تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از كدوم شخصيت اين بازي بيشتر خوشتون مياد؟

راي دهنده
14. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • كريس ردفيلد

7 50.00%
  • جيل والنتاين

4 28.57%
  • باري بارتون

0 0%
  • ربكا چامبرز

0 0%
  • آلبرت وسكر

3 21.43%
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 72

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي اويل 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

V-Jolt" Report
    As I stated in the last report, there are some common features found in
    the cells of the plant infected by the Tyrant virus. We also have found
    another interesting fact through some experiments.
    We found an element that destroys these plant cells rapidly in "UMB No.
    16", one of the series of UMB chemicals that we used for that
    experiment. We named this "UMB No. 16" as "V-JOLT".
    In our calculation it will take less than 5 seconds to destroy Plant 42
    if we put the "V-JOLT" directly on the root.
    You need to mix some of the UMB series chemicals in a specific order to
    create a "V-JOLT". But the UMB series chemicals may generate a poisonous
    gas which is harmful to the human body. Extreme caution should be taken
    when handling these chemicals.
    Following are the types of UMB series chemicals and their brief
    characteristics.
    UMB No.2 Red NP-003 Purple
    UMB No.4 Green Yellow-6 Yellow
    UMB No.7 White
    UMB No.13 Blue (stimulating smell)
    V-JOLT (UMB No.16) Brown

گزارش شوک-V-Jolt)V)

همانطور که من در گزارش قبلی گفتم،درون سلول های گیاهان آلوده شده به ویروس بیدادگر (Tyrant virus) ویژگی های مشترکی پیدا شده.ما همچنین بر اساس چندین آزمایش به یک حقیقت جالب دیگری نیز دست یافتیم.
    ما عاملی را یافتیم که سلول های این گیاه را توسط یکی از شماره های "UMB" که یکی از سری های شیمیایی "UMB" می باشد به سرعت نابود می کندکه ما از آن برای "آزمایش 16" استفاده میکردیم.ما شماره 16 "UMB" را شوک-V نامیدیم.بر اساس محاسبات ما کمتر از 5 ثانیه زمان برای نابودی گیاه 42 لازم است ،در صورتی که شوک-V را مستقیما بر روی ریشه گیاه قرار دهیم.
    شما باید مقداری از سری شیمیایی "UMB" را بر اساس یک دستور خاص برای بوجود آوردن یک شوک-V ترکیب کنید.اما سری شیمیایی "UMB" ممکن است گازهایی سمی تولید کنند که برای بدن انسان مضر میباشد.احتیاط شدیدی در هنگام استفاده از این مواد شیمیایی باید صورت بگیرد.در پایین انواع سری شیمیایی "UMB" و خلاصه ای از ویژگی آنها آمده است:
    UMB شماره 2-قرمز NP-003 ارغوانی
    UMB شماره 4-سبز،زرد-6 زرد
    UMB شماره 7-سفید
    UMB شماره 13-آبی(برانگیزنده بوی شوک-V)
    UMB شماره 16-قهوه ای

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

سلام redblood جان..
    خسته نباشی...

ممنون از شما بخاطر ترجمه ها وزحماتت.

من سی دی اویل 1 PS1 رو دارم ... اگه می خوای تو پیغام خصوصی بهم بگو.

علیرضا جان،پس کجایی شما؟چند وقته خبری ازت نیست.در مورد اویل هم پیغام خصوصی دادم،منتظر جوابم!

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گزارش شوک-V-Jolt)V)

همانطور که من در گزارش قبلی گفتم،درون سلول های گیاهان آلوده شده به ویروس بیدادگر (Tyrant virus) ویژگی های مشترکی پیدا شده.ما همچنین بر اساس چندین آزمایش به یک حقیقت جالب دیگری نیز دست یافتیم.
    ما عاملی را یافتیم که سلول های این گیاه را توسط یکی از شماره های "UMB" که یکی از سری های شیمیایی "UMB" می باشد به سرعت نابود می کندکه ما از آن برای "آزمایش 16" استفاده میکردیم.ما شماره 16 "UMB" را شوک-V نامیدیم.بر اساس محاسبات ما کمتر از 5 ثانیه زمان برای نابودی گیاه 42 لازم است ،در صورتی که شوک-V را مستقیما بر روی ریشه گیاه قرار دهیم.
    شما باید مقداری از سری شیمیایی "UMB" را بر اساس یک دستور خاص برای بوجود آوردن یک شوک-V ترکیب کنید.اما سری شیمیایی "UMB" ممکن است گازهایی سمی تولید کنند که برای بدن انسان مضر میباشد.احتیاط شدیدی در هنگام استفاده از این مواد شیمیایی باید صورت بگیرد.در پایین انواع سری شیمیایی "UMB" و خلاصه ای از ویژگی آنها آمده است:
    UMB شماره 2-قرمز NP-003 ارغوانی
    UMB شماره 4-سبز،زرد-6 زرد
    UMB شماره 7-سفید
    UMB شماره 13-آبی(برانگیزنده بوی شوک-V)
    UMB شماره 16-قهوه ای
    [/QUOTE]

دوست عزیز ممنون از شما که فایلها رو ترجمه میکنید.منم دوست داشتم که تو ترجمه کمک کنم ولی وقت ندارم.
    در ضمن تایرنت غول آخر بازیه که اینجا ویروس تایرنت درسته.
    Last edited by cyrus_ln; 07-10-2007 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه تاریخچه در مورد بازی رزیدنت اویل که از وبلاگ www.rezidentevil.blogfa.com" برداشتم.
    خیلی به موضع تاپیک ربط نداره ولی دونستن تاریخچه این بازی بد نیست.

بازی رزیدنت ایول تاریخچه غنیی داراست بطوری که از سال 1996 تا به حال بازی های زیادی بنام Rezident Evil آمده. سازندیگان آن شرکت معروف بازی سازی یعنی Capcom میباشد که اولین شماره این بازی در سال 96برای کنسول ps ساخته شد که داستان بسیار جالب و هیجان خوبی داشت به فاصله 2 سال شماره دوم از این سری نیز آمد که همین شماره باعث شهرت بیشتر سازندگان آن شد در سال 1999 شماره سوم بنام Nemesisi ساخته شد که گرافیک و خط داستانی بسیار بهتری داشت شماره سوم آخرین سری از این بازی بود که برای ps ساخته شد.(یک شماره مستقل و به صورت اول شخص بنام رزدینت ایول گان سوروایول را در کنسول ps دیدیم که از هیج نظر به سری قبلی شباهت نداشت وکیفیت بسیار پایینی داشت)

در سال 2000اولین شماره از این بازی ها بنام Rezident Evil:Code veronicax برای کنسول دریمکست سگا ساخته شد که همان بازی برای کنسول جدید تر سونی یعنی ps2 نیزمنتقل شد که گرافیکی به مراتب بهتر را شاهد بودیم.

در سال 2001 کنسول تازه ساز GameCube که متعلق یه شرکت نینتندو بود با سازندگان رزیدنت ایول یک قرار داد انحصاری و برای مدت 4 سال بستند که فقط این کنسول حق استفاده از شخصیت های مشهور این سری از بازی را دارا بود که کاپکام 2 شماره برای این کنسول از روی سری های قبلی باز سازی کرد که گرافیک و نور پردازی عالی را دارا بود شماره اول که در سال 2001 و بنام Rezident Evil و شماره دوم در سال 2003 و بنام Rezident Evil:Ziro ساخته شدند.

برای کنسول ps2 نیز چندین شماره از این بازی ساخته شدند که خط داستانی مجزایی برای خود داشتند که به جز کدورونیکا که از شخصیت رزیدنت ایول 1 و2در آن استفاده میشد در سایر شماره های این کنسول اثری از شخصیت های معروف این بازی دیده نشد شاید به همین امر نسخه های ps2 زیاد مورد توجه طرفداران این بازی قرار نگرفت شماره دومی که برای ps2 آمد Rezident Evil: Daed Aim نام داشت که از جهاتی شباهت هایی به همان تک نسخه اول شخص( گان سوروایول) ps داشت. بعد از آن Rezident Evil:Oute Break برای ps2 ساخته شد که شخصیت های بسیار زیاد و متنوعی داشت و بتازگی(این متن تو سال 1384 نوشته شده) نیز Rezident Evil:Oute Break File2 آمده که ادامه همان Oute Break میباشد.
    Last edited by cyrus_ln; 07-10-2007 at 10:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داستان بازی

در سال 96 یک گروه STARS که پلیس شهر راکون سیتی بودند برای اکتشاف ویروسی که توسط شرکت Umbrella منتشر شده بود و این ویروس که J-virous نام داشت طوری عمل میکرد که بعد از نفوذ به درون بدن عطش گشنگی برای گوشت را 100 برار مبکرد و برای زنده ماندن باید به خوردن گوشت اضافی اقدام میکردید به این ترتیب گروه STARS راهی مقر شرکت مذکور شدند که ناگهان در میان راه هلیکوپترشان دچار سانحه شده و سقوط میکنند .سپس یک گروه دیگر STARS برای جستجوی گروه اول به محل سقوط هلیکوپتر راهی میشوند که هنگامی که این گروه محل حادثه را پیدا میکننند فرود آمده و به جستجوی افراد گروه دوم میپردازند که یکی از این افراد یک دست جدا شده از بدن را میابد و در این حین هنگامی که سایر گروه را شخص مذکور برای این موضوع صدا میزند ناگهان سگی بزرگ با دندانهایی تیز به سمت او حمله کرده و او را تکه و پاره میکند سایر گروه که این منظره را شماهده کردند بلافاصله پا به فرار میگذارند و به سمت هلیکوپتر شان میروند که در کمال تعجب میبینند هیلوکوپتر در حال رفتن به آشیانه است و دستشان از هلیکوپتر نیز بریده میشود.در حین فرار از سگ زامبی به یک ساختمان بزرگ و دور افتاده میرسند که حوادث زیادی در این ساختمان برای آنها میافتد.

حال من گفتگوی شخصیت های بازی را بصورت سناریو در هر کجا که لازم باشد بیان میکنم.(شما میتوانید 2 شخصیت را انتخاب کنید که کریس ردفیلد و جیل ولنتاین که من کریس رد فیلد را بصورت پیش فرض انتخاب کردم)

حال ساختمان :

جیل ولنتاین:یعنی چه اتفاقی افتاد؟

آلبرت وسکر:هر اتفاقی افتاده ما باید علت آن را پیدا کنیم!

گری: باید یک راه خروج پیدا کنیم من میرم تا ببینم چی میشه.

آلبرت وسکر: کریس برو به آن اتاق و آنجا را جستجو کن.

کریس به اتاق ناهار خوری که در سمت چپ حال قرار داشت وارد میشود و بعد از آن به یک راهروی باریک وارد میشود و ناگهان منظره هولناکی را میبیند.....بله یک از زامبی مشغول خوردن یکی از افراد گروه اول فرستاده شده STARS میباشد که کریس با این زامبی مبارزه و بعد از کشتن ان توشط چاقو دوباره به حال بر میگرد که در این هنگام هیچ اثری از ساید گروه نمیبیند!!! او نام تمام گروه را صدا می کند ولی همگی آنها برای جستجوی راه خروج در داخل ساختمان پراکنده شده اند در این هنگام کریس یک اصلحه بر روی زمین میبیند:

حال

کریس: این اسلحه باید متعلق به جیل باشه اینجا چیکار میکنه؟!

و کریس برای جستجوی خروج پا به داخل دیگر اتاق ها میگذارد .

کریس همانطور که در ساختما به دنبال راه خروج می گشت در طبقه همکف ساختما و در یکی از اتاق های زیر پله ناگهان دختری با یک اسپری به سوی او حمله کرد(دخترک گمان میکرد که کریس یک زامبی است) و کریس از وجود او در این ساختمان متعجب شد!

کریس : چیکار میکنی!!!

ربکا:آه خدای من شما پلیس هستید!

کریس:بله و شما؟

ربکا: من ربکا چمپر هستم عضو گروه STARS که هلیکوپتر مان دچار حادثه شد و من به این ساختمان پناه آوردم.

کریس:آه پس شما گروه اول هستید چون ما را برای دانستن سرنوشت شما فرستادند.

ربکا: بسیار عالی پس آیا مایل هستی که من شما را در ادامه همراهی کنم یا نه؟(در اینجا اگر شما به سوال ربکا بله جواب دهید در ادامه بازی او به کمک شما خواهد آمد ولی اگر نه جواب دهید اثری از کمک او نخواهد دید پس ما بله جواب میدهیم)

کریس بله و منتظر من در اینجا بمان.

کریس به ادامه جستجوی خود ادامه میدهد ازآن طرف سایر اعضای گروه استارز نیز در سایر نقاط ساختمان یه دنبال راه خروج هستند چون از از در اصلی ویلا به هیچ عنوان نمیشود خارج شد ( به خاطر وجود بیشمار سگ ها زامبی) پس باید به دنبال راهی مخفی باشند که کریس در این حین یکی از اعضای تیم سابق را پیدا میکند که در نزدیکی اتاق زیر شیروانی در طبقه دوم است ولی به شدت زخمی شده.

کریس: چه اتفاقی برای تو افتاده؟

استارز:دقیقا نمیدونم ولی یک مار بسیار بزرگ در داخل این اتاق است که بسیار سمی است.

کریس پس مقاوت کن تا من بعد از کشتن مار تو را نجات دهم.

استارز:دوست من منتظرم... ولی در همین حین فرد مورد نظر جان به جان تسلیم میکند و میمیرد و کریس به خاطره اینکه یکی از دوستانش را از دست داده به شدت خشمگین و ناراحت است و با بیسیم به جیل وقایع را توضیح میدهد و میگوید که میخواهد این مار لعنتی را بکوشد و جیل توصیه می کند خیلی مواضب باشد.

کریس ابن مار بزرگ چند ده متری را با هزار زحمت میکشد و مار کریس را به شدت زخمی کرده و نیش زده و سم خود را به بدن کریس وارد کرده بود که ناگهان کریس از پا میفتد و بعد از باز کردن چشمانش خود را در همان اتاقی که با ربکا برخورد کرده بود میبیند ! بله ربکا کریس را بعد از آن اتفاق نجات داده و مداوا میکند.

کریس همچنان به دنبال راه خروج میگردد و در این هنگام است که یک راه خروج در پشت ساختمان پیدا میکند که به پشت عمارت راه دارد.

منبع:www.rezidentevil.blogfa.com"

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ادامه داستان

...این راه پشتی به کجا ختم میشود؟! آیا به خارج این عمارت بزرگ راه دارد یا نه؟ ادامه داستان این را مشخص میکند!

کریس در ادامه این داستان گفتیم که یک راه پشتی پیدا کرد و در نهایت به یک انباری و یک اتاقک آزمایشگاه کوچک(در اینجا میشود J-Virous را ساخت) میرسد.

کریس در ابتدای ورود به انباری با آلبرت وسکر بر میخورد و بعد از صحبت با او و خداحافظی در حین گشت و گذار با یک درخت گوشت خوار غول پیکر برخورد میکند و گرفتار آن میگردد که در این لحظه ربکا به کمک کریس میشتابد!ربکا در همان اتاقک آزمایشگاه کوچکی که قبلا توضیح دادم ویروس J را میسازد و به طبقه پایین انباری میرود جایی که ریشه درخت گوشت خوار قرار دارد.و ویروس را به ریشه درخت تزریق میکند و درخت ضعیف شده و کریس را میرهاند و در این هنگام درخت سعی میکند تا با کود های سمی خود کریس را از پای در آورد ولی کریس موفق میشود که درخت گوشتخوار را از بین ببرد.

در ادامه راه کریس به یک تونل میرسد که در ابتدای راه با گری و جیل و یکی از افراد استارز گروه فبل بر خورد میکند که این فرد عامل ساخت و پخش این ویروس مرگ بار را میداند و لحظه ای که میخواهد نام فرد مورد نظر را نام ببرد از نقطه ای نامعلوم تیری سمی به بدن وی زده میشود و او نیز میمیرد ! در این لحظه است که گروه و کریس کمی به وقایع اتفاق افتاده مشکوک میشوند و این که چرا وسکر با آنها نیست !؟! در ادامه راه دیگر گروه استارز راهی به خارج پیدا نمیکنند و برای همین به عمارت بر میگردند !

در یکی از طبقات ساختمان کریس یک راه زیرزمینی پیدا میکند که به آزمایشگاه مخفی آمبرلا راه دارد.در این آزمایشگاه ویروس مرگبار J و T ساخته شده است و کریس در کمال تعجب عکس آلبرت وسکر را در کنار سازندگان ویروس میبیند! آیا وسکر که عضو گروه استارز میباشد نیز در این عامل شیطانی دست دارد ؟ آیا آلبرت وسکر ویروس را پخش کرده؟! این سوال هایی بود که درذهن کریس ردفیلد بوجود آمد .

کریس همانطوری که به انتهای آزمایشگاه سری نزدیک میشد ناگهان با آلبرت وسکر بر خورد میکند که اسلحه را به طرف کریس نشانه رفته بود! کریس در این موقع متوجه میشود که تمام حدث هایش درست بوده و وسکر نیز در این اعمال شیطانی دست داشته و حال قصد فرار با ویروس مرگباری را دارد که ساخته است و میخواهد قبل از آن دوستانش را نیز بکشد ولی وسکر با خود تصمیم میگیرد که کریس و دوستانش را با غول تایرانت تنها بگذارد تا این غول حسابشان را برسد و آلبرت وسکر در این هنگام پا به فرار میگذارد(تا اونجایی که من بازی کردم وسکر مثلا میمیره). کریس قبل از مبارزه با تایرانت ابتدا جیل و دوستانش را از زندان نجات میدهد که وسکر آنها را زندانی کرده بود و سپس به مبارزه غول پایانی داستان میرود و با استفاده از لانچر(یک اسلحه پرتاب کننده موشک) که توسط هلیکوپتر نجات به طرف او انداخته میشود موفق میشود تایرانت را از پای در آورده وبکشد و این پایان رزیدنت ایول1 میباشد.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي ممنون از ترجمه ي داستان

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ترجمه ها ي بر و بچ هم ممنون چون من خودم سرم خيلي شلوغه وقت ندارم زياد ترجمه كنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

cyrus_ln جان،خیلی عالی بود.خیلی خیلی عالی بود.کلی حال کردیم.دستت درد نکنه.
    مگی جان شما هم نگران ترجمه فایل ها نباش.برای من بفرست من انجام میدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اينكه خيلي وقت آزاد داريد الآن ميفرستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •