یه سوال؟لطفا طریقه ی عضو شدن رایگان در رپید شر رو توضیح دهید.؟منظورش از هدلاین و... چیه؟من زدم چیزایی رو که ساخته بود اما نشد.لطفا یکی آموزش ارائه بده.
یه سوال؟لطفا طریقه ی عضو شدن رایگان در رپید شر رو توضیح دهید.؟منظورش از هدلاین و... چیه؟من زدم چیزایی رو که ساخته بود اما نشد.لطفا یکی آموزش ارائه بده.
فايلت ويروس داره پسر برو خودت رو اسكول كن
از توهین به دیگران خوداری کنید. مگه قوانین رو نخوندید. فایل اشکال داره فلان ایراد رو داره .
این برنامه ها به در کسانی میخوره که قابلیت ای پی دینامیک دارند و اگه استتیک داشته باشند. براشون کار نمیکنه
در چندین تایپیک در مورد این گونه برنامه ها بحث شده
سلام خدمت این دوست خوب
شاید 50 درصد جواب بده
درثانی به نظر من اصلا نیازی به این برنامه های نیست قربونش برم cmd هرکاری میشه باهاش کرد با سه تا دستور ipconfig /flushdns و ipconfig /renew و ipconfig /release ساده ip عوضه در سه سوت ولی رو adsl جواب نمیده
یه چیز دیگم بگم مشکل رپیدشیر فقط و فقط با خرید اکانتش حل میشه که تو ایرانم داره این کار انجام میشه بابا این همه پول الکی بابت چیپس و ماست و پفک و ..... میدید بدید اکانت بخرید از همه این مسخره بازی هام راحت تره اینم نمایندگیاش تو ایران درضمن به این دوست خوبمون هم خسته نباشید عرض میکنم و میگم من اگه بخوام آی پی سیستممو عوض کنم اینقدر برنامه واسه این کار هستش که نمیام برنامه ای روکه تازه میگن ویروسی هم هست بگیرم تازه نیازی به این همه کلاس گذاشتن الکی هم نبود ( اسم برنامه رو پاک کنی و ....)
Iran Name: --------
Website: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E-Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name: Mehr Media Network
Website: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E-Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ehsankalak; 19-09-2007 at 20:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)