تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: بودن یا نبودن موسیقی سنتی ایران(یا چرا با موسیقی سنتی حال نمیکنید)

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه چیزی برام جالبه ... تقزیبا نظریات دوستان رو خوندم و بسیار حرف های درست و بجایی زدن در مورد موسیقی سنتی ...یاد 1 مطلبی افتادم ...دلیل زدن این تاپیک توسط محمد جان...برای من که اینطور القا شده ...چون محمد حس کرده تو تاپیک سنتی تنهاست و خودش تنهایی اونجا رو سر پا نگه داشته پس موسیقی سنتی خواهانی نداره در پی سی ولی من الان دوستان زیادی رو تو این تاپیک دیدم که طرفدار موسیقی سنتی بودند و این از فکرم خطور کرد ...
    چرا این دوستان در تاپیک های سنتی فعالیت ندارند ؟؟؟ بهتر نیست به جای اینکه تو این تاپیک در مورد بودن یا نبودن موسیقی سنتی در بخش موسیقی نظر بدین ... به بودن این سبک در بخش موسیقی کمک کنید؟؟؟
    من بعنوان 1 همکار وقتی به تاپیک های مختلف سر میزنم میبینم چطور علاقه مندان سبک های مختلف با کوشش و همبستگی خودشون با صرف وقت و انرژی در شناسوندن سبک خودشون کمک میکنند و جذب مخاطب میکنند ..

بهتره به جای پاسخ به بودن یا نبودن ..به بودنش کمک کنید!!!

کاملا باهات موافقم رضا جان

من خودم به شخصه خیلی سعی کردم مطالبی رو بذارم که مرتبطت با موسیقی ایران.. مخصوصا موسیقی سنتی باشه.. گرچه نمی تونم توی گذاشتن تصنیفها کمکی بکنم... اما خوب.. از دوستان خواهش دارم وقتی مطلبی می بینن در مورد موسیقی ایرانی.. مخصوصا سنتی اونا هم همکاری کنن.. وو اگر مطلبی.. نظری درباره اون موضوع دارن بذارن
    از بین همه تاپیک هایی که زدم در این باره... اول اینکه بازدید کننده خیلی کم بوده(که چون هدف اطلاع رسانی هست.. اصلا مهم نیست)و دوم پستهایی که داده شده.. فقط تشکر بوده یا یکی دو خط اضهار نظر(که البته ممنون هستم)

من تاپیک های مربوط به موسیقی غربی و برخی سبکهای بخصوصش را که می بینم..می بینم همه دوستداران اون موصیقی کمک می کنن.. اما در تاپیک های موسیقی ایرانی و مخصوصا سنتی.. زننده تاپیک متکلم وحده هستش...

ممنون

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

دوستان این مبحث در واقع یکجور آسیبشناسی موسیقی سنتی ایران میباشد. در این که به این موسیقی کم توجهی میشود شکی دارید؟ اگر بحثی صورت میگیرد جهت روشن شدن پتانسیل عظیمی است که در این موسیقی هست و متاسفانه خیلی از ماها از ان غافلیم.
    آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

بحث اصلی سر این هست که تو پی سی ورلد چی کار کنیم-یعنی اینجا چه جوری سنتی رو مطرح کینم

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

محمد جان بحثی نمیخواد که ....

این تاپیک نشون داد که موسیقی سنتی هم تو پی سی طرفدارای زیادی داره ... و کافیه طرفداران موسیقی سنتی مثل شما تو این زمینه فعال بشن .. نه اینکه از دور بگن لنگش کن .

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بلاخره شهرام ناظری هم تو ایران مصاحبه کرد. روزنامه شرق با شهرام ناظری در مورد آسیب شناسی موسیقی سنتی و ... گفتگو کرده حتما بخونید
    بخش اول:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم بخش دومش چون کم بود همینجا می ذارم بخش دوم:
    و از آن به بعد شما از اين ويژگي آگاهانه مراقبت کرديد.

به دنبال لحن ها و فرم هاي گمشده آواز رفتم. به دنبال مولوي رفتم که شعرهايش مي توانست با آواز من همگام باشد. 30 سال پيش که شعر مولوي را مي خواندم خيلي ها خوششان نمي آمد چون همه عاشق شعر سعدي بودند. اولين برخوردم با استاد بنان هيچ وقت يادم نمي رود. در منزل يکي از آشنايان به اسم دکتر نظام زاده نائيني بوديم. آقاي نائيني از من که آن موقع سنم خيلي کم بود تعريف کرد. گفت استاد اين جوانک را مي بيني؟ خيلي بااستعداد است. رديف مي داند، با آواز آشنا است و ساز مي زند. آنقدر از من تعريف کرد که استاد بنان گفت بخوان ببينم، چطور مي خواني. من براي اولين بار شعري از مولوي را که سال هاي بعد هم اجرا کردم، خواندم؛ من چه دانستم که اين سودا، مرا زين سان کند مجنون/ دلم را دوزخي سازد دو چشمم را کند پرخون/ زند موجي بر آن کشتي که تخته تخته بشکافد/ که هر تخته فرو ريزد ز گردش هاي گوناگون/ نهنگي هم برآرد سر خورد کان آب دريا را... گفت؛ «اين چيزها که مي خواني چيست؟ نهنگ، تخته پاره، کشتي. اين کلمات خشن صدايش را خراب مي کند. تو بايد دنبال کلمات و اشعار ظريف باشي.» خب آن موقع سليقه اين طور بود و استاد بنان گفت مثل اين است که جاده آسفالت را بگذاري و در جاده خاکي رانندگي کني. من هم گفتم درست است که کلمات تزئيني هم وجود دارند اما من اين شعرها را دوست دارم. من دلم نمي خواهد در استخر شنا کنم. دوست دارم در درياي پرموج باشم. بايد به من ايراد بگيرند؟ اين بود که به دنبال فضاهاي سوررئال در شعر مولوي رفتم و به اسطوره هاي باستاني علاقه مند شدم.

?در کدام اثر شما اين تفاوت لحن مشهود است؟

در «سفر به ديگر سو» يا «آواز اساطير» اين لحن متفاوت است و شما نشانه اي از نوحه خواني و گريه و زاري در آن نمي بينيد. هميشه فکر مي کنم اگر ابوعلي سينا آواز مي خواند در همان فضايي مي خواند که من سفر به ديگر سو را خواندم. فکر مي کنيد در گل صدبرگ چند ساله بودم؟ اما حس مولوي را منتقل کرده ام.

?استادان از شما راضي بودند؟ سرزنشتان نمي کردند؟

ذهن آنها به اين صورت وسيع نبود و فقط خودشان را مي ديدند. اما داريوش صفوت، نورعلي برومند و استادان درجه يک تشويقم مي کردند و استادان متوسط خوششان نمي آمد.

?هم نسلان خودتان چطور؟

آنها هم بدشان مي آمد. بعضي از هم دوره اي هاي من وقتي آواز مي خواندم به نشانه اعتراض مجلس را ترک کردند. حدود 33 سال پيش شعر نيما را با سه تار اجرا کردم و يکي دو نفر از دوستاني که الان آواز مي خوانند قهر کردند. اما من خوشحالم کساني که خودشان مخالف بودند بعدها هم شعر مولوي خواندند و هم شعر نو را به صورت آواز اجرا کردند.

?فکر مي کنيد چرا کسي در آواز از شما تقليد نمي کند؟

چون من روي بيان ها کار کرده ام. لحن آوازي مشکلي دارم که معمولي نيست.

?آقاي ناظري، پسر شما هم آواز مي خواند. درست است؟

بله. ولي مثل من نمي خواند. به او گفته ام نبايد مثل من بخواند. او از سه سالگي آواز را شروع کرد و پيش استادان ديگر هم تعليم ديده است. خودش مي داند اگر مثل من بخواند، فتوکپي من مي شود و اين ظلم به خودش است. البته حالاحالاها بايد کار کند تا خودش را پيدا کند.
    Last edited by R10MessiEtoo; 28-05-2007 at 12:40.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

محمد جان بحثی نمیخواد که ....

این تاپیک نشون داد که موسیقی سنتی هم تو پی سی طرفدارای زیادی داره ... و کافیه طرفداران موسیقی سنتی مثل شما تو این زمینه فعال بشن .. نه اینکه از دور بگن لنگش کن .
    به نظر میرسه که از نظر بعضیها فعال بودن فقط یعنی مرتب پست دادن و فلان آهنگ را گذاشتن. البته در مورد خیلی از فرمهای موسیقی اینگونه است اما با اجازه باید بگویم که درباره موسیقی سنتی باید یک کمی آرامتر حرکت کرد. برای درک این نوع موسیقی باید شناخت داشت و ایجاد کرد. تعارف هم ندارد. حالا اگر بناست فعالیتی صورت بگیرد باید توی این زمینه باشد که البته آسان نیست. چرا که با گذاشتن چند تا آلبوم نمیشه اینکار را کرد.
    فکر میکنم که دغدغه اصلی آقا محمد هم همین باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •