[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه برای چی همون یه بار بسه
برای w810 هم درایور هست به کلوپ درایور دوربین مراجعه کنید در همین انجمن
خیلی خوب
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی ضعیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه برای چی همون یه بار بسه
برای w810 هم درایور هست به کلوپ درایور دوربین مراجعه کنید در همین انجمن
سلام ببخشيد ميخواستم بدونم ميتونم با اين نرم افزار گوشيمو به w800 تبديل كنم و اگه ميشه چجوري و دقيقا چي لازم دارم. مشخصات گوشيم:
k750i,cid49,r1db001,سريال اصلي
با تشكر
هر چی گشتم تو این تاپیک تصویر ندیدم
من پله به پله با این آموزش شما جلو رفتم ولی هرکاری که کردم نتونستم
.
usb flash (sony ericsson ) رو uninstall کنم هر بار که پاکش میکنم و دوباره گوشی رو وصل میکنم 'گوشی یعد از چند ثانیه روشن میشه البته
سعی کردم توی این مدتی که خاموش هست درایور رو نصب کنم که بدون مشکلی فقط یکبار انجام شد و در لیست device manager هم اسم Sony Ericsson Usb Flash ظاهر شد اما بعد از حدود یک دقیفه گوشی روشن می شه دوباره توی
.
device manager اسم sonyericsson k750 ظاهر میشه بدون اینکه علامت زردی کنارش باشه انگار نه انگار که uninstall شده و دوباره نصب کردم حدود 10 بار اینکار رو تکرار کردم اما بازم گوشی روشن میشه الانم که دیگه می خوام توی زمان خاموش بودن اینکار رو انجام بدم پیغام میده درایوری که مشخص کردی قدیمی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!![]()
Last edited by beginner; 29-09-2007 at 12:09.
به صفحه اول کلوپ سونی اریکسون همین انجمن مراجعه کنید
آدرس دادم که! صفحه اول رو دوباره مطالعه کن و از اون لینکی گفتم دانلود کن
برای بعضی ها اینجوری میشه البته شاید دوباره ویندوز نصب کنی و بعد داریور نصب کنی بشه
یعنی هیچ راهی وجود نداره حتی اگه ویندور رو هم عوض کنم
گوشی را فلش کردم بعد از فلش شدن گوشی بالا نمی آید و دائم خاموش روشن می شود
راه حلی دارد ؟
سلام کممممممممممممممک
گوشی k850 من فریمور قدیمی روش نصبه می خوام فریمور جدید نصب کنم چون سرعتش خیلی پایین اومده با چه برنامه ای فلش کنم؟
با آپدیت سرویس سونی اریکسون نمیشه
با xs++؟
با farmanager?
باa2 uploader?
با setool2lite
یا اصلا چجوری می تونم تغییر cda بدم که آپدیت سرویس بشناسه گوشیمو؟
لطفا سریعتر کمکم کنید خیلی عجله دارم.
یه نفر نیست جواب منو بده؟
سلام کممممممممممممممک
گوشی k850 من فریمور قدیمی روش نصبه می خوام فریمور جدید نصب کنم چون سرعتش خیلی پایین اومده با چه برنامه ای فلش کنم؟
با آپدیت سرویس سونی اریکسون نمیشه
با xs++؟
با farmanager?
باa2 uploader?
با setool2lite
یا اصلا چجوری می تونم تغییر cda بدم که آپدیت سرویس بشناسه گوشیمو؟
لطفا سریعتر کمکم کنید خیلی عجله دارم.خوب شما برنامه a2 اپلودر رو از این کلوپ دانلود کنید
بعد فایل مین و FS گوشی و کاستومایز اونو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برنامه a2رو باز کنید از قسمت فایل اول مین رو ادد کن بعد fs رو ودر قسمت میسک فایل کاستومایز اونو بزار
بعد فلش رو بزن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)