دوستان سلام
دوستان سلام
دوستان من اگه چیزی می گم یه دلیل دارم من چند از عکسای این گوشی رو به دوستام نشون دادم همگی از طراحیش بدشون اومد ولی من خودم ازش خیلی خوشم میاد از همه چیزش به جز قیمت من منظورم شما دوستان نبودید چون کسایی که تو تاپیک شرکت میکنن و پست میدن مطمئنن از این گوشی خوششون میاد و براشون مهمه البته خوب من هم نباید این که چند نفر از یک چیز با هم بدشون میاد رو به حساب همه بزارم شاید فقط همین چند نفر بدشون بیاد از این بابت از همه عذر می خوام
asire eshgh عزیز نه من هنوز ندیدمش ولی همین طوری خیلی تو کفشم و هروقت خریدمش دل سیری هم نگاهش می کنم
حامد جان چندتا سوال دارم ازت
اینی که عکسشو گذاشتی مال خودته ؟ که اگه این طوره مبارک باشه و چند خریدی ؟ ازکجا خریدی؟ و این پک داخل ایران عرضه می شه؟؟
با تشکر
کسی تا به حال این گوشی رو خریده . به نظرم هندسفری اش مثل سری کا هستش. اگه یه هندسفری خوب مثل دبلیو 950 روش بذاری صداش مثل دبلیو 950 میشه یا نه ؟
هندسفری بلوتوثش هم توی خود پک هستش یا باید جدا خرید؟
به تلیوزیون متصل میشه یا نه ؟
کیفیت فیلمش مثل دبلیو 960 یا مثل کا800 هستش؟
سلام.راستش .نه.این گوشی مال من نیست و عکسش رو توی اینترنت پیدا کردم.هنوز سعادت دیدنش رو هم نداشتم.اینی که عکسشو گذاشتی مال خودته ؟ که اگه این طوره مبارک باشه و چند خریدی ؟ ازکجا خریدی؟ و این پک داخل ایران عرضه می شه؟؟
اگر دقت کنی دفترچه توی عکس عربی هست پس میشه انتظار داشت توی ایران هم به همین صورت عرضه بشه.البته میدونی که هیچ تضمینی نیستوفروشنده ها رو که میشناسی.
در مورد ظاهر هم چون کیبردش طرح جدیدی داره به چشمه خیلی ها در نگاه اول خوشکل نمیاد.سلیقه ای هست دیگه.
دوستان سلام
پس با این شرایط باید بی خیال هدز فری بلوتوثش شد کلی ذوق کردم فکر کردم هندزفری بلوتوث هم تو پکیجش هست با توجه به اون دفتر چه عربی احتمال خیلی کمی داره که این جوری عرضه بشه
چرا؟بعید نیست که روش باشه.پس با این شرایط باید بی خیال هدز فری بلوتوثش شد کلی ذوق کردم فکر کردم هندزفری بلوتوث هم تو پکیجش هست با توجه به اون دفتر چه عربی احتمال خیلی کمی داره که این جوری عرضه بشه
حتما هست. ولی فروشندگان با انصاف ایرانی برش میدارن یا 40-50 تومن میکشن روش.
من خودم وقتی k800 خریدم یارو گفت بدون هندزفری 400 با هندزفری 440.
k800 هم تو پکش هندزفری هست.
این گوشی به جزءدوربین با پی990 چه فرقی داره؟؟
دوستان سلام
اگه این جوری عرضه بشه که خوبه
در جواب پست بالا باید بگم در خیلی چیزها اختلاف دارن من جمله رم که خیلی مهمه
3.2 هست...ین گوشی به جزءدوربین با پی990 چه فرقی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)