکل باتری و اسکرین غیر استانداردی که داره مشکل دیگه ای نداره و گوشی خوبیه. توجهت رو به پستی که در موبیلستان زده شده جلب میکنم. این پست فقط 1 نفره اما خیلی های دیگه مثل همین کسی که در پایین سرنوشت خودش رو با امنیا تعریف کرده در انجمن های دیگه هست. این پست فقط یکی از نمونه هاشه
نقل قول از omidkameli از موبیلستان. انجمن امنیا
دوستان حتما قبل از ابديت گوشي متن زير را مطالعه كنيد...
تجربيات كسي كه گوشيش Dead شده............
--------------------------------------------------------------------------------
تجربیات Dead Omnia...
چند وقت قبل بالاخره پولامونو جمع کردیمو گوشیه محبوب رو خریدیم! نه اب سرعتش مشگلی داشتم نه با مصرف باتری و نه با تاچش، همه چیز Ok ولی اینقدر تو انجمنهای مختلف از upgrade و مزایاش گفتن و اینکه خیلیا روزانه رام عوض میکردن! ما هم وسوسه شدیم رام رو ارتقا بدیم مخصوصا که یک سال و اندی قبلشم Pocket Pc دستم بود و یه جورایی برامون افت داشت این کارو نکنیم!!
قبل ارتقا از دوستان نظر خواستم که پستاشو بگردین پیدا میکنین که لطف کردن و جوابی ندادن! طی جستجوها رام J9 رو که از بقیه مطمءن تر بود رو دان کردیم اونم از لینک معتبر، سری اول وسط کار برنامه قفل کرد و دیگه جلو نرفت بعد 2-3 ساعت این در و اون در زدن برنامه رو بستم گوشی روشن میشد، لوگو سامسونگ بالا میومد ولی بیشتر نه..
با راهنمایی یکی از دوستان انجمن گفت گوشیت هنوز زندست به کامپیوتر مجددا وصل کن و همون مراحل رو برو، منم رفتم، این بار طبق رول تا آخر رفت، Job Done رو داد گوشی خاموش شد و قرار بود با رام جدید بالا بیاد اما دیگه روشن نشد که نشد...
این چند روزه رفتم تهران و خیلی جاها برای درست کردنش رفتم، مجموع نتایجی که گرفتم اینکه:
- ارتقاء رام اصلا کار بی خطری نیست و به راحتی هرچه تمام تر fail میشه و اصلا لازم نیست بگی من حرفه ایم و ...
- هیچ کدوم از رامهای موجود رام رسمی سامسونگ نیستن و همه طراحی دوستانن ولی بعضیا مثل J9 خوب جواب میدن، که من اگه اینو میدونستم برای ارتقا تردید میکردم، کسایی که میخوان صبر کنن رام اصلی رو سامسونگ بزنه.
- اگر مشگلی حین کار پیش بیاد هیچ کس کمکتون نمیکنه و تنهای تنهایید بعضی نظری از راه دور میدن که شاید کمک کنه بعضی بی تفاوت و گروهی میخندن پس عواقب از دست رفتن 500 تومن رو به جون بخرین!
- مشکلات حین کار باعث از دیت رفتن اطلاعات روی رام و بوت گوشی میشه که بسته به مرحله ای که کار fail شده حجمش فرق میکنه، در مورد گوشی من مقدارش خیلی زیاد بوده طوری که حتی آداپتور گوشی رو شارژ نمیکنه، به همین خاطر هر اشکالی که حین کار پیش اومد دیگه با گوشی ور نرین و فقط به تعمیر کار مطمئن بدین که اگه خواستین معرفی میکنم.
- تعمیر این حالت کاملا نرم افزاریه و هیچ کار سخت افزاری نداره ، ولی بسته به میزان آسیب این که بتونن از طریق کابل به بوت گوشی راه پیدا کنن فرق میکنه، برای گوشی من که چند نفر به نظر حرفه ای روش کار کردن نتونستن به رام دست پیدا و برنامه ریزیش کنن، لازم به ذکر که اونها هم نرم افزارای دیگه و هم باکسی رو دارن که به صورت مستقیم و بدون نیاز به کامپیوتر به گوشی وصل و اون رو پروگرام میکنه که مثلا الان از همین طریق گوشی رو unlock میکنن.
- در حال حاضر که نمیشه به بوت راه یافت! ماکروتل برای گوشی های گارانتیش برد اصلی گوشی رو عوض میکنه و برای غیر خیلی راحت بهت میگه فاتحة مع الصلوات.. و بعد کلی چونه اگه لطف کنن و آزاد درست کنن پول برد رو 220 تومن اعلام کردن.
- راه دیگه برای درست کردن گوشی فرستادنش به هنگ کنگ یا رومانی هست که 2 نفر هستن که درست میکنن که یکیشون 70 و دیگری 30 یورو میگیره که هزینه ارصال هر طرف با بیمه 30 تومنی میشه که باز اگه کسی خواست بگه راهنماییش کنم.
- راه آخر و انتخابی خودم اصبر صبرا جمیلا هست! تعمیر کارایی که باشون کار کردم نظرشون این بود که حتما طی مدت نامعلومی! نرم افزار مورد نیازش میاد و میتونن به بوت از طریق کابلش دست پیدا کنن، اونا میگفتن برنامه هایی که الآن دارن رو 3هفته قبل نداشتن و برنامش میاد ولی معلوم نیست کی..؟؟
نتیجه: بیخود جوگیر نشین، ارتقاء رام کاملا خطرناکه، رو حرف افراد انجمن به عنوان سند حساب نکنین اینا فقط مثل من تجربیات شخصیشونه و اگه مشگلی پیش بیاد خودتی و خودت با گوشی که تا نیم ساعت قبل کار میکرد و الآن میتی بیش نیست!
منتظر رام اصلی ازسامسونگ شین و با شرایط گوشی کنار بیاید، یا بدین جایی و قید 20 تومن رو بزنین که اونا مسئولیت مشگل احتمالی رو گردن بگیرن.
نهایتا اگر خودتون کردین و مشگلی پیش اومد گوشی رو مستقیم بدین به آدم این کارش، من اگه بار دوم رام رو نمیریختم تو اون مرحله به راحتی خود ماکروتل درستش میکرد، هر چند ماکروتلی ها به نظر چندان حرفه ای نیستن و من بچه های بیرون رو ترجیح میدم.
دوستانی که مطلب رو میخونن انگشتام خسته شد دیگه دعا کنن گوشی ما زودتر راه بیفته! الهی آمیییین![]()