تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: معرفی مانیتور lcd تا 300 تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

البته داش امیر جان باید خدمتت عرض کنم اقای جهان سومی وقتی که شما k750 میگیرید دستتون در اون سوی دنیا (انگلیس )پر فروش ترین گوشی در 2 ماه گذشته شاین الجی بوده.در ضمن اگر کمی بشینی ا ----- قشنگتون کانالهای کره ای رو جست و جو کنی میبینی که در تمام استودیوها و مکانهاشون از محصولات الجی استفاده میشه.در ضمن هر شرکتی ممکنه محصولات خراب داشته باشه.شما هم مطمئن باشید مانیتورتون رو در جای نا مناسبی قرار دادید. در غیر این صورت اگر باشه من شخصا توی انجمن ها از الجی بد خواهم گفت.در ضمن ضبط سی دی مخصوص ماشین با نام سزار الجی رو بهت پیشنهاد میکنم .برو ببین چه معرکه ایه.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما تا حالاشنیدی بگن ضبط ال جی شاهکاره! گوشی فقط ال جی ؟.
    ال جی یه شرکتی که خود مردم کره قبولش ندارن و محصولاتش تنها برای ما جهان سومی هامیاد!
    عزیز مانیتوراش عالیه

داره خودمونی میشه dashamir_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دلیل نمی شه شما اکثر فیلمها و سریال های ایرانی و هم ببینی اکثرا از ماشین های ساخت داخل استفاده میشه پس در نتیجه باید بگیم ماشینهای ما بهترین هستن چون روزی صد دفعه تو تلویزیون می بینمشون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حرفی که شما میزنید من قبلا از اپراتور مادیران شنیدم فکر کنم شرکت مادیران این جوابا رو آماده داره
    1- متاسفم خارج از گارانتی 2- مطمئن باشید مانیتورتون رو در جای نا مناسبی قرار دادید4- این حرفا به جای نمی رسه 5- این قسمت مسئولیتش با من نیست 6- می خواستی نخری و......

ببخشید یادم باشه دفعه دیگه مانیتورم وکیوم کنم . ضمننا مهندس گوشی من در حال حاضر N95
    وگوشی کا750درزمان خودش پرفروش ترین گوشی دنیا بود
    و تا زمانیکه ضبط سونی و پایونیر و جی وی سی مونده اصلاهیچکس طرف ال جی نخواهد رفت اگه می خوای بهت ثابت شه یه سری به خیابون سورنا و جمهوری بزن

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمنا ممکنه محصولا ت ال جی در کره خوب باشه و لی در کشور ما نمایندگی های محترم با دستکاری محصولات این شرکت نام این شرکت خدشه دار کردن اینو که قبول داری دیگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

احسن.من از پست اخریت خوشم اومد.همونطور که میدونی بیشتر مانیتورهای سامسونگ مستقیما از خارج وارد میشن ولی مانیتورهای الجی رو ایران میزنه.برادر من شما که این قدر منطق دارید پس چرا تاپیکی با عنوان لامپ تصویرهای تقلبی الجی زدید. باور کنید شرکتهای الجی و سامسونگ دقیقا مثل تقابل شرکتهای اینتل و ای ام دی هست.گاهی اوقات ای ام دی یک نو اوری خلق میکنه و گاهی اوقات اینتل.بین این شرکتها هر کسی از هر کدوم شرکت که خوشش بیاد محصولات همون شرکت رو میخره. مثل مهیار جان که از سامسونگ خوشش میاد و مثل من که از الجی خوشم میاد.پس دیگه بحث رو ادامه ندهیم.
    Last edited by rainysky50; 25-07-2007 at 02:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن باید واقعیت رو بپذیریم که سامسونگ حدود دوسال که به نظر من از الجی جلو زده علتش هم تبلیغات و سرمایه گذاری مناسب هست..پس فعلا نتیجه ی این رقابت:الجی<سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دقیقا مثل اینتل و ای ام دی که از زمان تولید پردازنده های core 2 dou اینتل از ای ام دی جلو افتاده.من خودم از ای ام دی خوشم میاد ولی در این مورد باز هم واقعیت رو میپذیرم.

داره خودمونی میشه ali-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بالاخره بعد از کلی سبک سنگین و بالا پایین کردن این خوبه اون بده و ... مانیتور خریدم ! Lg 1760tr
    ازش راضیم ! در حالت معمولی شاید کیفیت مانتیور قبلیم رو نداشته باشه (samsung 153v) ولی وقتی F-engin رو فعال میکنم واقعا کیفیتش عالی میشه ! حدودا 20-%30 بیشتر از سامسونگی که داشتم.
    مخصوصا برای بازی چون هم رنگ و هم شفایت تصویر رو واقعا زیاد میکنه !
    به هر حال اگر کسی در مورد این مانیتور سوالی داره من در خدمتم !
    سلام منم این از این L1760Tr خیلی خوشم امده است ، چه از لحاظ شکل ظاهری چه مشخصات و امکانات .

شما که گرفتید به نظرتون مشکلی ندارد ؟ راضی هستید ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شما تا حالاشنیدی بگن ضبط ال جی شاهکاره! گوشی فقط ال جی ؟.
    ال جی یه شرکتی که خود مردم کره قبولش ندارن و محصولاتش تنها برای ما جهان سومی هامیاد!
    کی گفته ال جی رو مردم کرده قبول ندارن بهتره بدونی که توی کره فروش این طوری :( برای گوشی منظورمه )
    ال جی
    سامسونگ
    نوکیا
    موترولا
    بحث رو برگردونید به مانیتور ال سی دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •