آقا امید سایت پرشین دیزاینرز مجموعه ی مقالات آموزشی unreal را گذاشته می تونید دانلود کنید و بخونید ...
آقا امید سایت پرشین دیزاینرز مجموعه ی مقالات آموزشی unreal را گذاشته می تونید دانلود کنید و بخونید ...
سلام !
نه به خدا ! هرچی به نظر دیگران سخته را منم می گم سخته .... مثلا چی را من گفتم سخت بوده ولی آسون بوده ؟
من خودم متور را ندارم ولی از آقای شهروز ( مدیر Future World.ir ) که داشت پرسیدم گفت در مقایسه با Quest سختره ....
اگه لینک داشت ازش می گیرم بهت می دم !
کسی بما سوال ما جواب نمیده؟؟؟
اقایون من هیچی از موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم بخواطر همین یکی ازشما دوتا یا
هر دوتون بااستفاده از تجربیات همدیگر یک موتور خوب و عالی وراه و روش کار با اون رو برای من اگه براتون زحمتی نیست بزارین فقط همین چون من اطلاعاتی در مورد متور و کار با اون نمیدونم چه برسه به این که شما اسماشون رو بگین من فقط گفتم که 3بعدی باشه فقط وفقط همین
حالا اگه خواستین وبراتون زحمتی نبود کمک کنین واگر هم نه تا اینجا بخواطر کمکاتون ممنونم
با تشکر : SAM-SON 70
آموزش این موتور (3d Game studio ) توی همین انجمن هست ! فقط کافیه یک سرچ کوچولو بکنید ....
اقا محسن دستت درد نکنه تو انجمن ساخت و ویرایش وهک بازی ها سرچ کنم یا تو همین تاپیک؟؟
بهتر نیست خودت ادرسش رو بما اطف کنی با اینکه زحمته شرمنده.
از : SAM-SON 70
بابا تو انجمن ساخت و ویرایش و هک یه سرچ بکن هزار جور آموزش پیدا می کنی ...
================================================== =============
با سلام
اقا من میگم نمیشه خودتون یه چند ثانیه از وقتتون رو برای گذاشتن ادرس بزارین بخدا نیست
فکر میکنی من دارم دروغ میگم؟!.
از: SAM-SON 70
فهرست انجمن ساخت . ویرایش و هک بازی ها ... :
قسمت اولش ( آموزش موتور های ساخت بازی ) برای شماست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه اومدم بگم اون مقال های گیم استدیو ی مارو میزاری منبعم بگو دیگه!!!
من:arashdj71 هستم!
مخلص همه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)