پس همه دنبال شماره هفتن؟
خب منم دنبالش هستم!
پس همه دنبال شماره هفتن؟
خب منم دنبالش هستم!
آقا فینال فانتزی 7 رو کی داره
من روي اينترنت براي داونلود كردن پيداش كردم ولي متاسفانه پولي بود. مجاني هم براي داونلود وجود نداره و يا من نتونستم پيداش كنم. كسي راه حل ديگه اي به فكرش نميرسه؟ اگه كسي هست كه اين بازي رو داره لطفا جواب بده.
بیاین مجانی دانلود کنید 7 رو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شماره هفت رو داونلود كردم. ولي زياد بازي به درد بخوري نيست و به نظر نمياد كه ارزش وقت گذاشتن براي بازي رو داشته باشه. ولي شماره هشت كه عالي هست. من شماره هشت رو تموم كردم. اگه كسي در مورد شماره هشت اشكالي داشته باشه من در خدمت هستم.
تا اون جایی که من یادمه این بازی تا چند روز پیش یه تاپیک دیگه هم داشت.چی شدش یوهو؟
من سری فاینال نانتزی برای pc رو توی نمایشگاه نرم افزار دیدم.چند تا شرکت بودن که گذاشته بودن2-3 تا از بازیا رو برای فروش.اما نمیدونم چرا خریت کردم نخریدم.
با سلام
اگر شما هم موفق به دانلود بازی نشدین ، به دلیل خرابی لینکها یا پولی بودن یا سرعت پایین اینترنت و ....
اگر شما هم مثل من تا به حال این بازی رو بازی نکردین یا دوست دارن نسخه PC بازی رو انجام بدین ، به تاپیک زیر رفته و درخواست خودتون رو اعلام کنید تا بازی به محصولات فروشگاه سایت اضافه بشه !
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با سبکش که Rpg هست اصلا حال نمی کنم ولی یکی از خوش ساخت ترین و بزرگترین بازی های تارخ هستش الان آخرین ورزنش چنده فکر کنم 12 هستش درسه؟
سلام
هفت هم زمان خودش گرافیک نداشت ولی داستان قشنگی داره با اینکه تموم کردم ولی بازم New game کردم
داستان بازی رو آرام خانم نوشته بود و واقعا بازی قشنگی هست
بعدش یکی از پرفروش ترین بازی ها ست با همین سبکش و Squresoft هم هنوز داره نسخه های جدیدش رو میزنه
توی RPG(Role playing Game فقط Final Fantasy
فقط FINAL FANTASY
فقط SQUALL LEONHEART
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)