مگه دی وی دی ارجینال این هم اومده به بازار؟بیاین مثل یانگوم کنیم از قسمت اول تا آخر رو بزاریم البته نه برای دانلود بیاین ازش عکس بزارین و توضیح داستان بعد رو بگین
قسمت آخرش رو از کجا باید بدونیم؟
مگه دی وی دی ارجینال این هم اومده به بازار؟بیاین مثل یانگوم کنیم از قسمت اول تا آخر رو بزاریم البته نه برای دانلود بیاین ازش عکس بزارین و توضیح داستان بعد رو بگین
قسمت آخرش رو از کجا باید بدونیم؟
کسل کننده شده.حقیقتا تا 15 قسمت اول جذاب بود ولی بعد از اون.یه جورایی بچه بازی شد.
قبول دارم جذابیت اولش رو نداره،مخصوصا بعد از رفتن آتیلا پسیانی
البته امید دارم در ادامه و با رو شدن مسائل پشت پرده جذاب تر بشه
نظر من با شما تفاوت داره . خیلی چیزها در این قسمتهای آخر مشخص میشه . البته ایراد بزرگی که پیرامون این سریال وجود داره تیزرهای تبلیغاتی هست که قسمتهایی که هنوز پخش میشه رو به تصویر میکشه و بیننده میتونه پیش بینی کنه !
این هم خلاصه قسمت بعد سریال :
خلاصه قسمت بيست وچهارم (25/7/86 ): ابوالحسني كه از طريق كامران متوجه پيگيريهاي منصور شده است ، تصميم مي گيرد بطور جدي با او مقابله كند و
از شبکه سه سیما
بچه بازيش بيشتر به خاطر اينه كه دعواها و تنش ها كم شده، مخصوصا اين منصور و غزل؛ اه اه هي به هم دل و قلوه قرض ميدند
مي دونيد بدترين پايان براي سريال چي مي تونه باشه: اين كه اكبر دستگير يا كشته يا چيزي شبيه اينا بشه ، اينقدر خوشم مياد از اين جور آدمها، كم آوردن تو كارشون نيست هميشه يك جوابي تو آستينش داره.
توي اين سريال يه اهنگ هست كه غزل و منصور زياد گوش به اين اهنگ ميدن.
من اونو ميخوام و اگه ممكنه اسم خوانندش
با تشكر
برای دوستانی که شاید بعضی از قسمت ها رو ندیده باشن
خلاصه قسمت هفدهم (31/5/86): منصور در رويايي با شيرزاد بهم مي ريزد و با او درگير مي شود . كامران نيز به دنبال ردي از راننده وانت مي گردد و...
خلاصه قسمت هيجدهم(7/6/86): منصور تلاش مي كند تا به غزل ثابت كند حرفهاي شيرزاد درست نيست . كامران نيز با فهميدن ماجراها كاملا به هم ريخته و خود را باخته است و...
خلاصه قسمت نوزدهم (14/6/86): اوضاع كاملا به هم ريخته است . تلاش منصور براي اثبات بي گناهيش بي فايده مانده است وفضاي كارگاه نيز متشنج است و...
خلاصه قسمت بيستم (21/6/86): غزل كه خسته شده است ، دوباره به ابولحسني اعتماد مي كند. ابوالحسني نيز اداره امور را در دست مي گيرد و...
خلاصه قسمت بيست ويكم (28/6/86): آشفتگي كامران ، ابوالحسني را وادار مي كند تا با او جدي تر برخورد كند . منصور نيز به دنبال راهي براي اثبات كلاهبرداري شيرزاد مي باشد و...
خلاصه قسمت بيست و دوم (4/7/86): عوامل تمدن ، كامران را به شدت زير نظر دارند ابوالحسني نيز ، برنامه سفرش را آماده مي كند تا نزد غزل برود اما مشكلي پيش مي آيد و...
خلاصه قسمت بيست و سوم (18/7/86): غزل و منصور سرنخهاي جديدي از ماجرا پيدا مي كنند تمدن نيز به دنبال آن است كه كنترل اوضاع را در دست گيرد و...
خلاصه قسمت بيست وچهارم (25/7/86 ): ابوالحسني كه از طريق كامران متوجه پيگيريهاي منصور شده است ، تصميم مي گيرد بطور جدي با او مقابله كند و...
این مربوط میشه به انجمن موسیقی و درخواست تک آهنگ خارجی
فقط حواستان باشد اونجا رفتید بدون سرچ درخواست ندید چون تاحالا چند هزار بار! این آهنگ درخواست داده شده و مسئولین تاپیک دیگه اعصابشون خورد میشه که البته حق هم دارن
موفق باشید
ممنون
ما رفتيم بسرچيم
بلاخره راه بی پایان هم تموم شد.
نظرتون در باره قسمت آخرش چی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)