شمایکی از اجسامتونو به edititable poly تبدیل کرده سپس از گزینه attach در editable poly جسم دوم خود را انتخاب کنید
شمایکی از اجسامتونو به edititable poly تبدیل کرده سپس از گزینه attach در editable poly جسم دوم خود را انتخاب کنید
آقا پسر مسجد ساز ..... اقلا 2 دقیقه وایسا تا بهت جواب بدیم پست اول روکه زدی یه دقیقه بعد گفتی کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟
چند تا راه هست یکی که ساده ترینشه atach هست که تمامی سگمنت ها بدون هیچ تغییری فقط جزو یه جسم میشن ... دومیش انواع بولین هست که بسته به کارت ممکنه تعدادی از سگمنت ها تغییر کنند البته اکثرا این بیشتر بدرد می خوره
سلام
يه سوال داشتم كه يك خطاست بلافاصله پس از نصب مكس 9 و قبل از رجيستر كردنش:
وقتي مي خوام بازس كنم اين پيغام رو ميده:
this application has failed to start because the d3dx9.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اما دوباره نصب كردن هم فايده نداشت...
چه كار بايد بكنم؟
اگه وسط نصب هیچ پیغام خطایی نمیبینی، احتمالا Directx9 رو نصب نکردی. این کار رو بکن اگه نشد بگو یه فکر دیگه بکنیم.
سلام
من تازه عضو سایت شدم و راهنمایی در مورد مکس می خوام ..................
تهران کسی رو سراغ دارید که بتونم این برنامه رو کامل یاد بگیرم بهش احتیاج دارم.......
ممنون می شم ...........
منم مثل دوستمون با مکس 9 همچین مشکلی داشتم الان که نصبش کردم بعد dierect9x نصب کردم دیگه اون مشکل رفتش یه پیغام دیگه میده میگه:
البته ویندوز من ویستاست .
جناب pariaeghbal شما از سی دی کدوم شرکت استفاده می کنید؟ebay?
Last edited by mohsen_sir; 27-04-2008 at 00:57.
من از مجيك پك استفاده مي كنم.
البته رو سيستم خودم بدون هيچ مشكلي همين سي دي نصب شده ، اما رو سيستم ديگه ام جواب نمي ده!!!
چشم Directx9 رو هم نصب مي كنم .
ممنون از راهنمايي ها
مال منم ایبای هستش اما از mrt زدن
جالب اینجاست که سیدیش سیلوره!!
سلام دوستان بالاخره منم همکار شما شدم باید مکس یاد بگیرم
فقط این استادمون یکم ماشالا خیلی استاده یه سری چیزا رو نمیگه
من امروز اولین روزه که با مکس کار کردم ... کلیدای میانبر چرخش تو پانل ها و حرکت دادن و زوم این و زوم آوت کردن را می خواستم
ممنون میشم اگه لینک آموزشی هم بهم معرفی کنید
خوب برای زوم باید ctrl+alt و کلید وسط موس رو بگیری و بالا پایین کنی البته میتونی مستقیما از کلید وسط موس استفاده کنی
از آلت و کلید وسط برای چرخش
اصلا بزار یه pdf بزارم که مربوط به hotkey های مکس هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)