این ساعت بلوتوث سونی اریکسونه. مسیج ها و میسکالها رو نشون میده. ظاهرا از یک پروتکول خاصی برای بلوتوث استفاده میکنه و فقط روی گوشیهای جدید سونی اریکسون مثل k850 جواب میده. ولی باید بشه یه وصله ای چیزی روی گوشیهای قدیمیتر نصب کرد؟ نه؟ سخت افزار همه بلوتوثها مثل همه. نرم افزاره که لوازم قابل اتصال رو تعیین میکنه. با شارژر استاندارد سونی اریکسون هم شارژ میشه.
یک مجموعه اسپیکر کامل فقط برای گوشیهای سونی اریکسون. که شامل ساب و حتی ریموت کنترل هم هست. شما برای برند های دیگه دیده بودین؟ من که ندیده بودم.(خودمونیما... نوکیا هیچ کدوم از این لوازم جانبی رو برا گوشی هاش نمیسازه)
این دستگاه هم میاد عکسها و کلیهای توی گوشی رو روی تلوزیون نشون میده. اونم با بلوتوث!! البته تلوزیون باید پورت استاندارد یورو اسکارت داشته باشه. سیم تبدیل هم میشه بش زد ولی ظاهرا باید براش خودتون سیم تبدیل بسازید (فیشاش گیر میاد؟) چون سیم تبدیل اسکارت به AV که سر اسکارتش مادگی باشه من تا حالا ندیدم. البته جای نگرانی نیست چون تقریبا همه تلوزیونهای جدید، دو سه تایی ورودی اسکارت دارن.عجب چیزیه. اگه مثل نوکیا باشه یعنی همه چیز رو حتی کار کردن تو منو ها رو هم نشون بده خوبه. حتی میتونید این دستگاه رو به سینمای خانگی منزلتون وصل کنید و با صدای پنج و یک به موزیک گوش کنید یا کلیپها و عکسها را تماشا کنید. اگه نوکیا یه همچین سیستمی بسازه، چون باتری گوشیاش خیلی ضعیفه حد اکثر نیم ساعت بیشتر نمیشه باش کار کرد ولی با این دستگاه در صورتی که باتری گوشیتون 1000 میلی آمپر ظرفیتش باشه، 3 ساعت میتونید کار کنید. کاش اینها تو بازار با قیمت مناسب گیر بیاد. (الان میترکم).
عجیبترین وسیله جانبی ای که تا الان دیدم. بگو چی؟ فلاش خارجی. (بگیر منو. الان پس میفتم). میخوای عکس بگیری این فلاشم بچسبون ته گوشیت. اونوقت عکس بگیر تا فلاش قدرتمند هم به کمکت بیاد. درست مثل فلاشهای دوربینهای معمولی چوک داره یعنی بعد از عکس گرفتن تا چند ثانیه صدای سوت خفیفی را میشنوید که نشون میده چوک داره خازنها رو شارژ میکنه. شارژ که تمووم شد صدا قطع میشه و یه چراغ روشن میشه. چراغ که روشن شد یعنی فلاش آماده به کاره و میتونید عکس بعدی رو بندازید. کل این کارها یکی دو ثانیه بیشتر طول نمیکشه. متاسفانه باید گوشی این مدل فلاش رو ساپورت کنه که البته شاید بشه با یه پلاگین یا پچ (وصله) مشکل سازگاریش با بقیه گوشیها رو حل کرد. حالا بگید سلطان برند های تلفن همراه کیه؟
تو لیست لوازم جانبی یه کابل هم بود که ساده ترین لوازم جانبی سونی اریکسونه که امین جان قبلا زحمتش رو کشیده. (به پستهای قبل مراجعه کنید).
تورو خدا اینها رو کسی تو بازار ندیده؟ کسی قیمت اینها رو نداره؟ من الان میترکم. پرررررررررررررررق. ترکیدم. تموم شد. حالا یه فکری بکنیم ببینیم چه طوری میشه اینها رو تهیه کرد.
.