Konami در حیطه بازیهای ورزشی رقیب نداره
Konami در حیطه بازیهای ورزشی رقیب نداره
راستش به نظر من (البته این یه نظر شخصی هستش به کسی بر نخوره) در صنعت بازی سه عامل مهم هستش که اگه این سه عامل در یه بازی تمام و کمال باشه میتونه یه بازیه موفق بسازه و شرکتش هم پوزشو بده
1- گرافیک بالا
2-موضوع داستانی خوب
3- و در نهایت کاراکتر قوی
و در رابطه با سوال شما چون خیلی کلی بود باید بگم که ubisoft و rockstar و eagames و eidos اینها شرکتهایی هستن که تا بحال موفق بودن و سبک بازیهاشون طرفدارهای خاص خودشو داره و نمیشه گفت کدوم موفق تره
در ضمن من از اول همه پست های این تاپیک رو خوندم و یک مسئله جالب بود برام اونم این که شما آقای pouria qazvin که این تاپیک رو راه انداختی خودت همش داری به نظر بقیه رای منفی میدیو با همه مخالفی
خوب بگو ببینیم شاید شرکت بازی سازی جدیدی اومده که شما با نظر همه مخالفی![]()
در زمینه فوتبال باهات موافقمKonami در حیطه بازیهای ورزشی رقیب نداره
معلومه خوب نخوندیدر ضمن من از اول همه پست های این تاپیک رو خوندم
به پست های قبلی هم دقت کن من اولا Rockstar به خاطر GTA حمایت کردم در مورد EA هم باید بگم من با دوستان عزیز در این مورد بحث میکردیم و چون خود من در این زمینه جزو مخالفان این شرکتم و به علت زیاد شدن بحث در مورد این شرکت این طور به نظر شما اومدهخودت همش داری به نظر بقیه رای منفی میدی![]()
شرکت های جدید همواره در حال اضافه شدن به بازار هستند در ضمن این حرف های شما ثابت میکنه بر خلاف ادعات اصلا این تاپیک رو نخوندیخوب بگو ببینیم شاید شرکت بازی سازی جدیدی اومده که شما با نظر همه مخالفی![]()
سلام...
این یک موضوع کاملا سلیقه ای هست و باید سوال رو کمی جمع کنید مثلا بپرسین در زمینه ی اکشن کدوم شرکت موفق تره؟؟
در زمینه ی ورزش چطور؟
رالی؟
فکری؟
وگرنه خوب همه میدونن ea/eidos/ubisoft/capcom/rockstar/konami شرکت های بزرگ و مطرحی هستند.
اما من با hitman=eidos
prine of persia=ubisoft
fifa=ea
c&c=ea(westwood
nfs=ea
حال کردم ....ubi soft از نظر من طرح های جالبی میده.
در اخر میگم سلیقه ای هست و بهتره سوال کمی جزئی تر بشه.
تایید میشه
و به نظر من جون سلیقه ای هست باید به نظر همه احترام گذاشت هر کسی سلیقه ای داره
ببین دوست من باور کن من همه 5صفحه این تاپیک رو خوندم
آقای solo_88 حرف خوبی زد گفت که سلیقه ای هستش و منم میگم باید به نظر بقیه احترام گذاشت و اینکه چرا یه نظر سنجی نذاشتی اینجوری بیشتر به نتیجه میرسیدیم درسته؟
بهتر نیست نظرسنچی بزارید ؟
موافقم....![]()
جواب اولدر ضمن من از اول همه پست های این تاپیک رو خوندم
جواب دومببین دوست من باور کن من همه 5صفحه این تاپیک رو خوندم
دوستان میتونند مقایسه کنند
با این پیشنهاد موافقم حالا که در کل به این نتیجه رسیدیم که بهترین ها-konami- EA-rockstar-ubisoft هستند محصولات ایت شرکت ها رو در این زمینه ها با هم مقایسه میکنیم دوستان لطفا از مقایسه محصولات بقیه شرکت ها خود داری کنندسلام...
این یک موضوع کاملا سلیقه ای هست و باید سوال رو کمی جمع کنید مثلا بپرسین در زمینه ی اکشن کدوم شرکت موفق تره؟؟
در زمینه ی ورزش چطور؟
رالی؟
فکری؟
خب اول همون طور که گفتی ورزشی رو مقایسه میکنیم
فوتبال
Last edited by Pouriaqazvin; 07-09-2007 at 13:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)