پس چرا زد 710 من که سریال اصله کار نمی کنه؟
پس چرا زد 710 من که سریال اصله کار نمی کنه؟
حاجی التماس دعاامروز رو به همه دوستان تسلیت میگم.خصوصا به تمام بچه های این انجمن که تعداد کشته هاشون بیشتر بود.250 نفر سکته قلبی و 34 هکر سکته مغزی کردند(شوک شدیدی برای این عزیزان بود) و 678 نفر هم مجروح شدهتوسط اشیای اطراف وقتی که از خوشحالی بالا و پایین میپریدند....
یاد و خاطره ی تمام جوانان دلاوری را که گوشی های سریال اصلی خریداری شده خود را به کمر بستند و در عملیات های رجیستر طلبانه خود را به زیر دستگاه های تانک به نام باکس و Pc انداختند را نیز گرامی میداریم.
این هم وصیت نامه ی خودم بود که خوندید....دارم میرم گوشی سریال اصلیمو بیارم ببندم به کمرم بپرم رو کامپیوتر!
Last edited by hamed1297; 30-06-2007 at 15:02.
کسی نمیدونه علت چیه ؟
چرا برای بعضیا میشه ولی برای بعضیا نمیشه ؟
آره
مثلا چرا مال بعضیا کار میکنه
ولی گوشی من که از خارج آوردم (زد710) کار نمی کنه؟![]()
یهنی450 یورو ضرر کردم
مخلصم شما هم بیایید من الان تو بهشتم ...هرچی گوشی بخوای حاضره !
در ضمن فکرکنم از این به بعد به جای تاپیک زدن درمورد خز شدن گوشی ها باید راجع به خز شدن رجیستر ها تاپیک بزنیم!!
یه آموزش کامل بزارید چه جوری گوشیمون رو ریجیستر اصلی کنیم؟
كسي در مورد آپديت با خود سايت سوني اريكسون چيزي نگفت.
همون رو ميگم كه به باكس يا نرم افزار خارجي نيازي نيست و با خود سي دي همراه گوشي ميشه.
چی شد حالا موفقیت داشت یا ناموفقیت من که خیلی برام سخته که دولت (مخابرات) این کار و کرده باشه الان دیگه همچی داره کارتی میشه بنزین ، مواد مخدر ، بیمه و ...
ولی من تو اینترنت که سرچ می کردم همچین موضوعی رو به جز همون خبرگزراری ایستنا جایی نددیم فکر میکنم موضوع مربوط به این خبر باشه البته از خبرگزاری ایلنا که مشکل ثبت گوشی حل شده یعنی برین مخابرات با مایه تیله و با گوشی ثبت شده برگردید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه اینی که بقیه گفتن باشه یه حرکت استثنایی بدون توپ از وزارت مخابرات ...
توحید جان الان دوباره imei رو چک کن با پشت گوشی ببین الان یکیه با پشت گوشی یا فرق می کنه ؟؟؟
اومدم صداي گوشيمو با هك كردن زياد كنم اما گوشيم ديگه روشن نميشه چي كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)