مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی
مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی
احسان جان گوشی من هم سریال چنج هستش و خودت میدونی که کی وقت داره بشین با xs ++ ....... .
دادم یکی از دوستام که یه k750 cid 36 داره با far ریخت رو گوشیش هر چی تستش کردیم هیچ فرقی جز افزایش
مقدار mega bass به صورت خیلی مفتضحانه که هندزفری کم می آورد حس نکردیم . بی خیال همون v 1.6 رو
بچسب بهتره خیلی هم حساسیت به خرج ندی .![]()
اینم بگم که اگه یه پست دیگه بدی (20) میشی تک ستاره .![]()
![]()
![]()
ببخشيد آقا مهدي من اين درايو رو ريختم رو گوشي خداييش خيلي باهاله دمت گرم.
فقط بعدا نزنه گوشي رو بتركونه.چون من با اين درايو روي خيلي ها رو كم كردم مخصوصا اونايي كه عشق نوكيا دارن.
راستي لينك آموزش فارمنجير براي cid49 رو هم بزاري بد نميشه.چون خيلي سريعتر هك ميكونه.
خطري هم كه نداره من گوشيم چنجه بعد از اينكه يه بار با xs++ داغونش كردم ديگه با xs++ كار نميكنم.چون اعصاب آدمو خورد ميكنه.
خيلي ممنون موفق باشيد
فرقش تو كيفيتشه
كيفيت 1.07 بيشر از 1.06 هست البته رو W810i رو K750i چون درايور 1.07 باسش بيشتره فشار بيشتره به بازر K750i مياره و صدا به درستي بيرون نمياد اما با صداي كم صدا خوبه.
w800 و w810i ها حتماً آپش كنن كه كيفيت از دستشون نره .
K750i چون بازرش براي صداي خاننده طراحي نشده و فقط براي آهنگ و ملودي هست ، نميشكه و صدا گنگ و يا خرخر ميكنه همين شايد K750i ها متوجه شده باشن كه صداي گوشيشون ريز تره نصبت به گوشي هاي ديگه همين دليل خوبي براي K750i هست.
ولي W800iوW810i بازر گوشيشون از قدرت خاصي برخوردار هست كه كمتر گوشيي اين طوري هست ديديت كه توي آهنگ هاي با كيفيت هر چي صداي گوشيشون و زياد ميكنن به خرخر نميوفته به همين دليل گوشي هاي W810i و W800i از بازر قدرت مندي برخوردار هستند .
K750i عا هم ميتونن بازر گوشيشون و عوض كنن و بازر قوي تري بگيرن كه با اين مشكلات مواجه نشن .
K750i هر چقدر بازرش قوي باشه كپسول صداش كه قوي نيست مثل W810i و W800i به خاطر همين بازم خرخر ميكنه من خودم تا 3 روز پيش K750i داشتم هر قري كه بگيد روش دراوردم كه مثل W810i بشه نشد بعد رفتم W810i خريدم حالا ميفهمم گوشي يعني چي؟
حالا شما اين كار رو نكنيد ميترسم كه W810i هم مثل K750i جواد بشه.
به جز W810i چون من الان رو W810i ريختم هم باس ميده هم صدا شفاف خرخر هم نميكنه مهمترينش دهن هر چي نوكيا و K750i و W800i و w900i و ........ سرويس كردم .
W810i ها حالش و ببرن.
بريزن ضرر داشت من جبران ميكنم.
ببینم گوشیت چیه ؟ k750 یا w810 .
نگو نگو دست رو دلم نزار .. بخوای نخوای گوشی زیر 250 تومان جوات میشه. یه زمانی 300 تومان
واسه چنجش پول دادم ( اون موقعی که تازه k750 تازه داشت جوات می شد ) .![]()
![]()
![]()
![]()
.
به سرم زده بفروشمش یه w610 بخرم . خیلی به گوشی جوات حساسم .
به قول خودت كاجوات.
آقا مرسی از همه - رفتم 1.07 رو بریزم - اینم پست بیستم من تا خودمونی شده باشم
سلام
کسی هست که طریقه نصب یاریختنش رو نشون بده
منw810دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)