برای منم بفرستید(با اموزش خیلی بهتره)
برای منم بفرستید(با اموزش خیلی بهتره)
بابا phpbb defacer فقط فورم هاي phpbb رو هك ميكنه نه همه سايتهاي php رو
در ضمن اين برنامه خيلي قديميه و تيم آشيانه هم اولين گروهي نبود كه اين برنامه رو داد بيرون
قبلش يعني حدود 2 ماه قبل از اينكه تيم آشيانه اينو بده بيرون روي كلي از سايتهاي سكيوريتي روسي و انگليسي اين برنامه براي دانلود موجود بود
در ضمن نسخه 2.0.13 به بالا رو هم نميتونه هك كنه
sorset جان شما همين الان هم سايت های خيلی زيادی رو ميتونی پيدا کنی که
از اين ورژن php استفاده ميکنند .چه سايت های ايرانی و چه سايت های خارجی
البته صلاح نيست که من اسمه بعضی از اين سايت ها رو ببرم.
البته حرف شما هم درسته و سايت های بزرگی مثله *************** ديگه قابل هک
کردن با اين برنامه نيستند ولی قصد دارم برنامه اي رو پيدا کنم که رو ورژن های بالاتر هم جواب بده
پس فعلاً خداحافظ
بهاره جان اين برنامه رو خودتون آزمايش كرده ايد رو چه ويندوزي.
چند تا فايل جانبي ميخاد اگه لازمه اون فايل ها رو بزار .
سلام بهاره خانم
اگه میشه برای منم بفرستید اگه آموزشش رو دارید هم برام بفرستید ممنون میشم
یا حق
این برنامه از یه باگ که الان قدیمی هست ( santy ) استفاده میکنه که الان زیاد جواب نمیده ! اکثرا update کردن
پس چرا نفرستادی؟
اگر منظور شما برنامه ي phpbb defacer است اين برنامه حدوداً يك سال پيش توسط گروه آشيانه(جناب Q7X) نوشته شده است و به علت اينكه سايت هاي بسياري توسط اين برنامه هك شدند خيلي زود Patch امنيتي در مقابل اين نرم افرار آمد و همه ي سرور ها خود را به روز كردند و اكنون اطمينان داشته باشيد كه هيچ سايتي با اين برنامه هك نمي شود همان موقع هم كه اين نرم افزار آمده بود اكثر سايت ها هك نميشدند.من تنها يك يك سايت پيدا كردم كه هك شد ودر آن يك يوزر با سطح دسترسي Admin در آن ساختم.
در ضمن با اين نرم افزار همه ي PHP ها هك نميشوند فقط phpbb آن هم ورژن هاي خاصي از آن.
در ضمن awstates defacer هم كاري ديگر از گروه آشيانه (اين هم كار جناب Q7X) است كه نوعي ديگر از سايت ها را هك ميكند.
(براي اطلاعات بيشتر يك سر به سايت آشيانه بزنيد)
من هم ميخوام.
لطفا برای منم بفرستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)