تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: آموزش مخفی کردن همه یا تعدادی از فایل های یک پوشه در گوشی های SonyEricsson

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این روشی که شما گفتید اصلا منطقی نیست و اصلا مال این کار نیست و جواب هم نمیده اگه میخواین از این نرم افزار استفاده کنید باید از همون روش encrypt معمولی استفاده کنید.
    در ضمن من تمام این جور برنامه ها رو امتحان کردم که بهترینشون file lock بود

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

این روشی که شما گفتید اصلا منطقی نیست و اصلا مال این کار نیست و جواب هم نمیده اگه میخواین از این نرم افزار استفاده کنید باید از همون روش encrypt معمولی استفاده کنید.
    در ضمن من تمام این جور برنامه ها رو امتحان کردم که بهترینشون file lock بود
    این جوری که شما میگی من یه عذرخواهی هم به شما بدهکار شدم !!!

خب اگه 5 صفحه رو خوب نگاه میکردی می دیدی که خیلی ها از جمله خودم خیلی از این روش استفاده می کنن .

ضمنآ شما میتونی کل محتویات یه پوشه ای که توش 100 تا عکسه با روش encrypt غیر قابل استفاده کنی !!!؟؟

احتمالآ 1 روز طول بکشه !!! تازه فایل ها معلوم میشن فقط باز نمیشن !!! خیلی ببخشید طرف که شاسگول نیست

می فهمه یه کلکی در کاره !!! ولی تو این روش اصلآ چیزی معلوم نمیشه .

اصلآ از این گذشته کسی که شما رو زور نکرده از این روش استفاده کنی !!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من از كسي نخواستم ازم عذر خواهي بكنه در ضمن توي سر تاپيكت هم نخواستم بزنم.وقتي مي گم اين روش جواب نميده و وقتي مخفي ميكني يه بار مي شه و ده بار نميشه (حتي موقعي هم كه با اين روش مخفي ميشه به احتمال زياد اگه گوشي رو restart كني دوباره برميگرده)فكر نكن بهت دروغ ميگم.اينو چند تا از بچه ها هم توي پست هاي قبليشون بهش اشاره كردند.در ضمن من كي گفتم 100 تا فايل رو با روش encrypt مخفي كن منظور من هم همين بود كه راهي براي مخفي كردن دسته جمعي وجود نداره و بايد از روش encrypt معمولي(به واژه ي معمولي دقت كن) عمل كرد.
    اصلا گذشته از اين حرف ها دو تا تاپيك بزرگ براي معرفي برنامه هاي جاوا رو براي چي گذاشتند؟

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من از كسي نخواستم ازم عذر خواهي بكنه در ضمن توي سر تاپيكت هم نخواستم بزنم.وقتي مي گم اين روش جواب نميده و وقتي مخفي ميكني يه بار مي شه و ده بار نميشه (حتي موقعي هم كه با اين روش مخفي ميشه به احتمال زياد اگه گوشي رو restart كني دوباره برميگرده)فكر نكن بهت دروغ ميگم.اينو چند تا از بچه ها هم توي پست هاي قبليشون بهش اشاره كردند.در ضمن من كي گفتم 100 تا فايل رو با روش encrypt مخفي كن منظور من هم همين بود كه راهي براي مخفي كردن دسته جمعي وجود نداره و بايد از روش encrypt معمولي(به واژه ي معمولي دقت كن) عمل كرد.
    اصلا گذشته از اين حرف ها دو تا تاپيك بزرگ براي معرفي برنامه هاي جاوا رو براي چي گذاشتند؟
    royce جان دوستمون آقا مهدی زحمت کشیده این تاپیکو زده.شاید روی بعضی گوشیها جواب نده که فکر کنم بخاطر فریمورشون باشه.واسه من که جواب داد.
    در ضمن مهدی جان این برنامه رو که معرفی نکرده! ترفندی رو که با این برنامه میشه انجام داد رو آموزش داده.
    اینم بگم آقا مهدی تاپیک الکی نمیزنه مطمئن باش.من که خیلی از تاپیکهایی که زده استفاده کردم.
    به شما هم حق میدم چون رو گوشی شما جواب نداده فکر کردی که عملی نیست.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

پست 1 صفحه اول به روز شد به خاطر اضافه شدن :

آموزش جلوگیری از SAVE شدن عکس یا فیلمی که با دوربین گوشی شما گرفته شده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

توحيد جان من براي شما و آقا مهدي ارزش زيادي قائلم و از تاپيك هاي خودت كه بيش از 1000بار و از تاپيك هاي آقا مهدي هم به احتمال خيلي قوي استفاده ي زيادي كردم ولي خداوكيلي شما كه از پيشكسوتاي تاپيك هاي اين بخش هستي قضاوت كن من توي پست اولم حرف بدي زدم كه آقا مهدي اين جوري جواب منو دادن؟
    به هر حال از همتون معذرت ميخوام

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

توحيد جان من براي شما و آقا مهدي ارزش زيادي قائلم و از تاپيك هاي خودت كه بيش از 1000بار و از تاپيك هاي آقا مهدي هم به احتمال خيلي قوي استفاده ي زيادي كردم ولي خداوكيلي شما كه از پيشكسوتاي تاپيك هاي اين بخش هستي قضاوت كن من توي پست اولم حرف بدي زدم كه آقا مهدي اين جوري جواب منو دادن؟
    royce جان قبلا هم گفتم که بهت حق میدم ولی به دل نگیر از اینجور اتفاقها زیاد میفته.
    اگه ناراحت شدی من از عوض مهدی جان ازت عذرخواهی میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

دوست من مگه من چی گفتم . اگه طوری حرف زدم که به شما بر خورده ، خب عفو کنید این جانب را

royce جان قبلا هم گفتم که بهت حق میدم ولی به دل نگیر از اینجور اتفاقها زیاد میفته.
    اگه ناراحت شدی من از عوض مهدی جان ازت عذرخواهی میکنم
    الهی من فدات بشم . . آب شدیم رفت . . توحید جان این قدر منو چوب کاری نکن می پکم ها .

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ولی بعد از یه بار خاموش کردن گوشی، قفلی که گذاشته از بین میره. واسه همه اینطوریه یا من یه جای کار اشتباه کردم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

ولی بعد از یه بار خاموش کردن گوشی، قفلی که گذاشته از بین میره. واسه همه اینطوریه یا من یه جای کار اشتباه کردم؟
    درسته !! یکی از نقاط ضعفه این ترفند همینه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •