سلام دوستان. تازه از بن آزاد شدم و خيلی خوشحالم. و بيشتر از اون از این خوشحالم که تونستم بازی باز های بيشتری رو با این بازی آشنا کنم. همگی موفق باشيد
سلام دوستان. تازه از بن آزاد شدم و خيلی خوشحالم. و بيشتر از اون از این خوشحالم که تونستم بازی باز های بيشتری رو با این بازی آشنا کنم. همگی موفق باشيد
ببخشید من این بازی رو نصب کردم و کرک هم کپی کردم ولی در اجرای بازی ، پیغام میده که کارت گرافیک شما OpenGl 1.3 به بالا رو ساپورت نمیکنه !
این هم سیستم من :
CPU : 3.0 Full 2MB Cache
VGA : Geforce 7300 GS
Ram : 1Gig King Stone
نمیدونم مشکل از کجاست !
سیستم من از شما پایین تره ولی راحت اجرا میشد!
سلام. ممکنه اشکال از کرکتون باشه.
تو چند صفحه قبل يکی از دوستان يک کرک گزاشته بودند. از اون استفاده کن شايد به درد بخوره
ويندوزتون چيه؟
راه حل مشکل شما تو پست 33 صفحه ی 4 قرار داره دوست عزیز.
موفق باشی
از همگی ممنون . ببخشید که دیر اومدم چون تاپیک رو گم کرده بودم!
دير اومدی؟
مگه کاری داشتی که بايد انجام ميدادی؟
منظورش اینه که دیر جواب داد و تشکر کرد.
ممنون از همگی . درست شد . فعلا دارم بازی میکنم هر جا گیر کردم بهتون میگم .
ببخشید من در اول بازی گیر کردم ! ( به نام خدا ! از همین ابتدا گیر کردم ! )
من در همون اولش هستم که یک گارد هست و ما از پشت میریم و اونو از پشت میزنیم و با اسلحه ی خودش ، خودش رو میکشیم . بعد من اسلحه اش رو گرفتم ( همون ShutGun ) بعد یه دری هست که قفله و چند تا جعبه روی هم . بعد میدونم باید چیکار کنم ولی نمیشه . باید از جعبه ها برم بالا و لبه ی یک نرده ی زرد رنگ رو بگیرم ( Side Ways ) و از نرده ها برم بالا . عکس هم گرفتم این زیر میزارم . توی عکس جنازه ی گارد هم هست :
خواهشا کمک کنید . نمیدونم اشکال از بازی هست یا اشکال از من که نیمتونم اون قسمت رو رد کنم . ممنون .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)