تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 157

نام تاپيک: بررسی سامسونگ E250

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا من 14 تیر یعنی همین دیروز یکیشو گرفتم! بعد از کارکردن باهاش ازش راضیم، اما چند تا ایراد توش دیدم.اگه
    مهمترین ایرادش اینه که نمی شه برای زنگ اس م اس، mp3 گذاشت و فقط 4 تا زنگ پیش فرض با صدای خیلی کم داره، آقایون اگه فکر می کنن اشتباه میگم راهنماییم کنن.
    دیگه انکه دکمه c خیلی راه دست نیست و در کل برای من که حدودن 40 حرف در دقیقه تایپ می کردم یکم را دست نیست.(البته من با e700 اون تعداد تایپو داشتم)
    اصلا راه نداره یه بندی چیزی بهش بندازی!
    راستی من با گارانتی نیکاتل 130 تومن از علادین خریدم!
    سریالش چنج بود!
    راستی یه چیز دیگه، فروشنده به من گفت آقا الان که تعرفه رو برداشتن تمام سریالا باز شدن و اگه گوشیو به سریال اصلیش برگردونید بازم کار میکنه خوب منم گفتم آقا این گوشیو سریال اصلی کن، فروشنده هم سریالو اصلی کرد!
    خوب می دونید چی شد گوشی فقط می نوشت محدودیت سرویس و هیچ کاری نمیکرد(نه تلفن نه اس ام اس) خلاصه دوباره برگردوند به همون قبلیه و به من برش گردوند!! نتیجه این داستان این بود که گول فروشنده رو نخورید!
    راستی قیمت رجیستر شده 160 بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازم شاید من دارم در مورد 4 اهنگ اس ام اس اشتباه میگم!؟ اگه اشتباه میگم لطفا راهنماییم کنید چون صدای این چهار زنگ پیش فرض خیلی کم!!
    راستی گارانتی نیکاتل رجیستر نشده 130 تومن، رفته توپاچم یا خوب گرفتم!! هرچند دیگه فایده نداره!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا راست ميگي بند نميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مورد هاي اول و سومش خيلي بد هستن
    مخصوصا سومي كه ديگه خيلي ناجوره
    يعني به هيچ عنوان نميشه بند وصل كرد؟!؟؟؟!؟!؟!؟!
    شما ي ه بار ديگه تو دفتر چه اش رو نگاه كن دوباره خبر بده

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

آقا من 14 تیر یعنی همین دیروز یکیشو گرفتم! بعد از کارکردن باهاش ازش راضیم، اما چند تا ایراد توش دیدم.اگه
    مهمترین ایرادش اینه که نمی شه برای زنگ اس م اس، mp3 گذاشت و فقط 4 تا زنگ پیش فرض با صدای خیلی کم داره، آقایون اگه فکر می کنن اشتباه میگم راهنماییم کنن.
    دیگه انکه دکمه c خیلی راه دست نیست و در کل برای من که حدودن 40 حرف در دقیقه تایپ می کردم یکم را دست نیست.(البته من با e700 اون تعداد تایپو داشتم)
    اصلا راه نداره یه بندی چیزی بهش بندازی!
    راستی من با گارانتی نیکاتل 130 تومن از علادین خریدم!
    سریالش چنج بود!
    راستی یه چیز دیگه، فروشنده به من گفت آقا الان که تعرفه رو برداشتن تمام سریالا باز شدن و اگه گوشیو به سریال اصلیش برگردونید بازم کار میکنه خوب منم گفتم آقا این گوشیو سریال اصلی کن، فروشنده هم سریالو اصلی کرد!
    خوب می دونید چی شد گوشی فقط می نوشت محدودیت سرویس و هیچ کاری نمیکرد(نه تلفن نه اس ام اس) خلاصه دوباره برگردوند به همون قبلیه و به من برش گردوند!! نتیجه این داستان این بود که گول فروشنده رو نخورید!
    راستی قیمت رجیستر شده 160 بود!
    در مورد زنگ اس ام اس اين مشكل اكثر سامسونگ ها هستش ..گوشي من هم كه دي 820 هست همين طوره و هم دي 900
    در مورد بند هم بعضي از گوشي هاي اون بند ميخورن نه همشون
    گارانتي نيكاتل گارانتي اصلي سامسونگ نيست....گارانتي اصلي اون پارس قائم . ميكروتل هستن

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

خوب گرفتی. من با همین شرایطی که میگی 136 گرفته بودم.

در مورد زنگ اس ام اس همه سامسونگ ها همینطور هستن و اجازه تعویض زنگ اس ام اس رو نمیدن.

در مورد بند هم آخه مثلاً کجاش می خواین بند نصب کنید؟ من که با بند کاملاً مخالفم. گوشی اسلاید رو نباید بهش بند وصل کرد.

یه بار گوشی رو با بند فرض کن تا ازش بدت بیاد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بند دیگه چیه خز شده . . . راستی آقا شهاب گوشیت چی شده؟ خدا بد نده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من نگفتم بند می خوام که بندازم گردنم که میگید خز شده، من عادت دارم گوشیمو بذارم تو جیبم هر وقتم میخواستم درش بیارم دست میکردم تو جیبم بندشو پیدا میگردم میگرفتم میکشیدم بیرون. این گوشیم که میزارم تو جیبم همش میترسم موقع در آوردن یهو تو جیبم باز بشه و یه بلایی سرش بیاد. توی گوشیا بند به جایی وصل میشه که شما میتونید مطمئن باشد تحمل گشش شدید رو داره اما من میترسم انجایی رو که من میگیرم میکشم بیرون از جیبم تحمل اون کشش رو نداشته باشه!
    به هر حال فلسفه من این بود این شرکت سامسونگم حالا نمیمرد یه جای بند میزاشت روش، اوناییم که فکر میکردن خز بندش رو نمی بستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا شهاب تو وب گردیایی که میکردم به یه سایت بر خوردم که این زیر لینکش رو میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا آموزش ریختن برنامه جوا با بلوتوث رو برای گوشیای سامسونگ یاد داده.
    یه بار که خوندمش یه فکری به ذهن داغونم رسید که نمیشه این connection اینترنت ویندوز رو share کنیم و از طریق بلوتوث گوشی و یه بلوتوث دیگه وصل شیم به اینترنت کامپیوتر(یا حتی با خود کابل USB )
    سعی کردم یه ایمیلی چیزی گیر بیارم که با خود مهندسای samsung تماس برقرار کنم اما چیزی پیدا نکردم!
    اینجور موقعه ها میگن خوب بابا سرچت ضعیف!!
    یه دور که تو این forum های غیر ایرانی زدم برای 7 symbian یاد داده بود اما واسه ما ها نه!
    آقا شهاب و دیگر دوستان تا حالا در این باره چیزی شنیدید؟ راهی بلدید؟ اگه بلدید به منم بگید!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم دقيقا با تو موافقم
    من با بند خيالم راحت تره
    من با بند گوشي رو دستم ميگيرم و باهاش كار ميكنم كه اگه از دستم سُر خورد نيفته
    در كل خيلي دليل دارم كه گوشي بايد بند بخوره
    يه سوال؟
    گوشي مثل d900 و d820 جاي بند دارن يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •