خودمونیم ها ...
شما چه تخیل قوی دارید تا حالا به غیر از happu life بقیه ی بازیهاتون تخیلی بوده و بسیار هم جالب بوده . من این بازی را خیلی وقته دانلود کردم ولی خیلی وقته ویندوز ندارم که بخوام امتحانش کنم . اگه خدا بخواد فردا ویندوز دار میشم ...
خودمونیم ها ...
شما چه تخیل قوی دارید تا حالا به غیر از happu life بقیه ی بازیهاتون تخیلی بوده و بسیار هم جالب بوده . من این بازی را خیلی وقته دانلود کردم ولی خیلی وقته ویندوز ندارم که بخوام امتحانش کنم . اگه خدا بخواد فردا ویندوز دار میشم ...
WoW
به جایه منم بازی کنید من که فلا نمیتونم دانلودش کنم
میگم چرا شما یه دفه یه سایت با فری هاست نمیزنی برایه بازی؟
من خودمم میتونم کمکت کنم
همونجا هم میتونی آپلودش کنی با قابلیته resume و توضیحات و پچ و ...
تا بعدا برسی به سایته پولی و ...
آقا اي ول من الان دارم دانلود ميكنم از عكسا معلومه بازي خيلي توپيه!!
ما كه كف كرديم!!
دمت گرم راستي لينك دانلود اين Dark Basic Pro كجاست؟بايد حتماً امتحانش كرد!!
اميدوارم كه هميشه موفق باشي كه البته بودي!!
از اين بازياي باحالت معلومه!![]()
تازه این چیزی نیست بازی با گرافیک از این بالا تر هم میتونم بسازم فقط یک مدل ساز خیلی حرفه ای نیاز دارم.بعدش هم تکسچر هایی بار سایز 1600x1600 یا بیشتر میدم.
Last edited by Omid_Sadeghvand; 27-08-2007 at 08:44.
مدل ساز می خوای به نظر من با همیشه بهار مشورت کن ببین میاد کمکت کنه ؟ کارش محشره ...
ای ول بابا تو که اگه بخوای می تونی جی تی ای 500 رو هم بسازی
راستی می خواهی جی تی ای 500 بسازی خیلی باحالی
اگه خواستی در مورد هک بازی ها چیزی بدونی که مطئنم می دونی به ما یه سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >آموزش هک بازی ها
امید جان کارت حرف نداره خیلی عالی داری میری پیش فقط یادت باشه چی بهت گفتم قبلا.(یادته ؟ گفتم خودتو و عمرتو حروم این کار نکن)
یکم مشکل داشت بازی ولی در کل خوب بود.....همون اولاشم راستی برا من یه ارور داد و گفت شی توی خط 199 پیدا نمی شه ...اشکال از من بوده شاید .
موفق باشی نافرم....
بابا تو هم حرفهای قدیم رو میگی بعدش ما رو مایوس میکنی.
قبلا چی بهت گفتم----->( پله پله تا موفقیت )
حتما به کارت ادامه بده چون اینطوری باعث میشه هم به علمت افزوده بشه و هم در آینده پروژه های زیادی بهت بخوره که خیلی مجبور بشن نازت رو بکشن
خسته نباشی ودستت درد نکنه کارت ایول داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)