برای صفحه نمایش گوشی ها که هیچ برای سایر قسمت ها نیز مشکلی پیش نمی آید. با توجه به بازار کار در چین و برای انتقال اطلاعات و تکنولوژی به چین دولت این کشور حتی در مواردی سوبسید نیز می دهد تا بتواند خط تولید اجناسی را در این کشور راه اندازی و مهندسین خود را آموزش دهد. لذا قیمت نهایی finished اجناس تولیدی این کشور پایین تر از سایر کشور ها بوده و اجناس تولیدی دارای کیفیت مطلوبی می باشند. برای تایید عرایض خودم شما را به بستگان و دوستان خارج از کشور خود ارجاع می دهم. از آنها بپرسید که کیفیت محصولات چینی در آن کشورها چگونه است. حتی محصولاتی را که می خواهید برایتان بفرستند و با مشابه های خارجی آنها در کشورمان مقایسه نمایید. واقعا باور نکردنی است. علت کیفیت پایین اجناس چینی در ایران خیانت بازرگانان ایرانی به کشور است که اجناس بی کیفیت را فقط به خاطر ارزان بودن خریده و پول نفت را با اشغال عوض می کنند. البته مردم هم مقصرند که از اجناس ارزان چینی استقبال می کنند. واقعا که ...
حتی دقت نمایید گوشی 990 سونی اریکسون حتی اگر تولید چین هم باشد با برچسب فرانسه عرضه می شود. این یعنی اینکه سونی اریکسون جسارت عرضه کالای تولید چین با برچسب و کیفیت فرانسه را دارد. همچنین چین کالاهایی تولید می کند که اگر لیبل ساخت چین را کنده و ساخت ژاپن یا اروپا بچسبانید کسی متوجه نمی شود. الان در شنژن در جنوب چین هندا آکورد تولید می شود. همچنین چین انواع بیوک، مزدا و ... را تولید می کند. یکی از دوستان صمیمی من در پکن مدیر فروش یک شرکت بزرگ است. او به من گفت اگر پشت یک دستگاه عبارت ساخت چین را دیدی بخر و اطمینان کن چون با افتخار این کار را انجام داده اما اگر دیدی عبارت طراحی ژاپن و ... بوده اونوقت.....