لطفا بدون اطلاع نظر ندهید . شما تا به حال نمونه های سه بعدی و استراتژیکش را دیده اید ؟ از پلاگین ها و زبان برنامه نویسیش استفاده کرده اید ؟
لطفا بدون اطلاع نظر ندهید . شما تا به حال نمونه های سه بعدی و استراتژیکش را دیده اید ؟ از پلاگین ها و زبان برنامه نویسیش استفاده کرده اید ؟
واقعا ممنونم . انشالله اینجور برخورد های خوب کمک کنه بازی های جدید هر چه سریعتر بیاد بیرون . تا سال دیگه 7 تا بازی جدید ایرانی رو منتظرش باشید .
ورژن 3 بعدی موتور بازیم رو آماده کردم و انشالله به زودی با توضیح اینجا می ذارم که ببینید با این موتور چه کارهایی میشه کرد . مکس پین واقعا دیگه دور از دسترس نیست .
مرتضی جان پیغام خصوصیت رو تو پرشین دزینجر دیدی ؟؟
اگه دیدی جوابترو میدی ؟؟ با نام کاربری که تو این انجمن هست تو اون انجمن هست و اسمش همینه!!!
من همون موقع جواب دادم . ظاهرا شما چک نکردید . پخش بازی اونم ایرانی چیزی نیست که هر شرکتی بتونه از عهده اش بر بیاد . تیراژ این بازی 40000 هزار تاست و کار تبلیغاتی سنگینی هم داره . همه چیز آماده است و بزودی آغاز می شه .
ایفل.....
..........
من امروز خریدمش
بازیش خیلی قشنگ و باحاله
ولی یک نفر سازندش نبوده تقریبا 30 نفری هستن
اين سازنده بازي
بازيشو فروخته به جايي يا ازش بلند كردن ؟
آخه امروز تبليغشو تو تلويزيون ديدم
بازيش مزخرفه.رفتن روي بازي اهنگ سه تار گذاشتن.يعني نتونستن يه بازي مثل alien shooter بسازن.
![]()
خوب معلومه اين بازي ساخت موسسه تبيانه مگه نمي دونستيد![]()
هرچی باشه جای تقدیر داره کارش.ساخته بازی توی جایی که برای سازنده ها حقی قائل نمیشن و هر جور بخوان کار طرفو به نام خودشون میزنن ارزش بالایی داره.این نشانه ی عشق طرف به این کاره نه چیز دیگه ای.شنیدم تبیان اینو داره به اسم خودش میده بیرون.درسته؟یا خبر اشتباه بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)