تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 94

نام تاپيک: Java 176x208 : Silent Hill (یکی از بهترین بازی های موبایل )

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوباره امتحان کردم ....دانلود میشد ....
    بدی PersianGIG اینه که محدودیت Data Transfer داره .... یعنی تو بعضی زمان ها نمیشه فایلی رو دانلود کرد ...
    بقیه بچه ها دانلود کردن مشکلی نداشتن ....
    تو پ خ هم گفتم که اگه چند دقیقه بعد لینک رو امتحان کنی میبینی که سالمه ....
    اره این پستو........قبل از پ خ داده بودم...........الانم دارم دان میکنم...دمت گرم

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

اقا
    من هم انبر و هم شمع را پیدا کردم شمع را داخل قابلمه انداختم ولی هیچ اتفاقی نیفتد !
    میشه بگید باید چه کار کنم؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

بابا متين تو ديگه كي هستي!! :دي چه جوري حلش كردي؟؟ دمت گرم خيلي حال كردم! :d
    ولي باز حالم گرفته شد! بيچاره moon هم به ملكوت پيوست! حالا يكي ديگه اومده! بازم تو يه اتاق گير افتاده! همكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!(انجمن بازي كنندگان سايلنت هيل)!!! :d
    اين دفعه فقط يه پيچ گوشتي داره!
    من هم انبر و هم شمع را پیدا کردم شمع را داخل قابلمه انداختم ولی هیچ اتفاقی نیفتد !
    مراحل ابتدايي بازي راحتن يه كمي خودتون ور برين با وسايل حل مي شن! شمع كه بندازي تو قابلمه يه ملاقه بهت مي ده البته بايد گاز هم روشن كني قبلش.

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

ولي باز حالم گرفته شد! بيچاره moon هم به ملكوت پيوست! حالا يكي ديگه اومده! بازم تو يه اتاق گير افتاده! همكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!(انجمن بازي كنندگان سايلنت هيل)!!! :d

مراحل ابتدايي بازي راحتن يه كمي خودتون ور برين با وسايل حل مي شن! شمع كه بندازي تو قابلمه يه ملاقه بهت مي ده البته بايد گاز هم روشن كني قبلش.
    چه جوری گاز را روشن کنم؟ من که کبریت ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو صفحه 2 این تاپیک هم می تونستی جوابشو ببینی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم ...... آره مثل اینه که تلفات بازیش زیاده ....
    تو اون اتاق باید صحبت کردن رو انتخاب کنی تا در پشت سرت باز بشه ....

چه جوری گاز را روشن کنم؟ من که کبریت ندارم
    باید یه فندک پیدا کنی .... حافظم یاری نمیده از کجا پیدا کرده بودمش ....
    یا تو اون اتاق های اول بازی بود یا تو اتاق خواب های طبقه دوم (داخل کشو ها )....

....موفق باشید....

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

من از اونجایی که ben می میره و بازی رو باید با moon ادامه بدیم گیر کردم یعنی همه اتاقها رو گشتم هیچی پیدا نکردم جز یک برگ کاغذ و یک جفت کفش قرمز . به غیر از این دوتا وسیله چیز دیگه ای هم هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

خوب متين جان تو كه تموم كردي بازي رو يه راهنمايي كامل بزار ما رو راحت كن! :دي بعد از اينكه اون در دستشويي رو گذاشتم توي سوراخ در آشپزخونه در حالت سايلن هيل سوراخ بزرگه رو با چي پر كنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

من از اونجایی که ben می میره و بازی رو باید با moon ادامه بدیم گیر کردم یعنی همه اتاقها رو گشتم هیچی پیدا نکردم جز یک برگ کاغذ و یک جفت کفش قرمز . به غیر از این دوتا وسیله چیز دیگه ای هم هست؟؟؟
    بايد در حالت سايلنت هيل بري تو اتاق غذاخوري بعد از كشتن هيولا كليد رو كه بالاي سر اون مجسمه دختر مانند هست بگيري بعد برگردي به حالت عادي با كليدي گرفتي در اون كابينتي رو در اتاق غذاخوري قفل بود رو باز كني بعد با قيچي كه بهت مي ده باهاش كفش ها رو قيچي كني و بعد.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب متين جان تو كه تموم كردي بازي رو يه راهنمايي كامل بزار ما رو راحت كن! :دي بعد از اينكه اون در دستشويي رو گذاشتم توي سوراخ در آشپزخونه در حالت سايلن هيل سوراخ بزرگه رو با چي پر كنم؟
    باید بری تو اون اتاقی که معمای گاو صندوق توش بود و با پیچ گوشتی اون لوح رو دیوار رو برداری و بچسبونیش رو در آشپز خونه ...
    بعد یه نقاشی بهت میده ....
    بعدش باید بری اون معمایی رو که تو طبقه دوم حالت سایلنت هیلی بود و حل نمیشد رو حل کنی ....
    بهتره قبل از حل معما اگه تیر و خون لازیم داری بری از تو کمد های تو اتاق خواب ها تیر و خون برداری ... چون به تیر نیاز هست .....

...موفق باشی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •