من که دلخور نمیشم هیچ وقت حتی اگه فحش هم بهم بدی
.gif)
سامسونگ بی 600 از سال 2006 فروشش خودشو فقط توی کره و جاهایی که سیستم 1900 و 850 جی اس ام رو پشتیبانی میکنه رو شروع کرده با قیمت 750یورو یا 900 دلار . که حالا نمیدونم میشه به سیستم 1800 که توی ایران است تبدیلش کرد ؟!!!!
آقا چی میگی ؟؟ سونی اگه ژاپن بود که من باهاش مشکلی نداشتم ؟؟؟ اولا که چینیه !!! دوم دیگه قدرت ژاپن هم به کره نمیرسه ! یعنی دیگه ژاپن تموم شد ؟؟ چون دارای مارکهای خوبی مثل سونی و پاناسونیک و ... بود که الان این مارکها رو داره کشورهای مثل مالزی تولید میکنه ضبط خودمون پاناسونیک 8000 وات ماله مالزی . در صد کمی از وسایل داره توسط خود کشور ژاپن تولید میشه مثل ال سی دی که اونم بازم شک دارم . سامسونگ هم که رتبه 21 در دنیا رو اورد یعنی در این رقابت حتی کوکاکولا هم شرکت داشت !!!! ای جی هم 97 شد . حالا دیگه نمیدونم سونی کجا بود فکر 500 !!!!!!!!!!!!!
اون یه وسیله ای به نام blueray یا bd که حدود 50 گیگ جا داره و سامسونگ و ال جی اولین ها بودن که درایو مخصوص این لوح فشرده ها رو تولید کردن !!!
سامسونگ گوشی مثل نوکیا ان 95 و پی 1 داره !!!! سامسونگ مدل آی 550 که دوربینش 3.2 جی پی اس 3g سیمبین 9.2 و ....
.gif)
.gif)