من موندم به خدا نوکیا با اون عظمتش میاد چیکار میکنه کل باطریاشئو عوض میکنه کجا تو سراسر دنیا
اینجا هم که اینترنت مجانی میدن!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ایران چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماچم مجانی نمیدن چه برسه به اینترنت
من موندم به خدا نوکیا با اون عظمتش میاد چیکار میکنه کل باطریاشئو عوض میکنه کجا تو سراسر دنیا
اینجا هم که اینترنت مجانی میدن!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ایران چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماچم مجانی نمیدن چه برسه به اینترنت
دوستان به سایت زیر بروید و قیمتهای اینترنت بعضی از کشورهای جهان را ببینید و با ایران مقایسه کنید
به کشور ژاپن یک نگاهی بیندازید قیمت اینترنت 100 مگا بایت در ژاپن 7140 ین است یعنی حدود 62 دلار آمریکا که می شود چیزی حدود 60000 تومان ایران!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجاست که من می گویم برای ایران متاسفم
خدا برکت بده به چیز کم.
خوب دوستان فکر میکنم کره الان یه سر و گردن از همه کشورها بالاتره . 3گیگا بیت بر ثانیه سرعت اینترنتی که قراره به صورت رایگان در اختیار مردمش قرار بده .
همه که مثل شما نیستند!!!
مثلاً یکی از دوستان من میخواد بازی بسازه. برای این بازی سازی به کلی چیز نیاز داره که فقط توی اینترنت پیدا میشه. مثلاً یکی از چیزهایی که برای این بازی سازی نیاز داشت، یه موتور 500 مگابایتی بود. حالا حسابش رو بکن که با Dial Up اونم از نوع هندلی چند روز باید صبر کنی تا این 500 مگ، 99.999 درصدش دانلود بشه و اون یه هزارم آخر بمونه و اینترنت دیگه یاری نکنه!!!!!این تنها یکی از چیزهایی بود که لازم داشت. اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت نداشت، تا حالا نیم درصد از کار هم جلو نرفته بود.
یا
برنامهای هست به نام TeX که برای اجراش نیاز به یه برنامه به نام MikTeX داره که حجمش حدود 500 مگابایت هست. زود به زود هم به روز میشه. من تا بیام یه نسخش رو دانلود کنم، نسخه بعدی اومده!برای همین من مجبور شدم از نسخه خیلی قدیمی این برنامه که مال قبل از سال 2000 هست استفاده کنم. حالا اگه من اینترنت پرسرعت داشتم، در عرض حداکثر یه روز اونو دانلود میکردم و بررسیش میکردم و فوراً نسخه فارسیش رو تولید میکردم!
یا مثلاً وقتی من میخوام آموزش برای یه کار بسازم، باید تا میتونم ار متن استفاده کنم و کمتر توش عکس بزارم. چون کلی آپلودش طول میکشه. اگه اینترنت پرسرعت باشه راحت فیلم میگیرم و میزارم روی اینترنت. هم یارو بهتر و سریعتر میفهمه و هم من وقتم تلف نمیشه.
کلی کارها با این اینترنت پرسرعت میشد کرد.
Last edited by SuB; 06-11-2007 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)