سلام دوست عزیز .نوشته شده توسط mmz63s
شما دیگه اگه اینطوری بخواهید ویندوز عوض کنید که اصلا نریزید که سنگین ترین .یعنی سیستم شما 10 روز هم دوم نداره؟
:shock: :shock: :P
1-هفته ای یک بار (قاطی میکنه )
2 هفته یک بار (اعصاب خوردی )
3-4هفته یک بار (اذیت میکنه )
1 ماه یک بار ( خسته شودی )
2 ماه یک بار (بدک نیست سر میکنی )
-3 ماه یک بار (بد نیست )
4 ماه یک بار (راضی ام فعلا )
5-6 ماه یک بار ( خوبه )
7-8 ماه یک بار (دمش گرم )
1 سال یک بار ویندوز میریزم (راضی و عالی )
سلام دوست عزیز .نوشته شده توسط mmz63s
شما دیگه اگه اینطوری بخواهید ویندوز عوض کنید که اصلا نریزید که سنگین ترین .یعنی سیستم شما 10 روز هم دوم نداره؟
:shock: :shock: :P
اينو خوب اومدي نستا جان :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:شما دیگه اگه اینطوری بخواهید ویندوز عوض کنید که اصلا نریزید که سنگین ترین .یعنی سیستم شما 10 روز هم دوم نداره؟
حال كردم![]()
نستا جان ميدونم كه مربوط به مسائل امنيتي هست اگر يكمي دقت ميكردي متوجه ميشدي كه كه من سرويس پك دو را براي اشاره و يادآوري زمان آخرين نصب گفتم نه براي فرق گذاشتن ورژنها.در ضمن دوست عزيز مايكروسافت براي خودش داره پول جمع ميكنه و خوشه .شما چرا داري خودت را اينهمه عذاب ميدي.ميدونم دلت خون شده از اين ويندوز ولي بالاخره هركسي حق انتخاب داره شما چرا ويندوز استفاده ميكني؟ مگر شما خودت سيستم عاملت را انتخاب نكردي؟ شما اينجا حرص و جوش ميخوري مايكروسافت ككش هم نميگزه و داره كار خودش را ميكنه.پس خونسرد باشي بهتر نيست؟نوشته شده توسط Nesta
سلام مانی جان دوست من .من اصلا منظورم به شما نبود که من کلی گفتم اصلا نمیدونستم که شما حمصهین حرفی زدید ،شرمنده ،ولی من دلم فقط از ویندوز خون نیست که از کار هائی که میکنه مثل سی شارپ .مثل اکسس و پشتیبانی یهو نمیکنه شرکت های دیگه مثل این sp3 که میگن اومد ،آخه الان دیگه چه وقت امدن هست مگه نمیگه میخوام ویندوز ویستا بدم ،خوب چرا اول ie 7 میده بد میاد sp3 میده ....کم مونده که media player 11 هم بده خوب همون جا دیگه بگزاره فقط سریع تر بده بیرو دیگه همه خسته شدند .
بد این چه کاری هست 2 سال میگه longhorn بد یهو میاد یشبه میگه نه ببخشید ویستا 2 ماه دیگه که میاد اسمش ایستا میشه .
:mrgreen:
man ke 2 sale avazesh nakardam,har roozam chandin saat kar mikonam bahash,albate dige dare ghati mikone
فك كنم اگه روش اونايي كه بلد هستن ويندوز رو مدتها سرحال نگه دارن سؤال ميكردي و در ضمن مقايسه اي هم توي اين زمينه بين Windows و Linux ميشد تاپيك پرباري از آب در ميومد.نوشته شده توسط Nesta
![]()
restore خيلي مشكلات رو حل ميكنه
من قبلاَ زود زود عوض ميكردم و لي الان آخرين باري كه ويندوز عوض كردم يادم نيست چون ديگه ميدونم بايد چكارايي نكنم كه ويندوزم قاط نزنه!
من با نورتن گوست ایمیج گرفته ام و هر وقت احساس کنم ویندوزم مشکل دارد آن را عوض می کنم .
حتی اگر هر روز این کار را بکنم.
اطلاعات حدودا 9 گیگابایت را در حدود 12 دقیقه بازیابی می کنم.
بستگی داره.
برای مثال پارسال اردیبهشت شاید باور نکنید ولی هر سه چهار روز یک بار ویندوز عوض می کردم.
یه مثال دیگه : از آذرماه پارسال تا اوایل عید من ویندوز عوض نکردم.
اون اولی واسه این بود که اون زمان هی ویروس و کدهای مخرب می نوشتم و روی خودم تست می کردم یا هی برنامه و بازی می ریختم و پاکشون می کردم.
اون دومی یه پدیده نادر هستش. آخه اون موقع اینترنتم قطع بود ، موقع امتحانات بود (نیست حالا خیلی هم خوندیم) ، و وقتی که اینترنتم قطع بشه برنامه هام قطع میشه ، دیگه ویروس سازی یا ویروس بازی نمی شه کرد.............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)