تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: Gigabyte vs xfx

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مثلا گابانا تو پست بالا گفته دلیل بیارین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو سایتهای شرکتهای تولید کننده کارت گرافیک , انواع مختلف تولیدات agp حتی تا سری 7000 دیده میشه ولی من هر چی تو پاساژهای ایران و رضا گشتم بیشتر از 6200 پیدا نکردم . به نظر شما میشه لااقل 6800 رو اینجا پیدا کرد؟ یا اصلا این کارتها وارد نمیشن؟

داره خودمونی میشه pedram rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط به فقط گیگا بگیر xfx خوب نیست در ضمن همونطور که اشاره شد با گارانتی آواژنگ که اصل باشه و خیالت هم راحت

داره خودمونی میشه sparkle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Sparkle Agp

دوست عزیز
    اسپارکل مدلهای زیر رئ داره موجود :

7800GS
    7300GT-512
    7600GS-512
    6200A -128
    88806645 مهبد سیستم
    ------------------------
    تو سایتهای شرکتهای تولید کننده کارت گرافیک , انواع مختلف تولیدات agp حتی تا سری 7000 دیده میشه ولی من هر چی تو پاساژهای ایران و رضا گشتم بیشتر از 6200 پیدا نکردم . به نظر شما میشه لااقل 6800 رو اینجا پیدا کرد؟ یا اصلا این کارتها وارد نمیشن؟

داره خودمونی میشه sparkle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1 اسپارکل

یه تیکه هم به ما گفتی دوست عزیز
    ----------------------------------------------------------

هیواجان توی ایران دومین سوالی که ازما میشه توی خرید کارت اینکه گارانتی کارت چیه
    دوما XFX کارت هاشو می ده Sparkle واسش می زنه XFX تنها یه اسمه عزیزم -توی ایران (اون ور اب رو نمی دونم )به علت تبلیغات زیاد معروف شد کسی که اسپارکل رو توی ایران اورد به نظر من تبلیغات بلد نبود
    اصلا شما فرق بین OEM برندمی دونید چیه
    OEM شرکت هایی که توانایی تولید کارت رو ندارن می دن کارت هاشون رو کارخانه هایی مثل اسپارکل -ای وی جی ای-گیگابایت -ای سوز و...... می زنن درست مثل ای سوز می خواین من به شما بالایی 40 کارخانه چینی معرفی کنم که برای شرکت های مختلف کارت می زنن
    Brand به شرکت هایی می گن که توانایی تولید کارت رو دارن و اصلا خودشون کارخانه دارن
    خوشبختانه XFX با تبلیغات و گارانتی درست خودشو خوب تو ایران و حتی دنیا پیدا کرده
    در ضمن اون کسی که اوارد ها رو برداشته و تو سایت خودش گذاشته اون ور آب بوده این کلاه برداری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نمی خوام الان از گیگابایت وای سوز دفاع کنم ولی برندهایی مثل elite و..... که نمی خوام اسمشون رو بیارم خودشون رو ضعیف نشون دادن تا برندهای بالا توی ایران یکه تازی کنن نه تبلغات خوب دادن و نه گارانتی خوب اگه شما کارتون رو توی ایران اور کنین و بسوزه بعد اگه گارانتی نداشته باشه باید بندازی دور تورو خدا به درآمد ما توی ایران هم توجه کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •