تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 82

نام تاپيک: Resident Evil: The Umbrella Chronicles

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آره بدجور.اگه بشه یه امولاتر درست و بی عیب بهم معرفی کنید.برای ps1 .من یادم رفته،خیلی به آخرش مونده بود تا جایی که من رفتم یا نه؟الان اصلا یادم نیست.فقط یادمه که همه لوح ها رو میبریم میذاریم رو اون قابه و در باز میشه.بعدشو اصلا یادم نیست.فکر کنم آلزایمر گرفتم
    (PSX 1.3) خیلی عالیه . من باهاش اویل 1 رو کامل اجرا کردم و هیچ نقصی نداست ، کداشم تو مموری راحت میشه دستکاری کرد و خشابها رو زیاد کرد . یه سرچ کنی تو سایت رسمیش پیداش می کنی ، اگه پیدا نکردی بهم بگو . بایوس ps1 هم اگه پیدا نکردی بگو ماله خودمو واست پیوست کنم .

دوستان خوشحالم که خلاصه از این بازی اطلاع پیدا کردین ، خب حالا که همه تا حدودی با این بازی آشنا شدن ، امشب یه پست میدم و کل لینک دموهای اصلی بازی رو واستون میذارم دانلود کنین . من با dial up دانلود کردم یه 10 ساعتی وقتمو گرفت . البته کمتر از این طول میکشه .

اگر هم کسی اکانت V-P-N- داره فرکانس و پید خودش رو بده به بچه ها ، زمان دانلودش رو هم بگه ، یه موقع دانلود کنه بچه ها بتونن آفلاین با دی وی بی کارتشون دریافت کنن ( خیلی تخیلی فکر می کنما ! )

ممنون

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(PSX 1.3) خیلی عالیه . من باهاش اویل 1 رو کامل اجرا کردم و هیچ نقصی نداست ، کداشم تو مموری راحت میشه دستکاری کرد و خشابها رو زیاد کرد . یه سرچ کنی تو سایت رسمیش پیداش می کنی ، اگه پیدا نکردی بهم بگو . بایوس ps1 هم اگه پیدا نکردی بگو ماله خودمو واست پیوست کنم .

دوستان خوشحالم که خلاصه از این بازی اطلاع پیدا کردین ، خب حالا که همه تا حدودی با این بازی آشنا شدن ، امشب یه پست میدم و کل لینک دموهای اصلی بازی رو واستون میذارم دانلود کنین . من با dial up دانلود کردم یه 10 ساعتی وقتمو گرفت . البته کمتر از این طول میکشه .

اگر هم کسی اکانت V-P-N- داره فرکانس و پید خودش رو بده به بچه ها ، زمان دانلودش رو هم بگه ، یه موقع دانلود کنه بچه ها بتونن آفلاین با دی وی بی کارتشون دریافت کنن ( خیلی تخیلی فکر می کنما ! )

ممنون
    شما خودتون اين دموهاش رو از كجا گير آورديد من هر چي گشتم نبود

و ممنون ميشم لينكاشو بزاريد تا ما هم دانلود كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

خب آقای بد قول اومدن !

ببخشید که امشب به 3-4 شب بعد تبدیل شد ، به خدا کلی کار دارم .

خب تو این سایت می تونید کلی کلیپ با کیفیت بالا دانلود کنید !

لینک دانلودها رو میذارم ، گشتنش با خودتون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

( از لینکهای سمت راست بازی مورد نظر رو انتخاب کنید )
    ( اگر احیانا جواب نداد ، به صفحه اول برید و از منوی misc گزینه Resident evil media رو انتخاب کنید )

کیفت کلیپ ها در حد خداست ، سرعت سرور هم بهتر از قبل شده . اگر کسی هم اینترنت پر سرعت داره با dr.divx سایز کلیپ ها رو کم کنه و جای دیگه بذاره تا بقیه بچه ها هم بتونن دانلود کنن .

قسمت تاریخچه آمبرلا رو هم ببینید ، هر چی رو هم واستون نامفهوم بود بگید توضیح میدم ، ترجمه هم خواستید بگید نهایتا 1 شبه ( که به زمان من میشه 3 شب ) واستون ترجمه می کنم . من عاشق این بازی و طرفدارهاش هستم ! البته فقط سریهای قدیمی !

تو این سایت همه چیز پیدا می کنید ، البته اگر زبانتون کمی خوب باشه .

ممنون
    Last edited by redfild; 20-02-2008 at 23:44. دليل: مرتب کردن لینک

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

بچه ها ببخشین یه سواله بی ربط.توی اویل 1 از کجا باید کلت رو گیر آورد؟هرچی گشتم گیر نیو وردم!
    در ضمن،تو اون راهروهه که تهش یه ماره که جیل وقتی میرسه یکی از اعضای تیم اونجا افتاده و میمیره،که بعدش جیل میره ماره رو فراری میده و خودشم نیش میخوره که بری میاد نجاتش میده.(اصل مطلب یادم رفت!!!)تو اون راهروهه یه اتاقه که وقتی میری توش یه میز وسط اتاقه.یه کمد هم به دیوار تکیه داده شده،میکشیش کنار یه اتاق پشتشه که تاریکه و هر کاری میکنی میگه اتاق خیلی تاریکه و چیزی دیده نمیشه.تو اون اتاق باید چه کرد.آیا چیز به درد بخوری توش هست؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها ببخشین یه سواله بی ربط.توی اویل 1 از کجا باید کلت رو گیر آورد؟هرچی گشتم گیر نیو وردم!
    در ضمن،تو اون راهروهه که تهش یه ماره که جیل وقتی میرسه یکی از اعضای تیم اونجا افتاده و میمیره،که بعدش جیل میره ماره رو فراری میده و خودشم نیش میخوره که بری میاد نجاتش میده.(اصل مطلب یادم رفت!!!)تو اون راهروهه یه اتاقه که وقتی میری توش یه میز وسط اتاقه.یه کمد هم به دیوار تکیه داده شده،میکشیش کنار یه اتاق پشتشه که تاریکه و هر کاری میکنی میگه اتاق خیلی تاریکه و چیزی دیده نمیشه.تو اون اتاق باید چه کرد.آیا چیز به درد بخوری توش هست؟!
    خب فکر کنم re1 هم یه تاپیک احتیاج داره

دوست من کلت که از اول دست جیل هست ، ولی اگه منظورتون مگنوم هست که شما باید بعد از تکمیل مرحله چهارتا لوح ، مبارزه با درخت و گرفتن آخرین کلید امارت 1 ، ملاقات با وسکر ، بازگشت به امارت 1 ، تو قسمتی که یه اتاق هست که از شما پسورد میخواد و شما پسوردش رو نمی دونید (بعدا بری این پسورد رو بهتون میده که اگه وارد باشید به کارتونم نمیاد ) ، قبل اون اتاق یه اتاقه دیگه هست که شما برقش رو خاموش می کنید و یه الماس دوم میگیرید که تو اونیکی چشمه ببره کار میذارید و بهتون مگنوم رو میده ! ( پس فعلا هنوز به اونجاها نرسیدید )

اون اتاق تاریک تو بازی با جیل به شما تیر بازوکا میده (6تا) ، شما باید رو میز اصلی اتاق شمع ر و با فندکتون روشن کنید (کلا من چون تو شبیه ساز کدها رو تو حافظه تغییر میدم به این مهمات نیازی ندارم ) . بازم اگر سوالی داشتید من در خدمتم .

اون بابایی هم که داره میمیره و البته تو سری remake نمیمیره و یک نقش حیاتی رو بازی می کنه ، Richard Aiken هست که به خاطر عدم موفقیتش در نجات خواهرش عذاب وجدان گرفته و دوست داره هر کسی رو که می تونه نجات بده ! شما تو سری UC می بینید که وقتی ربکا رو از دست همین آقا ماره نجات میده و زخمی میشه کلی خوشحال میشه !

البته عدم نجات خواهرش رو نمی دونم تو کدوم سری میشه متوجه شد ، وکلا اصلا میشه متوجه شد یا جزو فایلهای ضمیمه هست (مثله گزارشهای وسکر ) . در کل تو تاریخچه آمبرلا هست این موضوع ( به این تاپیکم ربطش دادم )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز تو كف اويل يكيد؟!
    البته بماند كه خودم دارم دوباره از اول ميرمش

آقاي redfild دستتون واقعا درد نكنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

خب فکر کنم re1 هم یه تاپیک احتیاج داره

دوست من کلت که از اول دست جیل هست ، ولی اگه منظورتون مگنوم هست که شما باید بعد از تکمیل مرحله چهارتا لوح ، مبارزه با درخت و گرفتن آخرین کلید امارت 1 ، ملاقات با وسکر ، بازگشت به امارت 1 ، تو قسمتی که یه اتاق هست که از شما پسورد میخواد و شما پسوردش رو نمی دونید (بعدا بری این پسورد رو بهتون میده که اگه وارد باشید به کارتونم نمیاد ) ، قبل اون اتاق یه اتاقه دیگه هست که شما برقش رو خاموش می کنید و یه الماس دوم میگیرید که تو اونیکی چشمه ببره کار میذارید و بهتون مگنوم رو میده ! ( پس فعلا هنوز به اونجاها نرسیدید )

اون اتاق تاریک تو بازی با جیل به شما تیر بازوکا میده (6تا) ، شما باید رو میز اصلی اتاق شمع ر و با فندکتون روشن کنید (کلا من چون تو شبیه ساز کدها رو تو حافظه تغییر میدم به این مهمات نیازی ندارم ) . بازم اگر سوالی داشتید من در خدمتم .

اون بابایی هم که داره میمیره و البته تو سری remake نمیمیره و یک نقش حیاتی رو بازی می کنه ، Richard Aiken هست که به خاطر عدم موفقیتش در نجات خواهرش عذاب وجدان گرفته و دوست داره هر کسی رو که می تونه نجات بده ! شما تو سری UC می بینید که وقتی ربکا رو از دست همین آقا ماره نجات میده و زخمی میشه کلی خوشحال میشه !

البته عدم نجات خواهرش رو نمی دونم تو کدوم سری میشه متوجه شد ، وکلا اصلا میشه متوجه شد یا جزو فایلهای ضمیمه هست (مثله گزارشهای وسکر ) . در کل تو تاریخچه آمبرلا هست این موضوع ( به این تاپیکم ربطش دادم )
    مرسی Redfield جان از کمکت.ولی فندک از کجا ؟فندکش کجاشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب فندك رو مگه قبلا پيدا نكرديد؟ با فندك بايد شمعه رو روشن كنيد همين

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

خوب فندك رو مگه قبلا پيدا نكرديد؟ با فندك بايد شمعه رو روشن كنيد همين
    نه پیدا نکردم.کجا باید گیرش بیارم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

9

خواهش می کنم .
    اتاقی که همون اولای بازی از توش پاکت سم رو گرفتیم واسه ریختن تو پمپ آب گلها رو یادت میاد ؟
    از پلهای اولش برو بالا ، بعد پلهای دوم . یه راهرو هست که آخرش یه راهرو فرعی داره که آخرش یه اتاقه که توش اجاق داره ، به طرف دوربینم بیای یه در و یه راهرو فرعی هست . اما وسط یه در هست که وقتی داخل میشی شاخ یه گوزن مشخصه . دو تا در چپ و راستت هست . تو یکی از همون درها یه کمده و دوتا تخت . روی کد فندکه . تو اونیکی اتاق هم آب آکواریوم رو باید خالی کنی و هلش بدی ، بعد کمد رو جا به جا کنی و پشت کمد یه درب کوچیکه که توش مهمات داره . امیدوارم تونسته باشم خوب آدرس بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •