تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: انجمن حمايت از هويت N73

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هر چي فكر كردم آخر به اين نتيجه رسيدم كه هر كسي دوست داره گوشيش خز نشه حالا ميخوات اِن 73 باشه يا كا 750 // مطمئنم كه شما حاضريد به همه n95 رو پيشنهاد كنيد تا گوشي شما زياد نشه .. پس شما معلومه كه دلت برا گوشيهايي مثل كا 750 n95 يا هر گوشيه ديگه اي كه بخوات خز بشه نميسوزه /
    تازه به قول دوستان شايد اونايي كه لايقشون هست اينقدر باشن كه بخوان گوشي رو خز كنن و در حد يك 1101 ازش كار بكشن .
    شما يه بار ديگه متن منو بخون دارم ميگم گوشي هاي با ارزش N95 جز اون ليستي هستش كه نبايد خز بشه
    البته N73 هم ديگه خز نميشه
    يادمه وقتي 6260 داشتم آرزوي خز شدنش رو داشتم كه اسمش هميشه تو دهان مردم باشه اما نه تنها خز نشد بلكه تو بورس هم نيومد

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

بازم يه تاپيك شخصي ديگه! شما براي نظر شخصي خودتون اومديد تاپيك زديد.ملاك لياقت افراد رو گوشي ان 73 مي دونيد؟ اخه گوشي مگه چيه كه هويت داشته باشه؟ اين تاپيك چه سودي براي كاربران ديگه داره؟ و فقط فضاي سرور رو اشغال مي كنه. اصلا چي به شما مي رسه كه با هم كل كل مي كنيد؟ فقط سود شركت نوكيا رو بالا مي بريد.
    از كاربران فعال ديگه بعديه.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

از كاربران فعال ديگه بعديه.
    ببخشید اگه منظورتون منم ( چون کاربر فعال دیگه ای نیست ) باید بگم من نه حرفی زدم که به کسی برخورده باشه و نه نظر شخصی خودمو به کسی تحمیل کردم ... اینجا فروم هست یعنی تبادل نظر کاربران درباره یک موضوع خاص ... حالا یه نفر بیاد N95 بگیره یا بیاد 1100 بگیره نه سودش تو جیبه من میره و نه ضررش. پس اینجا همه بچه ها به خاطر دلشون و به خاطر اینکه یک نفر رو راهنمایی کنن پست میدن .... شما هم سعی کن اینقدر زود قضاوت نکنی دوست من ...

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

آخه اگر اينقدر مطمئني كه گوشي خز نميشه پس چرا اين تاپيك رو باز كردي؟ و ميخواي از هويت مجازيش دفاع كني؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

4

آخه اگر اينقدر مطمئني كه گوشي خز نميشه پس چرا اين تاپيك رو باز كردي؟ و ميخواي از هويت مجازيش دفاع كني؟
    100% تاييد مي شه!
    درضمن سامان جون خوبه خودت مي گي:
    به خاطر اینکه یک نفر رو راهنمایی کنن پست میدن
    با دفاع از هويت ان 73 چه كسي راهنمايي مي شه؟! در ضمن اگه هر فردي بخواد بخاطر دلش يه تاپيك بزنه كه بايد فاتحه سرور رو خوند كه! حالا بي خيال!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما كه باز برگشتيد به حرف اول كه ! من روضه برا كي ميخونم ؟!!؟!؟!؟
    اگه شما ها مشكل دارين ميتونين وارد نشين

بيخيال يه خبر دارم ! به اين مطلب زير يه نگاه بندازين:
    ان73 هم هویت داره من با 1100یا1110یا6600یا3310رو با صدتا ان73 عوض نمیکنم هرت وبیخوده
    اين رو شخصي به نام افشين بهم پي ام داده و ميبينم كه اصلا در اين تاپيك پست نزاشته
    اگه اين نوشته رو ميخوني يه پست بده چرا ميترسي؟!!(مديران و همكاران محترم توجه كنند كه اين حرف من قصد دعوا را به همراه نداره )

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

100% تاييد مي شه!
    درضمن سامان جون خوبه خودت مي گي: با دفاع از هويت ان 73 چه كسي راهنمايي مي شه؟! در ضمن اگه هر فردي بخواد بخاطر دلش يه تاپيك بزنه كه بايد فاتحه سرور رو خوند كه! حالا بي خيال!
    مگه من تاپیک زدم که داری به خاطر اسمش و اینکه بچه ها چی دارن میگن دعوا میکنی .... من اصلا با اسم این تاپیک مخالفم ...اولا کی همچین انجمنی راه انداخته؟؟ ثانیا مگه N73 احتیاج به هویت داره؟؟؟ اصلا هویت رو یه نفر معنی کنه ..... من خودم به شخصه برای دل خودم پست میدم کاری هم به اسم تاپیک و پست های بقیه بچه ها ندارم .... بحث سنگین شدن سایت و ... رو هم باید بری به یه نفر دیگه بگی مطرح کردنش اینجا درست نیست ..... به قوله خودت بی خیال

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Narenj_shomal جان لطفا ديگه به اين تاپيك نياين اين تاپيك رو كساني جوابشونو ميدن كه ميفهمن
    شما با اين كارتون نميذارين كه من به كار خودم ادامه بدم !!!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

معلومه اينجا چه خبره؟ هر تاپيكي كه ميريم يه دعوا و جرو بحث!
    آقا هر كس ناراضيه از بحث نياد تو!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

معلومه اينجا چه خبره؟ هر تاپيكي كه ميريم يه دعوا و جرو بحث!
    آقا هر كس ناراضيه از بحث نياد تو!
    ايول داداش خوشم اومد
    من كه همون اول گفتم كسايي كه راضي نيستن نيان تو !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •