یک سوال دارم البته به این تاپیک مربوط نمیشه این نمایشگاه E3 از کدوم شبکه میشه پخش زندش دید؟اصلا شبکه ای هست که به طور زنده از نمایشگاه فیلم برداری کنه؟
Metal Gear:Solid (Twin Snake)
Metal Gear Solid 2
(3)Metal Gear Solid:SnAke Eather
(4)Metal Gear Solid:Gun Of The Patriots
یک سوال دارم البته به این تاپیک مربوط نمیشه این نمایشگاه E3 از کدوم شبکه میشه پخش زندش دید؟اصلا شبکه ای هست که به طور زنده از نمایشگاه فیلم برداری کنه؟
دوست عزيز
همان طور كه خودتون هم گفتيد اين سوال به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من جواب سوالتون رو ميدم
ولي ديگه اين بحث رو ادامه ندهيد
نه كانالي نيست كه به صورت مستقيم پخش كنه
فقط شبكه GAMEONE بعد از نمايشگاه به صورت خلاصه و در قالب گزارش هايي متعدد و چند بخشي به پوشش اين نمايشگاه ميپردازه
البته ميتونيد DEMO ها و TRAILER هايي كه قراره از اين بازي ها به نمايش در بياد
رو در سايت هاي اينترنتي DL كنيد
سلام
هرچي در مورد بازي متال گير بخواهيد توش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی اینجا متا باز هستش؟!
من قبلا متال گیر رو تو Ps 1 تموم کرده بودم و حالا اومدم بعد چند سال تجدید خاطره کنم که ضد حال خوردم
الان رسیدم به سایکو منتیس که مریل رو کنترل می کنه خیلی این مرحلش سخته موندم چه جوری قبلا اینو رد کردم بعد اینکه جونش رو تا نصفه می گیرم 2 باره مریل پا می شه بعد اینکه اونو بی هوش کردم دیگه همش نامرئی می شه و تا می خوام بزنمش غیب می شه و بهم اشعه پرت می کنه اصلا نمی تونم بزنمش!!!
چی کار کنم؟!
الان یه 2 روزیه بی خیالش شدم!!!گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه
نميدونم رد كرديش يا نه
ولي اون جا بايد با CONTROLER 2 يا دسته 2 بزنيش
من این بازی رو با PS تا آخرش رفتم نزدیک 7،8 سال پیش ولی الان دارم با PSP بازی می کنم PSP هم که کنترلر 2 نداره یعنی راه دیگه ای نداره!!!![]()
سلام.
توی بازی متال گیر 2 چندتا عکس باید بگیرم؟؟؟؟از کجاش؟؟؟بعدش از کجا باید در برم؟؟؟
توی متال گیر 2 اونجا که باید 6 تا بمب خنثی کنیم
یکی از بمب ها بین چنتا لوله احاطه شده و هیچ رقمه قابل دسترسی نیستند.
چی کار کنم؟
بین لوله ها نیست.یکم برو بالا تو همون اتاق یه کمد هست که درش بازه.در رو ببند میبینیش.![]()
اون آخرهای بازی این مرتیکه سولیدوس گردنمو می گیره و هرچی دکمه ی اکشن رو هم میزنم بازم جونم کم میشه و میمیرم
چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)