از راهنمایتون ممنون این کار شما باعث شد تعداد کسانی که گول میخورن و گوشی چینی رو میگیرن کمتر بشه
از راهنمایتون ممنون این کار شما باعث شد تعداد کسانی که گول میخورن و گوشی چینی رو میگیرن کمتر بشه
من امروز یکی دیدم که ویندوز موبایل روش نصب بود دوربین دو مگاپیکسل با یه لنز خارجی خفن روش ، تاچینگ و فقط 240 توامن !! ویندوز موبایلش که واقعی بود فقط جنس گوشی تو ذوق می زد مثل موبایل اسباب بازی بود ! ولی خدایی صفحه بزرگ 3" و ویندوز موبایل و... کفم برید!!!؟
گرونترین این گوشی چینی ها قیمتش چنده ارزونترینش چنده؟![]()
در مورد سیستم عاملش دقیق نمیشه نظر داد ولی اون لنز خارجی خفن که میگی قیمتش 15 هزار تومانه و به همه گوشیهای دوربین دار وصل میشه و فقط در زوم موثره...
بابا قول این چیزای ظاهری را میخورن که nec میخرن
خیلیا هم گول نمیخورن ولی بازم میرن میخرن
من خودم یکیو میشناسم N73شو فروخته یه دونه از همین گوشکوبا خریده.
میگم چرا
میگه واسه تنوع
البته طرف خفن خر مایستا
تا وقتی یه سال نگذره از عمر یه گوشی
چینی نمیشه در موردش نظر داد
ولی شنیدم زود جوانمرگ میشن !!!!
امیر جان شما چرا با این ادمای بی منطق بحث میکنی بزا برن پولشنو بریزن دور من خودم از این NOKLA n95 داشتم ینی اشغال اول بیشتر masege که بهم میدادن تا میرفتم روش گوشی restart میشد دوم صفحه لمسیش بعضی موقع کار میکرد بعضی موقع نه بعدش گوشی گرافیکش تعطیل بود یعنی اصلن نمیشد باهاش بازی کرد دیگه صداشو تا ته زیاد کردم speaker ترکید بد گوشی ویروسی شد مجبور شدم واسه flashسی هزار تومن پول بدم (حالا ما یه غلت کردیم کسی نبود بهمون بگه حالا ا با این حرفا که زدم اگه بازم میخواین بخرین بسم الله)
تا وقتی نوکیاو سونی باشن
نمیدونم چرا ملت میرن میخرن
البته زبون ریختنای موبایلیها رو دست کم نگیرید که افراد نا آگاهو تو 2 دقیقه شیفته اینجور گوشیا می کنن
من خودم مدل red star 903 خریدم و بر خلاف تمام چیز هایی که می گن خیلی خوب کار می کنه و دوربین و صداش......خیلی بیشتر از اون چیزی که من فکر می کردم کار می کنه .thnx.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)