چند تا تم عاشقانه برای نوکیا 5300 به من بدید. آخه چند وقته که عاشق شدم. نذارید تو درد عاشقی بسوزم.ممنون دوستان
چند تا تم عاشقانه برای نوکیا 5300 به من بدید. آخه چند وقته که عاشق شدم. نذارید تو درد عاشقی بسوزم.ممنون دوستان
تو بيشتر برنامه هاي گوشيم تو وسط برنامه يه Error ميده و در Details اون پيام مينويسه Out Of Memory Error java/lang/OutofMemoryError
مشكل از گوشيه يا همه اينجوري مي شه؟
من حتی دادم گوشی رو update هم کردن ولی مشکل حل نشد.در ضمن برنامه ها رو روی رم ثانویه همراه با موریکام ریختم و حافظه گوشی خالیه.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
کیانوش
kianoosh59's Avatar
تاريخ عضويت: Dec 2006
پيش فرض
تو بيشتر برنامه هاي گوشيم تو وسط برنامه يه Error ميده و در Details اون پيام مينويسه Out Of Memory Error java/lang/OutofMemoryError
من حتی دادم گوشی رو update هم کردن ولی مشکل حل نشد.در ضمن برنامه ها رو روی رم ثانویه همراه با موریکام ریختم و حافظه گوشی خالیه.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
کیانوش
دوست عزیز برو سایتthems ها یه عشفولانه و بازی و .......... هر نوع گوشی هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حتی دادم گوشی رو update هم کردن ولی مشکل حل نشد.در ضمن برنامه ها رو روی رم ثانویه همراه با موریکام ریختم و حافظه گوشی خالیه.برنامه هایی که تو گوشی میریزم زیر یک مگ هست .شده 900 کیلو بایتم اجرا کرده بدون خطا.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
کیانوش![]()
سلام
خسته نباشید
این نوع گوشی ها این قابلیت رو دارند که چند شماره خاص رو فقط رد تماس یا ignore کنند؟ چه جوری؟ و یا اینکه فقط چند شماره دایورت بشه نه همه ی مکالمات ؟ چه جوری؟
با تشکر
![]()
یه گوشی نوکیا 5300 هست که واسه یکی از سیمکارت هاش کد امنیتی گذاشته شده
و حالا فراموش شده
با سیمکارت های دیگه خوبه
بنظرتون سیمکارت رو بشکنم یکی دیگه از مخابرات بگیرم درست میشه؟
ریست کنم چی؟ اصلا ریست کردنش چه جوریه؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
درخواست كمك
چجوري ميشه گوشي 5300 رو تنظيم كنيم تا هنگام دريافت بلوتوس فايل رو تو مموري كارت بريزه نه تو رم گوشي
ممنون
سلام خدمت دوستان
من قسمت PTT گوشیم(5300) کار نمی کنه و ارور میده که تنظیمات رو چک کن شما میدونید چطور میتونم درستش کنم؟
از تو قسمت مسیج ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)