سلام. آقا من تا این عنوانو دیدم کلی خوشحال شدم و اومدم ببینم چجوری این کارو کردی واسه همین از صفحه یک تا اینجا که به صفحه پنج رسیده همه پستها رو خوندم اما مثل اینکه شما کمی خسیس بازی در میارید! خوب از اولش بگید چیکار کردید و بالاخره به چه نتایجی رسیدید؟
اما در مورد پستهایی که زده شد.
در مورد اتوران و آدرس دهی به صورت زیر، من که فکر نمکنم مشکلی داشته باشه.
open=LOCK CD\sara.exe
آخه یه ویروسی بود که برای درایوها اتوران می ساخت، آدرس فایلش رو اینجوری می داد!
+++++
در مورد اینکه از کاراکترهای ویژه و یا همون ممنوعه توی نام فایلها استفاده کنی باید بگم، آقایون 5 ستاره از شما بعیده که این روش رو پیشنهاد میدید!!!! سی دی های "ام آر تی" هم از همین روش استفاده میکنن ولی من یکی تا حالا سی دی اورجینال اون شرکت رو ندیدم چون خیلی راحت میشه این مشکل رو برطرف کرد.
روش اول:
به عنوان مثال میشه این کد را در قسمت داس ویندوز تایپ کرد.
copy C:
\Sa|ra D:\sara
این تکه کد کوچیک رو اگه کمی دستکاری کنی میتونی همین فایلها رو هم کپی کنی.
روش دوم:
این یکی خیلی ساده تره! شما کافیه وارد سی دی بشید و روی پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و سند تو رایتر کنید.
فایل
>کلیک راست>send to< CD/DVD RW
با این روش خود ویندوز کاراکترهای غیر مجاز رو حذف و فایلها رو مثل هلو کپی میکنه!!!!!
++++++++++++++
در مورد اینکه میخوای کاری کنی که نشه وارد سی دی شد. میتونی یه آتوران بسازی و توش این کدها رو بزاری.
[autorun]
open=
shell\open=´ٍ
؟ھ(&O)
shell\open\Command=RECYCLER\autorun.exe -OpenCurDir
shell\open\Default=1
shell\explore=×تش´¹ـہيئ÷(&X)
shell\explore\Command=RECYCLER\autorun.exe -ExploreCurDir
احتمالا باید این کدها آشنا باشند نه؟
اینها کدهایی هستند که داخل فایل اتوران همون ویروسی است که گفتم. بوسیله این اتوران میشه کامندهایی که موقع کلیک راست روی درایو میبینی را تغییر داد.
البته اینم یه مشکلی دارههههههه!
که اگر در مای کامپیوتر از بالا دکمه فولدر رو بزنی تا فایلها به صورت درختی در سمت راست نمایش داده شوند، مشه یا کلیک بر روی سی دی وارد اون شد.
البته این رو هم کمتر کسی میدونه.