تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: زلزله توی بازار موبایل......

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من فقط حرف اون طرف رو عينا گفتم و خودم قبولش نداشتم .ولي نكته مهم :دوست ديگر من كه اون هم اينكارست و وارد كننده فوق عمده ست كاملا حرف اين يارو رو تكذيب كرد و گفت صد درصد چينيه و فلاني همكار معذرت ميخوام گه خورد همچين نظري داد.در ضمن خودشم از هر دو نوعش داشت هم چيني هم فرانسوي .چيني 380 فرانسوي بدون گرانتي 490.در مورد صفحه نمايششم كه يكي از دوستان يكجا گفته بود كه بد از يك مدتي تار تار و تاريك ميشه .گفت كه تا حالا همچين موردي براشون پيش نيومده كه مشتري ببره و مشكلي داشته باشه (ولي با اين حال گفت تو خواستي ببر حتي اگر سوخت بيا من يكي ديگه بهت ميدم.اين مورد البته فقط شامل من ميشه).اينم بگم كه ايشون يكي از دوستان صميمي من و دوران مدرسه من نيز هستند ولي اون طرف خيلي هم بهش اطمينان ندارم.در نتيجه لعنت بر عرب لعنت بر عرب.چه خورده چه نخورده
    برای صفحه نمایش گوشی ها که هیچ برای سایر قسمت ها نیز مشکلی پیش نمی آید. با توجه به بازار کار در چین و برای انتقال اطلاعات و تکنولوژی به چین دولت این کشور حتی در مواردی سوبسید نیز می دهد تا بتواند خط تولید اجناسی را در این کشور راه اندازی و مهندسین خود را آموزش دهد. لذا قیمت نهایی finished اجناس تولیدی این کشور پایین تر از سایر کشور ها بوده و اجناس تولیدی دارای کیفیت مطلوبی می باشند. برای تایید عرایض خودم شما را به بستگان و دوستان خارج از کشور خود ارجاع می دهم. از آنها بپرسید که کیفیت محصولات چینی در آن کشورها چگونه است. حتی محصولاتی را که می خواهید برایتان بفرستند و با مشابه های خارجی آنها در کشورمان مقایسه نمایید. واقعا باور نکردنی است. علت کیفیت پایین اجناس چینی در ایران خیانت بازرگانان ایرانی به کشور است که اجناس بی کیفیت را فقط به خاطر ارزان بودن خریده و پول نفت را با اشغال عوض می کنند. البته مردم هم مقصرند که از اجناس ارزان چینی استقبال می کنند. واقعا که ...
    حتی دقت نمایید گوشی 990 سونی اریکسون حتی اگر تولید چین هم باشد با برچسب فرانسه عرضه می شود. این یعنی اینکه سونی اریکسون جسارت عرضه کالای تولید چین با برچسب و کیفیت فرانسه را دارد. همچنین چین کالاهایی تولید می کند که اگر لیبل ساخت چین را کنده و ساخت ژاپن یا اروپا بچسبانید کسی متوجه نمی شود. الان در شنژن در جنوب چین هندا آکورد تولید می شود. همچنین چین انواع بیوک، مزدا و ... را تولید می کند. یکی از دوستان صمیمی من در پکن مدیر فروش یک شرکت بزرگ است. او به من گفت اگر پشت یک دستگاه عبارت ساخت چین را دیدی بخر و اطمینان کن چون با افتخار این کار را انجام داده اما اگر دیدی عبارت طراحی ژاپن و ... بوده اونوقت.....
    Last edited by oh my god; 26-05-2007 at 11:23.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

برای صفحه نمایش گوشی ها که هیچ برای سایر قسمت ها نیز مشکلی پیش نمی آید. با توجه به بازار کار در چین و برای انتقال اطلاعات و تکنولوژی به چین دولت این کشور حتی در مواردی سوبسید نیز می دهد تا بتواند خط تولید اجناسی را در این کشور راه اندازی و مهندسین خود را آموزش دهد. لذا قیمت نهایی finished اجناس تولیدی این کشور پایین تر از سایر کشور ها بوده و اجناس تولیدی دارای کیفیت مطلوبی می باشند. برای تایید عرایض خودم شما را به بستگان و دوستان خارج از کشور خود ارجاع می دهم. از آنها بپرسید که کیفیت محصولات چینی در آن کشورها چگونه است. حتی محصولاتی را که می خواهید برایتان بفرستند و با مشابه های خارجی آنها در کشورمان مقایسه نمایید. واقعا باور نکردنی است. علت کیفیت پایین اجناس چینی در ایران خیانت بازرگانان ایرانی به کشور است که اجناس بی کیفیت را فقط به خاطر ارزان بودن خریده و پول نفت را با اشغال عوض می کنند. البته مردم هم مقصرند که از اجناس ارزان چینی استقبال می کنند. واقعا که ...
    حتی دقت نمایید گوشی 990 سونی اریکسون حتی اگر تولید چین هم باشد با برچسب فرانسه عرضه می شود. این یعنی اینکه سونی اریکسون جسارت عرضه کالای تولید چین با برچسب و کیفیت فرانسه را دارد. همچنین چین کالاهایی تولید می کند که اگر لیبل ساخت چین را کنده و ساخت ژاپن یا اروپا بچسبانید کسی متوجه نمی شود. الان در شنژن در جنوب چین هندا آکورد تولید می شود. همچنین چین انواع بیوک، مزدا و ... را تولید می کند. یکی از دوستان صمیمی من در پکن مدیر فروش یک شرکت بزرگ است. او به من گفت اگر پشت یک دستگاه عبارت ساخت چین را دیدی بخر و اطمینان کن چون با افتخار این کار را انجام داده اما اگر دیدی عبارت طراحی ژاپن و ... بوده اونوقت.....
    دقیقا ... کشور چین از پایینترین کیفیت تا بالاترین کیفیت ممکن کالا تولید میکنه !! هر چند تعداد کالاهای کیفیت پایینش بیشتره ... ولی کالاهایی رو که واسه شرکتا و برندایه معروف و تحت لایسنس اونا تولید میکنه کیفیتشون با کالاهای ساخت کشور اصلی سازنده تقریبا برابری میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در نتيجه لعنت بر عرب لعنت بر عرب.چه خورده چه نخورده
    دوست عزیز جناب دکتر نمیدونم منظور شما از این جمله
    چیه؟ امیدوارم که قصد توهین به قوم و ملیت خاصی
    رو نداشته باشی که در غیر اینصورت فقط شعور و انسانیت
    خودت رو به رخ دیگرون میکشی.
    اینجا که بحث موبایله و سعی کنیم فقط در این مورد صحبت کنیم
    نه اینکه خدای نکرده به فرد یا افرادی توهین نکینم

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوست من نميدونم چرا در جواب صحبت من اين حرفها رو گفتي ولي اگر فكر كردي من مخالف توليدات چين هستم خيلي اشتباه كردي.بهتره پستهاي قبلتر منو ميديدي تا ببيني كه خودم از طرفداران محصولات با كيفيت چيني هستم مثل گوشيهاي سوني اريكسون.جنسهاي بد هم مال هرجا باشه باهاش مخالفم.

تاريخ عضويت
    May 2006

1

دوست عزیزم دکتر افضلی.
    کمی بیشتر دقت می کردید متوجه می شدید که عرائض بنده مؤید فرمایشات جنابعالی است. من اجناس با کیفیت چینی را دوست دارم و آرزوی من است که روزی کشور من هم همانند چین دارای تکنولوژی برتر شود. چین اگرچه ظاهرا مونتاژکار دنیا شده است اما با ایت بهانه به بسیاری از تکنولوژی ها دست یافته است و خود نیز دارای تکنولوژی برتر شده است. وقتی در این کشور می بینی که جوانان با چه روحیه ای مشغول به کارند هم لذت می بری و هم حسرت می خوری. بگذریم حرف زیاد است و این انجمن هم مجال آن نیست. امیدوارم این انجمن و سایر انجمن ها باعث دلگرمی همه ما شود و به هم نزدیکتر شویم نه دورتر و عصبانی تر از هم.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان حتما شنیدید که گوشی های Glx که البته در ابتدا نام دیگری داشت وارد بازار شده اند. اینها مونتاژ ایران (تا چه حد نمی دانم) و دارای ریشه ای چینی است. امکانات این گوشی ظاهرا بالا است و امکانات خوبی دارد. آیا به نظر شما گوشی ممتاز 990 سونی اریسکون و بعضی مدل گوشی های دیگرو رو خیلی ارزون نکردند تا مردم با یک قیمت تقریبا یکسان (3360 جی ال ایکس=330 هزار تومان- 990= 340 هزار تومان) 990 و برندهای معروف را بخرند و گوشی ایرانی را نخرند؟

پروفشنال my_consort_is_my_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سلام. دیشب رفته بودم خیابان اکباتان. ابتدای لاله زار. تو بازار موبایل زلزله شده بود. نوکیا ان 70 شده بود 265. پی 990 شده بود 360 تازه چونه می زدی کمتر هم می دادن. همه گوشی ها همین طور شده بودند. می گفتن مال اینه که ممکنه تعرفه موبایل بشه 15 درصد. خلاصه بازار مکاره ای بود. تو شهر های شما هم همینطوره و گوشی اینقدر ارزون شده؟
    کرمونشاه هم همینطور وحشتناک اومده پایین
    ان 70 توی کرمونشاه= 270 تا 280 تومن.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

چرا اینقدر پایین ؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر می آد دوستان عزیز قاچاقچی سخت به رقابت افتادند تا هر جور هست رقبای داخلی رو از صفحه بیرون کنن.
    ضمنا کاهش تعرفه هم هنوز فقط تو مرحله حرفه. ارزونی به خاطر ورود گوشی های ساخت چین هم نیست. چون وارد کننده می تونه با توجه به لیبل ساخت کشور اصلی اون ها رو هم به قیمت بالا بفروشه. تازه از کجا معلوم که گوشی هایی که تا یکماه پیش به قیمت گزاف می فروختن چینی نبوده باشه؟
    خلاصه که خیلی باحاله، نه؟

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

بنظر من توليد glx دير شروع شد.اگر تا چند ماه پيش ميومد بازار فروش بهتري داشت تا الان كه به دلائلي كه هنوز صد درصد معلوم نيست قيمتهاي گوشيهاي بهتر پائين اومده.فقط در يك صورت توليد داخل فروش ميكنه كه بتونه قيمتشو از بقيه پائينتر بياره.يك چيزي ديگه اينكه بنظر من ايران ديگه ديره كه بخواد در اين زمينه وارد بشه.اين صنعت احتياج به تكنولوژي پيشرفته داره و هر كشوري قادر نيست با برندهاي معروف رقابت كنه حتي در كشور خود.اگر دقت كنيد خيلي كشورهاي بسيار از ما بهتر در صنعت گوشي موبايل وارد نشدن چون....
    بهرحال بهتره كه بجاي خرج كردن در اين زمينه بريم بسمت چيزهائي كه امكان رقابت وجود داره يا هنوز دير نشده.براي گوشي ديره ديگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •