تار - سنتور - تنبک
جایی خوندم که چنگ هم از ساز های اصیل ایرانی هست که قدمتش به قبل از میلاد مسیح هم می رسه. سه تار و تار و سنتور و تنبک رای من بودند.
همشون عالی هستن. ایول به مخترغاشون...
فکر کنم به خاطر اینکه خیلی ها باهاش آشنایی ندارند حتی نمیدونند ساز ایرانی هست از لیست جا مونده
هر کدوم زیبائی های خودش رو داره.. من تو این نظر سنجی بالا نی رو (به سختی) انتخاب کردم..
هر چند این جا جای یه ساز واقعا خالیه.. سازی که اساتیدش یکی یکی از دست رفتن.. اساتیدی که هر کدوم ویژگی های خودشون رو داشتن.. اما یکی دو تاشون (و مخصوصا یک نفر!) واقعا بی نظیر و نابغه بودند! سازی که حرف و حدیث سرش زیاده و چند سالی هست که ظلم زیادی در حقش میشه.. سازی که اون رو اصلا ایرانی نمی دونن... همون جور که لغات ماژور و پاسیو و... رو ایرانی نمی دونن! اما خیالی نیست.. اونها که گوشی برای شنیدن دارن بدون در نظر گرفتن بحث های متعصبانه و نسنجیده و گاه قضاوت های ناشی از استفاده های کوچه بازاری از این ساز.... هم به این ساز احترام می ذارن و هم به اساتید نوازنده و آهنگسازی که هیچ وقت فراموش نخواند شد.. ساز ِ... :
محتوای مخفی: ساز:
سلام ....
اینجا نظر سنجی رو سازهای ایرونی هست ...ساز ِ... :
ویولن
بجای اون , در ساز های زهی و بی پرده , سازی ایرانی هست که وقتی نواخته میشه روح رو از تن جدا میکنه ...
" کمانچه "
( محل سکونت vilonman هم جالبه .... فکر کنم بیشتر گوشه های غمناک رو میزنه ... دشتی .. )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)