اگه با مني من اصلا متوجه منظورت نشدم اگه با من هم نيستي كار منو راه بنداز لطفا![]()
اگه با مني من اصلا متوجه منظورت نشدم اگه با من هم نيستي كار منو راه بنداز لطفا![]()
Last edited by Ali&G; 17-08-2007 at 21:57.
سلام
علی خوب مشکلت حل شد دیگه اگه بازم چنجه با آموزش آخوند برو هکش کن
اگه سریال گوشی علی با سریال بدنه یکی باشه اصلیه و با XS هم میتونه هکش کنه وگرنه با آموزش خودت که با Far کار کردی همین
ولی فار خیلی راحت تره حتی گوشی های اصلی رو هم با فار هک میکنم
عزيزم من ميخوام بدونم
اگر گوشيمو به فار وصل كنم و برم و يه منو ي ديگه انتخاب كنم و برگردم به عقب و شاددان رو انتخواب كنم و گوشيمو
روشن كنم چي ميشه دو باره همون مشكل برام پيش مياد؟؟؟
درضمن گوشيه من سريال چنجي هست
راستي خودم ميتونم سريال گوشيمو عوض كنم؟؟؟
به فار وصل کنی و بری منو رو عوض کنی و لودر رو خاموش کنی و فار رو ببندی و دوباره فار رو باز کنی و به گوشی کانکت شی و فایل Main مربوط به Frimware گوشیتو از طریق Far روی گوشی فلش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
بعد فکر نکنم طرف با باکس فلش کرده باشه احتمالا فایل Main رو دوباره با فار روی گوشیت فلش کرده که همه چیز سره جاشه (البته فکر کنم)
ببخشيد اين باكس دقيقا چيه ؟؟؟
من شنيدم سريال گوشي رو فقط با اين باكس ميشه عوض كرد راستي نگفتي من خودم ميتونم سريال گوشيمو عوض كنم
باکس یک سخت افزار که یک فایل با پسوند DVT رو روی گوشی فلش میکنه و دوباره گوشی رو پروگرام میکنه (برگردوندن به حالت کارخونه ای) و سریال هم توی همین اتفاقات میشه عوض کرد
در مورد K750 یک آموزش دیدم برای عوض کردن سریال ولی K510 نه فکر نکنم باید باکس داشته باشی
باکس یه سخت افزاره که حدود 150 تا 200 هزار تومان هم پولشه ، حالا برای عوض کردن این شماره حتما وجود این باکس لازمه ، یعنی شما نمی تونی ، اگه می خوای ، 200 تومان هزینه کن و برای خودتو رجیستر کن
( ببخشید موقعی که پست می زدم ، پست بیوهازارد را ندیدم )
Last edited by akhoond; 19-08-2007 at 13:33.
اقا شرمنده وقتتون رو مي گيرم ولي گوشي من از زماني كه بردم پيش اون مبايليه روزي دو سه بار ريست ميشه دستور چيه؟؟؟
نمی دونم . . . .
اما من هم از وقتی که گوشیم رو هک کردم ، یه کوچولو با قبل فرق پیدا کرده . .![]()
ببر بهش بدهبگو اندفعه کلا با باکس فلش کنه
پول هم نباید بدی اگه خواستی نصف قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)